CATEGORIES

Varaslähtö kevääseen – Jättihattara

2.2.2014

Jättihattarat astelivat näyttävästi lavalle Jil Sanderin syystalvi 2012 malliston esittelyssä. Melkein vuosi siinä meni, kunnes makeanhimo saavutti myös kävelykadut. Niitä on viimeisen reilun puolen vuoden aikana näkynyt joka puolella. Muotilehdet, blogit ja street style-sivustot ovat pursuneet tätä sokeriunelmaa.

Pastellisävyt ovat saapuvan kevät/kesän kuuma trendiväri, joten jos haluat ottaa varaslähdön kevääseen – lähde viimeinkin etsimään sitä omaa jättihattaraasi.

PINK COAT trendpictures: Jil Sander / Stockholm Streetstyle / Wendy’s Lookbook / Victoria Törnegren

Siskoltahan tälläinen ylisuuri vaaleanpunainen takki löytyy. Samaa mallia kuin oma kukonaskeltakkini. Saisinkohan lainata sitä makeanhimoni tyydytykseen…? ;)

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Mrs.V

   Juuri tästä syystä syntyykin trendejä :) Kyse siis trendistä – ei klassikosta :)

 • Sara

  Itsekin olen koko syksyn ja talven etsinyt oikean väristä ja mallista hattaratakkia… En ole vielä oikeaa löytänyt.
  Hieman myös hattaratakissa jännittää barbapapa-efekti, olen itsekin raskaana ja vartalon malli on tällä hetkellä muutenkin aika lähellä sitä ;)

 • Eevanen

  Heippa! Aivan ihania nuo vaaleanpunaiset takit! Itselleni on postissa tulossa sama LVn huivi kuin sulla kyseisessä vaaleanpunaisissa värissä :) en ole koskaan sitä huivia luonnossa nähnyt, mutta pakko oli ostaa kun secondhandinä sen löysin! Mitä oot itse tykännyt huivista ja sen väristä? :))

  • Mrs.V

   Minä olen tykännyt huivista paljon! Kuulun niihin onnekkaisiin, joilla huivin laatu ei ole kärsinyt. Ei nukkaa eikä mitään. Eiköhän sitä näy paljonkin tässä keväällä täällä blogissa :)

 • X

  Olisit voinut tähän laittaa kuvan kauniista siskostasi. Eikös hänelläkin ole juuri tuollainen hattara unelma? Ihan kuin olisin nähnyt hänen blogissaan juurikin tuollaisia trendikuvia takki päällä :) kauniita olette kyllä molemmat ja bloginne lemppareitani! :)

  • Mrs.V

   Minä olen linkannut sen kuvan tuonne loppuun :) Aattelin, että olis ehkä vähän hassua jos kirjoitan kuvaan “all over blogs” ja sitten kuvassa on oma sisko, jonka kuvan olen itse ottanut. Mutta siis lopusta löytyy halukkaille linkki! :)

   • X

    No niinhän tuo olikin :)

 • Aivan upean värisiä ja mallisia takkeja, mutta pelkään kyllästyväni tuohon aivan liian nopeasti. Jos sitä aloittelisi pienemmällä määrällä vaaleanpunaista ;)

 • Jaana

  Eikös sinulla olekin Se LVn ihana shawl-huivi hattaran vaaleanpunaisena? Sehän olis just trendikäs kukonaskeltakkiin yhdistettynä :)

  Itse voisin kokeilla hempeää hattaraa juurikin huivin muodossa….noin suurena pintana takissa vähän arvelluttaisi…Kovin arka väri takissa myöskin….ainakin kahden pienen naperon äidille…..mistä tulikin mieleen; vanhemmalla tyttärelläni on hattaranroosa toppatakki :) hän voikin olla Se minun,panostukseni tähän trendiin :D ;)

  • Mrs.V

   Onhan se minulla! :) Se olikin aika kovassa käytössä silloin kaksi vuotta sitten. Jotenkin mua hieman himottaa tuo hattara, mutta samalla tiedän, että kyllästyn siihen varmasti nopeasti. Ja tyttäresi on varmasti syötävän suloinen asussaan! <3