CATEGORIES

Trend Report: Overalls are not over after all

30.3.2014

Katukuva yllättää vielä toisellakin trendillä: Nimittäin haalareilla! Apparently overalls aren’t over after all…

Erityisen kuuma hitti on farkkuinen kokopitkä haalari. Ennenkuin kerron, mistä kaupoista niitä voi tällä hetkellä löytää, niin käydään läpi muutama käyttötapa, miten saat tästä vanhasta ja poikamaisesta vaatekappaleesta modernin ja tyylikkään.

TREND REPORT OEVRALLS

Raitapaitoja löytyy todennäköisesti valtaosan vaatekaapista. Se on ajaton vaatekappale, jonka avulla raskas farkku saa raikkaan tuulahduksen mereltä.

overall-striped-shirt

Keskivartalon vilauttelu on ollut muotia jo pitkään, eikä se ole poistumassa katukuvasta tänäkään kesänä. Zarassa viimeksi ystävieni kanssa pyörähtäessäni tällaisia kropattuja toppeja näkyi pilvin pimein. Itse pidän kovasti tällaisen pikkuisen topin ja massiivisen farkkuhaalarin yhdistelmästä, sillä nämä kaksi hyvin erilaista vaatekappaletta tuovat kokonasuuteen hyvän tasapainon. Miehekäs ja raskas farkku saa välittömästi kevyemmän ja tyttömäisemmän ilmeen. Moderni ja muodikas.

Overall cropped top

Kun helteet puskevat päälle, on aika kääriä lahkeet ylös. Mikäli kokopitkä haalari on sinulle liikaa, mutta trendi kuitenkin iskee – farkkuinen playsuit-asu saattaa olla sinun juttusi. Täten toivotaan, että Suomen kesä trendin käytön sallii, sillä tyyli on ihanan helppokäyttöinen. Lisää kokonaisuuteen valkoinen teeppari sekä sirot korot ja effortlessy chic -kesäasu on valmis.

overall-short

Mikäli farkku ei iske, voit aina leikkiä haalarin materiaalilla, värillä ja printillä. Rohkea ja itsevarma pukeutuja valitsee päälleen nahkaisen haalarin, kuten tyylitaiturit Miroslava Duma ja Ciara Ferragni alla olevissa kuvissa ylpeästi näyttävät.

Overall materials and print Screen shots: From my Pinterest board – Overalls

Siinä muutama idea haalaritrendin käyttöön. Itse pidän eniten farkkuhaalarista, jonka haluaisin parittaa klassisen raitapaidan ja korkeiden korkojen kanssa. Parhaimman näköinen tämä trendi minusta on silloin, kun arkisen farkun jatkeeksi on lisätty korkea korkoiset, mutta silti sirot sandaalit. Upea sekoitus feminiinistä ja maskuliinista, kevyttä ja raskasta sekä arkista ja juhlallista. Mielenkiinto piilee vastakohdissa.

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Olen ihaillut Brooklyn Blonden haalari+raitapaita -yhdistelmää jo kauan.
    Itse löysin viime vuoden Siivouspäiviltä ihanat tummat Only-farkkusortsihaalarit, jotka olivat jo viime kesän ahkerassa käytössä ja tulee niin olemaan myös tänä vuonna! Uutuutena olen löytänyt Sisters Pointin vaalean farkkuhamehaalarin – tämän kesän suosikki! Ja eikun kesäkeliä odottamaan!

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Oi ihania kuvia, hyvältä näyttää!!

    Mä voin myös vinkata, että Cubuksella on aivan ihana haalari tällä hetkellä. Se oli mukana muotinäytöksessä ja kuva haalarista mallin päällä löytyy täältä:

    http://sisuvoima.blogspot.fi/2014/03/muotinaytos.html

  • Elisa

    Cubuksessa on kanssa niin lyhyellä kuin pitkälläkin lahkeella ;)

  • Ihastuin tähän trendiin oikopäätä, ja ostinkin jo omani. Kerran ovat olleet käytössä ja oli ihan kotoisa olo kyllä :D Mites ajattelit tämän trendin kanssa, hankitko omasi?

  • Täytyy sanoa, että tykkään tästä trendistä myös, erityisesti tämän postauksen jälkeen;-) Itse valitsisin luultavasti tuom shortsiversion, tosin tuo yhden kuvan hamekin näytti tosi kivalta ja voisi olla eniten omaa tyyliäni! Kiitos tästä inspiraatiosta!

  • Miss

    Mangossa on Helsingin liikkeissä pitkänä + lyhyenä versiona!

