CATEGORIES

Bloggaajat kietaisumekoissaan

30.6.2014

Kevät/kesän edetessä olen toistuvasti törmännyt blogeissa Diane Von Furstenbergin klassiseen kietaisumekkoon – ja vieläpä siinä samassa printissä, jonka tilasin itselleni tämän vuoden alussa merkin omasta nettikaupasta. Kietaisumekkoa kerrakseen on näkynyt mitä todennäköisimmin siksi, että DVF:llä on ollut käynnissä markkinointikampanja, jota ovat tähdittäneet kansainvälisesti suurimmat muoti- ja tyylibloggaajat. Tämän belgialaissyntyisen amerikkalaissuunnittelijan luomuksia on nähty mm. Sincerely Jules-, Song of Style– sekä suosikkini Atlantic Pacific-bloggaajan päällä.

kuvapics: Damsel in Dior -blog & The Blonde Salad -blog

Tilasin tämän kauan himoitsemani mekon, sillä ajattelin sen olevan loistava vaatekappale raskauden edetessä. Ja niin se on ollutkin. Mekko on kasvanut kivasti vatsan mukana sidontansa takia. Tosin nyt ihan viimeisilläni se alkaa näyttää jo hieman huvittavalta päällä. Näette seuraavassa postauksessa miksi. Tosin viimeksi tässä vaiheessa esikoiseni oli jo tehnyt tulonsa, mutta toka vaan antaa itseään odottaa. Huh.
Mutta ai että tämä mekko näyttää kauniita näillä netin kuuluisilla neitosilla, joiden päällä The wrap dress istuu niinkuin suunnittelija on tarkoittanutkin.

Toivottavasti pian tämä pitkä odotuksemme palkitaan ja sitten pikkuhiljaa minäkin pääsen käyttämään tätä mekkoa ilman alle mahdutettua melonia. Tämä tyylikäs mukavuus ei taatusti jää kaapin perukoille unohduksiin raskausajan telttana. Kangas on nimittäin ihan äärimmäisen mukavaa silkkijerseytä, joka hyväilee hipiää eikä rypisty! Mieletön plussa ainakin omassa arjessani.

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Nyt minullekkin tuli himo saada tämä upea kietaisumekko! Vau.

 • Sissi

  Minusta taas mekko sopii sinun kauniin raskausvatsan kanssa paremmin kuin kuvissa näkyville neitokaisille :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon – tosin itse jo odotan sitäkin innolla, että saan pukea tämän mekon päälleni ilman palloa :)

 • aila

  tuo on vaan ainakin mustavalkoisena niin voimakas printti, että vaatii kantajaltaankin voimakkaita värejä….hiirulaisvärisille ei mielestäni sovi, hukkuvat siihen: ) tuo mainitsemasi kampanjointi noin yleisesti on sitten se blogien “kääntöpuoli”…monessa blogissa samat vaatteet tai meikkiesittelyt….mutta tsemppiä loppumetreille : ))

  • Mrs.V

   Mustavalkoisen itse miellän jotenkin niin yleiseksi, että se tuntuu sopivan kaikille, mutta toki se on jokaisen silmään eri juttu! :) Valikoimissa on onneksi kyllä vaikka mitä väriä ja printtiä mistä valita itselleen sopivin :) Toki on aina trendien kohdalla vaara juuri tähän kyllästymiseen… Tulee helposti jo korvista ulos! :) Toisaalta sitten välillä käy niin, että menee pitkäänkin lämmetä ja sit vasta vuosien päästä iskee ja lujaa :D Ja suuri kiitos. Sitä tarvitaan! :)

 • Haidi

  Olen jo vuosia ihaillut näitä dvf kietaisumekkoja eri televisio sarjoissa, ja nyt viimeaikoina blogeissa :) kovasti houkuttaisi itsekin kyseinen kappala hankkia joskus sitten (; paljon tsemppiä sulle vikoille päiville, varmasti se pikkuinen sieltä kohta tulee teidän iloksi <3

  • Mrs.V

   Mulla ihan sama juttu. Pitkään kuolannut ja viimein uskalsin tilata! Tosin Stockakin näitä myy, mutta vain lyhyttä mallia. Minä kun halusin pitkän. Ainakin näin ekaksi ;) Sen verran upeaa tuo matsku, että voi olla että vielä lyhytkin malli eksyy joskus kaappiini. Ja kiitos vielä. Täällä ollaan kyllä jo enemmän kuin valmiita myös! :)

 • Ihana mekko ja tyylikäs, printtikin juuri nappiin. Omistan itse joskus Seppälästä ostamani kietaisumekon, joka on myös ruuduilla printattu ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Materiaali on jotain polyester elastaania, mutta mukava se on silti päällä. Kestää tyyliltään pitkään tuollaiset kietaisujutut. Onnea vaan synnytykseen, mikäli ei vielä ole mitään tapahtunut!

  • Mrs.V

   Ihan samaa mieltä! Itsekin pidän juuri tästä mustavalkoisesta printistä. Tosin nyt kesän valikoimissa oli yksi kaunis sinivalkoinenkin! Ja kyllä – nämä kietaisumekot ovat kyllä todella käteviä!
   Kiitos vielä – täällä odotellaan jo hyvin malttamatotmina :D