CATEGORIES

Kevään yllättävä hametrendi

19.3.2014

Selaillessani ulkomaisia blogeja pistin merkille nousevan kevättrendin: tyllihameet.

Muotilavat täyttyivät vekkihameista, mutta katukuvan fashionistat ovat valinneet päällensä jotain vieläkin naisellisempaa. Tyllihame on hyvin tyttömäinen vaatekappale, sillä se tuo nopeasti mieleen pienet ja sutjakat balettitanssijat. Materiaalinsa ansiosta hameessa on mukavasti muotoa ja voimaa. Siksi se saa tavallisen valkoisen aluspaidankin näyttämään ultra chiciltä.

tulle skirtpics from my Pinterest board: The tulle skirt

Itse pidän erityisen paljon kokonaisuudesta, missä musta tyllihame on paritettu mustien sukkahousujen ja vaalean neuleen kanssa. Atlantic Pacific-bloggaaja Blair on myös kauniisti yhdistänyt ison tylihameen kropatun mustavalkoraidallisen paidan kanssa. Upean näköinen hänen päällään, mutta midriff-meiningin takia ei minun juttuni.

Jotkut teistä varmaankin muistavat oman tyllihameeni? Sen perään on usein kyselty. Ostin sen vuosia sitten Hennesiltä ja Mauritzilta, mutta se oli sen verran haluttu kappale, että se taidettiin myydä nopeasti loppuun.

my tulle skirts

Musta tyllihame on taas ostettu muutama vuosi takaperin Helsingin Muotikuu-liikkeestä.

Joten jos siellä on vielä joku, ketä tyllihame tyylillisesti kiinnostaa – tänään myöhemmin vielä tulossa vinkkiä siitä, mistä voit vastaavan ostaa!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ah! Ihania! Ja ihana tuo löytämäsi H&M:n tyllihame joka näyttää muuntautuvan arkisesta juhlavaksi. Voi kesä tule jo!!

 • Laura

  Voih.. en olisikaan uskonut, että joku päivä vielä tyllihame viehättäisi minua, mutta niin kävi tällä kertaa! Ihania kuvia ja ihania tyllihameita. :-)

 • Haidi

  Rakastan tyllihameita, ne näyttävät niin upealta ja naiselliselta! jospa vinkkiesi perusteella löytyisi omaankin vaatekapapiin se oikea yksilö :)

 • sofian sohva

  Tykkään kovasti! Mutta en vain löydä tyllihameita mistään… kerro ihmeessä mistä näitä söpöyksiä voisi hankkia :)

 • Sissi

  Joo haluan tyllihamevinkkejä :) Samoja kuvia minäkin olen pinnaillut.

 • Mäkin olen pistänyt tämän tyllihameinnostuksen merkille ja onpa se jo tarttunutkin, sillä juuri pari päivää sitten pistin Etsystä tilaukseen mintunvihreän tylli-ihanuuden:-) Tarkoitus olisi käyttää sitä ensisijaisesti serkun häissä, mutta myös muutenkin kesällä, vaikka sitten juuri valkoisen perustopin kanssa.

 • Tuo tyllihame on kyllä kaunis! Jotenkin vain koean sen todella juhlavana vaatteena esimerkiksi koulunpenkille :P

 • Liina

  Hmm… Ostin viime kesänä tyllihameen, jota käytin paljon. Juuri eilen ihailin tyllihelmaista mekkoa, joka varmaan lähtee kohta tilaukseen. Myönntettäköön, että innoitukseni tyllihameisiin lähti taaperoikäisen tyttöni vaatekaapista. Minä kun jo luulin, että on ihan kreisiä aikuiselle naiselle hakea innoitusta pukeutumiseen lapsensa vaatteista..

 • Oon haaveillut tyllihameesta ja olen miettinytkin et nyt käyn kankaat kaupasta ja ompelen.. mut kun se ompelukonekin on vielä kaupassa ;). Joten vinkkejä odotellaan innolla :).