CATEGORIES

Balmain Style Steal

7.3.2014

Mikäli Balmainin kukonaskeleet kolahtivat sinuunkin, seuraavaksi muutama vinkki tyylin jäljittelyyn. Erityisesti Mangossa näyttää nyt olevan tepastelevan kukkoja enemmänkin (ainakin verkkokaupassa), mutta varmasti kevään edetessä voit kuulla niiden kiekuvan muuallakin. Muistaakseni olen myös Monkilla muutaman vaatteen nähnyt tässä kuosissa. Vinkkejä ostopaikoista otetaan vastaan kommenttiboksissa.

balmain style steal2runway pic:www.balmain.com

1. Mango cardigan, 30e
2. Mango chain belt, 24e
3. MSMG Blair Skirt, 220e @ *nelly.com
4. Mango coat, 145e
5. Zara belt, 22e
6. Michael Michael Kors pants, 170e @net-a-porter.com

Yritin kovasti kaivaa Balmain näytöskuvan neuletakin hinnan ja mahdollisen ostopaikan netistä, mutta en mistään sitä löytänyt. Täten sen korvaa suuntaa antava kukonaskel pikkutakki.

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Kyllä tuo kukonaskel vaan osuu ja kolahtaa! Mahtava printti. Ehkä pakko saada jonkinnäköinen printtiä edustava asukappale vaatekaappiinsa ;-)

 • audrey

  Tämä ei nyt liity postaukseen, mutta kuitenkin; Miten ihmeessä saat kodin pidettyä siistinä kahden mustan koiran kanssa – anna vinkkejä epätoivoiselle! :D Omat piskit on suunnilleen samanlaisen karvan omaavia, ja varsinkin sitä pohjavillahöttöä on ihan joka puolella, vaikka tekisi mitä. Fiksusti vielä valitsin rempassa vaalean lattian, voi jee…

  Imuroitko päivittäin, vai miten saat pidettyä lattian siistinä? Itse yritän muistaa vetää joka päivä mikrokuituliinalla ja imuroida 2 krt viikossa, silti lattia näyttää aivan törkeältä heti kun koirat ovat siinä minuutin olleet.

  Onko sulla jotain ihmekonsteja käytössä? :D

  • Mrs.V

   Hei kuule ihan sama ongelma täällä… Mä oikeesti ajan noi mussukat kaljuksi kohta :D Täällä imuroidaan melkein joka päivä… Tosissaani pohdin robotti-imurin hankintaa… Sain myös ihan parhaan joululahjan isältäni: Siivoja joka toinen viikko koko vuodeksi. Helpottaa ihan sikana – kädet täynnä muutenkin ilman tota karvan määrää.

 • Dip

  Mun mielestä tuo vyö ei sovi takin kanssa… Ainakaan tuo mustaketjuinen, kullanvärinen ehkä jotenkin.

  • Mrs.V

   Oih – tuo mustaketjuillnen näytöskuva on minusta täydellinen!

 • Haidi

  Hei ihanaa kiitos vinkeistä! Täytyykin käydä mangossa kurkkimassa :)

  • Mrs.V

   Mäkin aion mennä! :D

 • Kukonaskel-kuosi on kyllä jotenkin ihanan raikas! Meillä sitä löytyy vaatteiden lisäksi myös eteisen matosta :D.

  Meinasitkos muuten käyttää millaista kevättakkia nyt raskaana? Mun vatsani on jo näääääin suuri, eikä kaupoissa oikein jaksa kierrellä, kun on tehtävä mahdoton :D. Silti olisi niin mukavaa vetäistä päälle jo vähän keväisempi takki.

  • Mrs.V

   Ihan samaa mieltä. Mulla on pitkään ollut siihen himo ja äitini sen ihanasti muisti ja teetätti mulle takin siitä kuviosta <3 Sitä minä varmaan käytän keväällä jättimahan kanssa kun on oversized takki kyseessä :) Käytän myös trenssejä (menee ainakin vielä vaivatta) ja sitten nahkatakkeja sun muita villakangastakkeja auki jos vaan tarkenee.

 • Roosamaria

  Hei,
  Oletko edelleen tyytyväinen niihin Eevin tekemiin ripsiin, jotka otit muistaakseni syksyllä? Itse etsin sopivaa ripsien laittajaa ja muistelin että sinä kehuit häntä kovasti täällä blogissasi :)

  • Mrs.V

   Ihan älyttömän. Siellä käydään edelleen! SUosittelen lämpimästi! :)