CATEGORIES

Siskon tyyli

6.4.2014

Minun ja siskoni blogia seuraavat tietänevät, että meillä on melkoisen erilaiset tyylit? Siitä huolimatta sisko ajoittain valitsee päälleen asun, joka on sellainen minkä minäkin voisin kopioida päästä varpasiin. Tämä asu oli minusta kerrassaan ihana ja mielllään sen takia kävisin vuoroin varkaissa hänen vaatekaapillaan.

blond.rivets.blogger.blog-6_9

Käyppä kurkkaamassa siskon Tukholma-asu kokonaisuudessaan hänen blogistaan. Mahtava! J’adore!

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nahkis

  Tyylistä puheenollen, voisitko auttaa sen verran että kertoisit mitä kokoa Balenciagan biker-takkisi on? Himoitsen kyseistä takkia, mutta hämmästelin kun merkin nettikaupassa tuotekuvauksessa luki että takki on tarkoitus pitää aukinaisena ja jos haluaa sen mahtuvan kiinni, pitää valita normaalia kokoa yhtä isompi.
  Meneekö oma takkisi kunnolla kiinni (kun et ole raskaana, heh)? Käsittääkseni nahka on kuitenkin sellaista mukavan pehmeää?
  Kiitos paljon avusta jo etukäteen.

  • Nahkis

   Oikeastiko et tähän kolmessa päivässä “ehdi” vastata? Ok…

   • Mrs.V

    Ikävä kyllä olin jo mennyt nukkumaaan kun viestisi oli tullut ja seuraavana aamuna oli uusi postaus jo ulkona, niin ikävä kyllä sinun viestiisi tällöin unohtui vastata. Toivon, että ymmärrät, että pidän blogia. En ole Balenciagan asiakaspalvelija. Toki yritän parhaani mukaan kaikkeen vastata, mutta tällainen negatiivinen vaatiminen jälkeen päin on minusta harmillista. Toki olisit voinut minua asiasta muistuttaa,ja mielelläni olisin sinua yrittänyt asian kanssa neuvoa mitä osaan. Minä olen raskaana, teen töitä kotoa 6-8 tuntia päivässä (vkoloppusinkin), hoidan 1,5-vuotiasta täysipäiväisesti kotona, omistan kaksi isoa koiraa ja hoidan kotitalouden. Joskus on todella niin, että en ehdi vastata. Sähköpostinikin on täynnä maileja, mihin en yksinkertaisesti myöskään vain ehdi vastata. Jotta voisin vastauksen kaikille luvata, minun pitäisi jo palkata assistentti kaikkien muiden velvoitteideni ohella.

    • Nahkis

     Ajattele, miten helppoa tähän olisi ollut vastata, yhdellä kokomerkinnällä ja taatusti olit kysymykseni huomannut. Ei blogisi niin suosittu ole, varsinkaan enää, kuin annat ymmärtää. Jos kolme päivää on mennyt, voi jo olettaa ettei vadtausta edes tulekaan, jota pidän hyvin kummallisena, kun niin pienestä asiasta oli kyse, en pyytänyt esim mittaamaan mitään, herra varjele.
     Et ole todellakaan Balenciagan asiakaspalvelija, etkä varsinkaan expertti – yleensä vaan bloggaajat auttavat kun heiltä kysytään.
     Paaaaljon suositummilta bloggaajilta olen aina saanut vastauksen, tämä oli ensimmäinen negatiivinen kokemus.
     Mutta ei, piti vastata koppavasti, eikä antaa vastausta.
     Monta lukijaa tippuu pois… :D

     • Mrs.V

      On se kumma, että meitä bloggaajia syytetään usein siitä, ettemme osaa ottaa vastaan “rakentavaa kritiikkiä”… Ja minä en edes antanut kritiikkiä. Vaan yritin kertoa syyn, miksi en ole vastannut. Minä en vastannut koppavasti, vaan harmittelin, että koit minun tehtäväkseni palvella sinua heti. Yritin kertoa sinulle koko tilanteen, jotta ymmärtäisit. Mutta kaikki ei halua ymmärtää. Etkö olisi voinut tähän vain vastata, että “anteeksi äkkipikaisuuteni, mutta ehtisitkö nyt vastata?”. Blogini lukijamäärät kasvavat jatkuvasti, joten onnekseni jotain teen oikein, vaikka aina en ehdi vastaamaankaan vaikka haluaisin. Varmasti ymmärrät viimeistään sinä päivänä, kun sinulla on lapsia. Kommenttihistoriasi jo ennen tätä on ollut hyvin negatiivissävytteistä, joten uskon, että varmasti löydät parempaa ja itsellesi sopivempaa sisältöä muualta. Nahkatakki kyselysi oli sen sijaan hyvin ystävällinen ja asiallinen ja olisin ehdottomasti siihen vastannut jos olisin kiireisen hetken jälkeen muistanut siihen palata. Se on ainut mistä voin nyt pahoitella – se että unohdin kaiken muun keskellä. Jos tätä ei ymmärrä voin vain kiittää, toivottaa hyviä jatkoja ja ihania hetkiä muiden blogien parissa.

