CATEGORIES

Kamelikissa

21.1.2014

Pinterestiä selaillessani ihastuin suuresti kamelin, leopardikuosin ja farkun yhdistelmään. Sen jälkeen siirryin inpiroitumaan ulkomaiseen suosikkiblogiini – Atlantic Pacificiin. Ja kuinka ollakkaan. Blairin viimeisimpiin kuviin kuului juurikin näiden kolmen kauniin elementin asuyhdistelmä. Omasta vaatkaapistakin löytyy nämä kaikki kappaleet, joten piakkoin nähdään vastaavanlainen asukokonaisuus myös minun päälläni. Kunhan tulee tilanne, minne voin leokengät pukea ja matkustaa mukavasti autotallista autotalliin.

inspiredbydenimleocamelstyle pics by Atlantic Pacific

camel coat: Rodebjer, 445,25e (norm. 685e) @ *Boozt.com
stright jeans: Kim Loose Jeans, 59,95e @ *Nelly.com
leo pumps: Guess Kristunaly Decollete Pumps, 107e (norm. 215e) @ *Fashionstore.com
black tote: Ralph Lauren Pocket Tote, 299e @ *Stockmann.com

Kerrassaan kaunista. Itse olen käyttänyt omia leo-kenkiäni lyhyen kamelinvärisen villakangastakkini kanssa, mutta sen lisäksi kaikki muu asussa oli mustaa. Farkku raikastaa mustaruskeaa kokonaisuutta juuri sopivan arkisella tavalla.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tea

  Voi kiitos tästä… Muistutti minulle leopardi huivin, farkkujen ja camelin värisen takin freesistä combosta. Huomisen asu, check. :)

 • Ihana yhdistelmä! Tuo kuuluu minunkin suosikkiblogeihin!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Salla

  Normaalisti en välitä leo-kuosista ollenkaan, mutta ensimmäistä kertaa se näytti hyvältä! Vau. Muutenkin koko Blairin asu on upea, löytyypä kaikki tarvittavat kamppeet asua varten omasta kaapistakin, niitä leo-kenkiä lukuunottamatta… Sun versiota odotellessa!

 • aila

  Ihanan klassinen yhdistelmä modernilla otteella : ) Tuo lämmin kamelinväri on kyllä sellainen, joka saa ainakin minut näyttämään merisairaalta, joutuisin etsimään “kylmän kamelin” ; )))

 • Grrrr.. Tästä lookista ja värimaailmasta mäkin tykkään! Ihanan naisellinen asukokonaisuus, mutta revityt farkut tuovat asuun kuitenkin särmää- innolla jään odottaman sinun versiotasi asusta! <3

 • Laura

  Tosi mukavan oloinen asu ja nätti laukku. Nyt en saa kyllä päähäni sen merkkiä.. :)

  Beigeä takkia itsekin metsästän, vielä ei ole tullut vastaan. Tosin olen sellainen vilukissa talvisin, että tulee pukeuduttua mielummin lämpimästi kuin tyylikkäästi.. hihii. :)

 • Suvi

  Aivan ihana asu! Tykkään tuosta rennosta, mutta kuitenkin erittäin siististä yhdistelmästä. :) Tälläiset asut ovat mielestäni arjessa toimivia; ei tule ylipukeutunut olo!

  http://stylebysuvis.blogspot.fi/

 • Jaana

  Mä ostin leo-korkkarit syksyllä ja ihan uskomatonta, miten moniin väreihin ja asuyhdistelmiin ne sopii! Oma lempparini on siniset vahapintaiset leggarofarkut, tummansini-valkoraitainen seiloripaita, jossa kultaiset napit olkapäillä ja sit ne leot – superhyvnnäköinen yhdistelmä mun mielestä. Klassista leotwistillä :)