CATEGORIES

Inspired by BEE

29.11.2013

Atlantic Pacific-blogin kirjoittaja Blair Edie on ehdottomasti yksi tyyli-idoleistani. Hänellä on poikkeuksellisen harjaantunut silmä erilaisten printtien ja materiaalien yhdistelemiseen. Jokunen vuosi sitten havaihduin oman vaatekaappini monotonisuuteen, jonka jälkeen sen sisältö onkin saanut paljon printtiä valikoimaansa. Tämä nainen on pitkälti ollut vastuussa kuviohimostani.

Hänen blogiaan selaillessa huomaa, että erilaiset muodin säännöt on hyvä heittää romukoppaan. Kaikella on poikkeuksensa.

COZYWINTEROUTFITSatlanticpasific Kuvakaappaukset: Atlantic Pacific Blog

Nyt viimeisimpänä innostuin näistä kahdesta kokonaisuudesta. Kuinka ihanan tyttömäisen lisän tuo rullalla olevat ylipolvensukat mustien sukkahousujen päällä? Ne tekevät kumisaappaista erittäin tyylikkäät ja kaupunkikelpoiset. Myös tartaanipaita yhdistettynä punaiseen duffelitakkiin miellyttää silmääni erityisesti. Ja kuinka ihana idea on pukea valkoisen palmikkoneuleen alle pitkähihainen raitapaita? Kiinnostava ja hauska yksityiskohta. Nämä menevät ehdottomasti kokeiluun.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Olen Pinterestissä monesti ihaillut hänen kuviaan ja nyt vasta löysin blogin, kiitos siis vinkistä! Neule raitapaidan kanssa menee ehdottomasti kokeiluun. Oi, kun nyt olisin punavalkoraitainen paita ja tummansininen neule jotka yhdistää samalla tavalla! :)

 • Olen samaa mieltä, tuo blogi on aivan mahtava! Olenkin seurannut sitä jo yli vuoden. Itsekin tykkään näistä yhdistelmistä!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • epu

  Linkistä kun painaa:

  Blogia ei löydy

  Valitettavasti etsimääsi blogia ei ole olemassa. Nimi atlantic-pasific on kuitenkin rekisteröitävissä.

 • Oih, täytyykin pyytää mummua kutomaan seuraavat villasukat ylipolvenmallisiksi. Kumpparit+villasukat-yhdistelmää kun ei voita mikään sadekeleillä! :)<3

 • Tuo punainen takki on aivan mielettömän ihana!

 • Haidi

  Valkoinen neule ja raitapaita kuulostaa kyllä jännältä idealta! Pitää itsekkin mallailla jos löytyy pitkähihaista raitapaitaa kaapista :D