 • Haidi

  Tämä asu osui ja upposi minuunkin ihan kympillä! :) voisin samantien kiskaista huomenna päälle ;D

  • Mrs.V

   Siis ihan sama juttu! :D Ja näin käy toooooosi harvoin siskon asujen kanssa :D Paljon on elementtejä mistä pidän, mutta harvemmin yhdistelisin ihan samoin tavoin. Eroavaisuudet <3

 • Lisa

  Heippa! Ihan kiva,että tuet siskosi blogiuraa ja autat häntä saamaan lisää lukijoita. Kuitenkin suht usein blogissasi näkee näitä ns.mainostuksia ja ne vähän kummastuttavat minua. Esim.tässä postauksessa ei edes näy tätä hehkuttamaasi kokonaisuutta vaan lukijan on pakko linkata itsensä toiseen blogiin mikäli mielii sen nähdä. Jos kyseessä olisi aito ihailu asua kohtaan tuskin epäröisit kuvaa julkaista,jotta me sinun blogisi lukijat voisimme sen myös nähdä.Näinhän teet muiden inspiraatioidesi kohdalla,joita postaat välillä eri blogeista.

  Siskosi blogiin ovat varmasti jo löytäneet useat hänen tyyliään ihailevat ja minusta olisi kiva jos nämä mainostukset jäisi täältä sun puolelta pois.

  • Mrs.V

   Voih – siskona ehdottomasti haluan tukea siskoani ja hänen blogiaan!:) Varmasti moni on siskoni jo löytänyt, mutta aina löytyy niitä muutamia, jotka eivät vielä ole itse blogia nähneet. Tässä jätin koko asun näyttämättä ihan siitä syystä, että jos haluaa nähdä koko asun niin sinne blogiin tulee klikata – jos siis kiinnostaa. Esim juuri twitterin puolella taas tuli kiitos siitä, että siskon linkkasin tälla tavalla,koska samastui niin paljon blogiin ja sen tyyliin. Joten ikävä kyllä en voi sanoa, että tämä on vika kerta. Mutta linkkaan aina silloin, kun minulla on todella jotain asiaa. Tällä kertaa aito ihailu asua kohtaan! :) Kun on muita blogeja, niin yleensä käärin sen toisen kärjen mukana inspiraatiokuvana – esim miksi tykkään haalareista ja miten ne pukisin jos mahtuisin. Ja luonnollisesti siskoa näkee blogissa enemmän kuin muita bloggaajia – hänhän on siskoni <3 Ja lisäksi kuvaamme toistemme asukuvat. Joten turhaan asiaa kummaksut :) Tämä oli tällainen minipostaus – koska aiemmin tuli aamulla jo kattavampi postaus sisustuksiesta. Eli ikävä kyllä tätä toivetta en voi toteuttaa.

   • Anonymous

    Ihailtavaa sisarrakkautta <3 , oi jospa minullakin olisi tuollainen ystävä sisaressa. Näin etäältäkin katsottuna teidän suhde lämmittää myös omaa mieltäni. Loistavia esimerkkejä olette :D

 • Lilja

  Moikka!
  Kirjottelit tuolla aiemmin YSL:n laukuista, oletko omasi ostanut mistä? Voisitko kertoa aiheesta lisää? :) kiitos paljon!! :)

  • Mrs.V

   Keltaisen belle du jourin olen ostanut Manchesterin Selfridges-tavaratalosta ja liilan Lontoon Harvey Nicholsilta. :) Enpä tiedä mitäpä muuta voisin kertoa? Toivottavasti tämä tieto riittää? :)

   • Lilja

    Aijahaa okei!
    Luulin katsos että olet tilannut ne jostain netistä ja siihen olisin kaipaillut vinkkejä että minkä sivuston koet hyväksi ja luotettavaksi :)

    • Mrs.V

     No voin kertoa, että farfetch, luisaviaroma ja mytheresa myyvät kaikki myös YSLn laukkuja ja olen kaikkien toimituksen kokenut erittäin luotettavaksi ja hyväksi! :)