CATEGORIES

Muotiraamattu

10.12.2013

Syystalven erikoisimpiin printtitrendeihin kuului uskonnolliset ikonit, joita erityisesti Dolce&Gabbana ylisti mallistossaan. Katukuvassa käveleviä ikoneja ei ole tullut vastaan, sillä tänä syksynä trendikansa tuntuu vannovan tartaanin nimeen käsi muotiraamatulla. Skottiruutua näkee edelleen niin suurissa määrin, että muut tuntuvat hukkuneen sen raitamäärän alle. Luotettavalta Stockholm Streetstyle -sivustolta onnistuin bongaaman ensimmäisen uskaliaan, joka vei ikonillisen trendin näytöslavoilta arkeen.

FASHIONBIBLEpics: runway: dolcegabbana.com, streetstyle: Stockholm Streetstyle

Yritin löytää tästä pihistä / panosta -versiot, mutta tämä oli trendi, jota nopeasti ja tehokkaasti regoivat massaketjut eivät ole ottaneet valikoimiinsa. Vai oletko sinä mahdollisesti törmännyt jumalallisiin kuvoihin, joiden hinta ei ole tähtitaivaallinen?

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • J-R

  Sheinside, ainakin yksi hame ko. tyylissä. :)

 • Hello

  Ostatko ikinä kirpputoreilta?

 • cass

  Alemmassa kuvassa näyttäisi olevan Englannin Elisabeth I, eli uskonnollinen ikoni on tässä yhteydessä ehkä vähän väärä termi. Kiinnostava trendi kylläkin!

 • Merja

  Todella hieno hame! Kelpaisi minullekin. Printti on itseasiassa enemmän poliittinen (historiallisessa mielessä) kuin hengellinen. Se on kuningatar Elisabet I:n muotokuva.
  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Elizabeth_I_in_coronation_robes.jpg

 • Kristiina

  Tuli heti mieleen, että Katy Perry käytti melkein samanlaista Dolce&Gabbanan mekkoa Met Ballissa…ja vielä kruunun kanssa, niin kuin catwalkilla: http://www.elle.com/fashion/celebrity-style/katy-perry-dolce-gabbana#slide-6

  Tuon street style-version voisin kyllä ottaa omaan kaappiini. Ihana hame ja hienosti yhdistetty rennompiin releisiin!

 • Jaana

  Oioioioi, ihana trendi!!!!! Tää olis niin mun printti ja kuosi. Harmillista, ettei tätä ole nähty ketjuilla…..