    • Mrs.V

      Jes! KIitos! Loistavaa asiakaspalvelua sieltä päästä ;)

  • Veera

    Voi ei! Minkä teit! En ollut edes ajatellut tätä tyyliä haluavani, mutta luettuani postauksen ja ihailtuani kuvat läpi niinhän siinä kävi.. ja metsästys alkakoon…

    • Mrs.V

      Hei mä laitan vielä myöhemmin vinkkiä mistä näitä voi nyt saada! :)

      • Veera

        Oi mahtavaa, kiitos! :) Helpottaa metsästystä huomattavasti.. Tuntuu aina kun etsii jotain tiettyä niin ei ikinä löydä, kuten viime kesänä en vaan löytänyt täydellisiä shortseja..

  • Henna

    Oi, mä taidan ostaa täksi kesäksi farkkuisen playsuitin :) Oon vähän sitä mieltä että noi täysipitkät haalarit on vähän pitkäsääristen, hoikkien ihmisten tyyli- tai ainakin se näyttää parhailta heidän päällään ;D Ehdottomasti ihan sun näköisiä asuja nämä kaikki! Tuon raidallisen topin/ paidan kanssa ihan vastustamattoman ihana yhdistelmä! :o En ollut ennen edes nähnyt tällaista yhdistelmää missään, kiitos inspiksestä! <3

    • Mrs.V

      Tämä vaatekappale on itsessään niin raskas ja maskuliininen, että se kieltämättään vaatii käyttäjältään joitain kehon piirteitä. Joten juuri tästä syystä enpä ole varma miten munkaan päälle istusi… Ja todella kiva, että sait inspiraatiota hankintasi rinnalle! :)

  • Täytyy sanoa, että nyt iski farkkuhaalari-kuume :D olet bongannut ihania versioita tästä tyylistä :)

    • Mrs.V

      Täällä kävi sama :/ Lähti siitä kun näin niitä Zarassa ja sit lähdin kartoittamaan Pinterestiä inspismielessä. Olen nähnyt niitä paljon eri sivustojen sivuilla, mutta vasta Zarassa nähdessäni ne jotenkin iskivät…

  • mapsi

    Olen tässä ollut kahden vaiheilla, arpoen lyhyiden ja pitkien farkkuhaalarien välillä. Lopputulos taitA olla, että ostan molemmat. Olipa kiva nähä ko. Vaate asustettuna myös korkkarein! Jotenkin olen niin “rajoittunut” että olisin asustanut haalarit vain tennarien kanssa…kiitos uusista ideoista!

    • Mrs.V

      Hahahah :D ALways a good choice :D Mutta tosiaan – tämä on sellainen kappale, että se tulee aina uudestaan muotiin jossain vaiheessa. Tosin hitaammin kuin monet muut. Ja ehdottomasti korkkarit! Arkityyli saa heti tujauksen tyylikkyyttä lisää! :)

  • Ieva

    Äitiäni nauratti, kun tulin raskausmahani kanssa käymään. Syy selvisi, kun hän sai kaivettua esiin muutaman valokuvan: minulla oli päälläni lähes identtinen haalari kuin äidilläni, kun hän odotti minua. Nyt ei ollut kyllä kyseessä denim-versiot (eivätkös nekin olleet jossain vaiheessa melkeimpä pakollisia raskaana oleville?). Näin se muoti tekee sukupolven mittaisen kierroksen!

    • Mrs.V

      HAhahahah :D Eli tämä voisi olla ihan ok raskausajan asu myös…? Ja kyllä – luotettava rotaatio <3

  • Juuls

    Itsekkin olen noita farkkuhaalarityylejä ihastellut! Omaksi harmikseni vartalolleni tuo tyyli ei luultavasti sovi vaan on pelkästään langanlaihojen tyyli. Ja itselle haastetta toisi myös korkokenkien käyttö. Jotenkin tuntisin itseni liian laittautuneeksi arkena korkokengillä ja en myöskään jaksaisi niillä koko päivää. Mutta inspiroiva postaus siitä huolimatta :)

    • Mrs.V

      Kieltämättä farkkuhaalari on jotenkin niin raskas ja miehinen asu, että se taitaa tiettyjä piirteitä kantajaltaan vaatia. Minä näyttäisin varmaan lähinnä farmarilta tämän ison mahani kanssa :D EHkä saisin pelastettua sen lookin näteillä Givenchy sandaaleillani…? Ja hei korkkareita rohkeammin käyttöön vaan! Liian usein suomalaiset naiset pelkäävät ylipukeutumista. Kuule anti mennä vaan! :)