CATEGORIES

Sokerikuorrutettu raita

18.3.2014

Mustavalkoinen kokonaisuus näyttää minusta silloin erityisen hyvältä, kun sen yksinkertaisuutta piristää jollain kirkkaalla värillä – kuten kirkkaan keltaisella tai hennon pinkillä. Vaaleanpunaiset takit ovat pitkään vilkkuneet muodissa, eikä trendin loppua näy vieläkään. Nyt baby pinkin rinnalle on tuotu vielä jäinen pastellinsininen.

Vaikka omasta vaatekaapistani ei vaaleanpunaista takkia löydykään, niin edelleen jatkan unelmointia sen yhdistämisestä mustavalkoraitaan ja haaleaan farkkuun. Olisi mahtava kevätasu.

pink and stripe style pic: atlantic pacific blog

1. pink coat, 119e : Zara
2. boyfriend jeans: Ichi 69,95e @ *nelly.com
3. striped top: Vero Moda, 12,95e @ *nelly.com

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tuuli

  Tuli kaupungilla joku vastaan vaaleanpunainen, vyöllinen ja polvipituinen villakangastakki päällä. Katsoin pitkään, että jaahas, tuo rouva sitten lähtenyt kylpytakissa liikkelle, kunnes lähempänä vasta tajusin, että kyseessä oli kuitenkin villakangastakki. Muotikuvissa nuo takit näyttävát ihan hauskoilta ja keväisen hempeiltä, mutta todellisuus voi sitten olla toinen :D

 • nanna

  Tämä olisi nätti asu, mutta babypink takkia tai jakkua en ole vielä löytänyt suomesta, enkä ulkomailta juuri tällä hetkellä. Kova on ollut etsintä, mutta näyttää olevan vaan puuteripinkkiä ja ruusunväristä. Vinkatkaa jos kyseinen takki/jakku jossain on! Zarasta tosin löysin juuri oikean vaaleanpunaisen huivin jonka olen yhdistänyt raitapaitojen kanssa, pettämätön yhdistelmä!

 • Juu ja noi valkoiset kynnet kruunaa tän kokonaisuuden. Ihana!

 • jatsku

  Moikka! Kivan näköinen asukokonaisuus, tuonhan voisi pukea itsekin päälle :) Blogiasi seuranneena olen huomannut, ettet mm. raitapaitoja käyttäessäsi suosi Marimekon vaatteita, vaan H&M, Vero Moda, Vila yms muiden tuon kaltaisten liikkeiden raitakuoseja Onko tähän jokin erityinen syy miksi Marimekon raitapaita jää kauppaan? :)

  • Mrs.V

   Tiedätkö – ihan erinomainen kysymys! Multa löytyy raitapaidoissa omalta kohdalta vaatekaapista enemmän Filippa Kta yms. mutta ehdottomasti pitäisi suosia Marimekkoa! Nämä esimerkit jotenkin tuppaan aina poimia niistä verkkokaupoista, mistä itse on kokemusta tai ovat blogini affikumppaneita. Joten kiitos huomiosta ja pitääkin ehdottomasti suunnata seuraavaksi raitaostoksille Marimekkoon!

 • Uh, multa löytyy erilaisina versioina kaikki elementit kaapista! Ihana tunne. Kiitos inspiraatiosta. :) <3

  • Mrs.V

   Hei mahtavaa!!! Nyt sitten innolla odottelen sun asukuvia! <3

 • Haidi

  Trendi on kaunis ja ihailenkin paljon muiden päällä! Itselläni vaaleanpunainen ei vain vielä ainakaan omaan vaatekaappiin ole rantautumassa, ei se paras väri omalle iholleni : D

  • Mrs.V

   Se on hyvä tietää mitkä värit sopivat itselleen ja mitkä eivät! :) Mä esimerkiksi ihailen taas mid riff trendiä muiden päällä, mutta itse en voisi kuvitella sitä pistäväni päälle.

 • Tää on kyllä todella kiva yhdistelmä! Samoin mustavalkoinen ja kirkkas keltainen! Ei vain jotenkin raaskisi ostaa nimenomaan takkia tuollaisessa käyttökerroiltaan marginaalisessa värissä. Mutta esimerkiksi korkkarit ja värikäs beanie voisivat tuoda omaan makuun jo riittävästi ilmettä :)

  • Mrs.V

   Joo minustakin juuri vaaleanpunainen ja keltainen ovat mahtavai mustavalkoisen kanssa. Mutta niin olisi varmasti myös hyvin haaleansininen takki…! Mutta mulla on kyllä sama homma kuin sulla tuon takin kanssa. Siksi pitänee itse yhdistellä joidenkin toisten vaatekappaleiden kanssa. Tosin bleiseri löytyy, ja se olisikin varmaan kesäksi melkoisen kiva!

 • Nora

  Vähän kun mun tän päivän vaatteet. =) Mun pleiseri on vaan enemmän vanhaan roosaan menevä ja t-paita musta.

  • Mrs.V

   No multakin löytyy vanhaa roossaa oleva bleiseri, mutta tajusin juuri tuon edellisen kommentin kohdalla, että löytyyhän tuolta myös hyvin hailakin pinkki bleiseri… Munkin pitää kokeilla miltä näyttää tän mahan kanssa – onko liian ampiainen :D

 • Jaana

  Ai vitsit miten kiva yhdistelmä tässä. Itse vierastan vaaleanpunaista tosi paljon. Kaapissani ei ole yhtäkään vaatekappaletta tässä värissä… hempeä pinkki oli joskus 11-vuotiaana lempiväri ja kotona omassa huoneessani oli verhot, matto ja päiväpeite kaikki pinkkejä…huhhuh, taisin saada kunnon overdosen hattaraa silloin ja siksikin oon vältellyt ja vierastanut sävyä nyt…

  Tuo postauksen yhdistelmä kuitenkin näyttää tosi kivalta ja aloinkin miettiä, josko H&M:ltä tai Ginasta bongaisi pinkin blazerin….ja uskaltaisia kokeilla…..;-)

  • Mrs.V

   Joo mäkin pidän ihan huimasti! Multakin löytyy kyllä vanha roosa ja hyvin haalean pinkki bleiseri! Ehkä niiden kanssa tosiaan… ! Kiitos inspiraatiosta!