CATEGORIES

Kesän mukava kenkätrendi

31.5.2014

Kesän kenkätrendit ovat poikkeuksellisen mukavia ja käytännöllisiä. Valkoisten avokkaiden lisäksi katukuvassa on enenevissä määrin näkynyt värikkäitä tennareita ja jalkaa helliviä terveyssandaaleja. Itse en kahdelle viimeiselle suuntaukselle niin suuresti syty, mutta tässä seuraavaksi mukavuudenhaluisille trendi, jonka on kevään aikana voinut bongata blogista jos toisesta: nimittäin slip-on sneaker.

slip-on sneakerstreet style pics: Victoria Törnegren’s blog

1. Selected Femme, 99,95e
2. Selected Femme, 99,95e
3. River Island, 25e
4. Saint Laurent, 350e @ myhteresa.com
5. Hennes & Mauritz, 14,95e
6. Givenchy, 595e @ mytheresa.com
7. Hennes & Mauritz, 14,95e

Olen sen verta onnekas, että viimeisestä raskauskuukaudesta huolimatta jalkani eivät vielä ole turvonneet. Pystyn kohtuullisen mukavasti käyttämään korkokenkiäkin, mutta jos on kävelyä vähänkään enemmän, valitsen aina matalapohjaisen vaihtoehdon. Suosin balleriinoja, mutta nähtyäni nämä slip-on sneakerit siskoni jalassa, on minun kummasti tehnyt sellaisia mieli. Kaapista löytyy itseasiassa yhdet melkein kahdeksan vuotta vanhat jalkaan vedettävät lenkkarit, jotka minun pitää vielä blogissa esitellä. Ne ovat äärimmäisen mukavat ja helpot, minkä takia olenkin käyttänyt niitä ahkeraan koiria ulkoiluttaessa. Vielä näinkin monen vuoden jälkeen nuo valkoiset lenkkarit ovat edelleen ahkerassa käytössä… Joten jos vain löydän samaiset kuin siskon H&M ihanuudet tai jommat kummat noista Selected Femmen kengistä, luulen, että kahdeksan vuotta kestänyt parini saa kaverit kaappiin.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Juttis

  Heh, en tykkää, jotenkin miehiset mun makuun. :D

 • Hienon ja mukavan näköisiä kenkiä ovat kyllä :) Itse suosin espadrilloja! Ne ovat niin kesäisiä!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Anne

  Heippa! Mistä ne sinun musta-valkoiset housut ovat, jotka olivat päälläsi viimeisimmässä Tyylipäivä-jaksossa? Tosi kivan näköiset! Toivottavasti teette lisää jaksoja ja tekijöille kommenttia, että älkää nyt hyvänen aika laittako tuplavolia siihen jakson jälkeen alkavaan tunnariin, säikähtää ikävästi joka kerta kun on vielä ihan fiilareissa jaksosta :D Kiitos!

  Ihanaa kesää! :)

 • LeAnn

  Nuo ovat kyllä niin mukavat jalassa. Pohja on kivan paksu, jos joutuu enemmänkin kävelemään. Upeita pareja olet löytänyt vinkkikokoelmaan. Tykkään! :-)

 • Tykkään! Erityisesti tuollaiset leot olisivat kivat. :)

 • Alan pikkuhiljaa lämmetä näille. Aluksi tuntuivat jotenkin “miehekkäiltä”, mutta että leokuosisena, hmmm..ehkä sittenkin.

 • Hellu

  Vilkaisepa näitä, ovat aikalailla Selected Femmen näköiset. Tilasin itse omani alkuviikosta, kärsimättömänä jo odottelen….

  http://www.asos.com/ASOS/ASOS-DOCKLAND-Plimsolls/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3431781&SearchQuery=leopard%20shoes&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Leopardprint

 • Mukavien jalkineiden trendi terveyssandaaleineen ei voinut sattua kannaltani parempaan ajankohtaan. Tässä meinaa menee tovi ennenkuin voin kuvitellakaan käveleväni korkkareissa, mikä tietysti harmittaa :) Tosiaankin, toinen jalkani on kuin löysää spagettia murtuman ja kipsin jälkeen, joten ilomielin kävelisin noissa Selected Femmen mustavalkoisissa kengissä. Lämpimien ilmojen varalle voisin etsiä vaikkapa kullan sävyiset terveyssandaalit.