CATEGORIES

Pull-IT-over

31.8.2014

Saapuvan syystalven kuuma trendi on mukavan lämmin villa-asu. Sitä suositaan neutraaleissa väreissä ja sävy sävyyn puettuna. Monokromaattisia villa-asuja näkyi mm. Marc Jacobsin, Stella McCartneyn, suosikkini Haider Ackermannin, Sonya Rykelin ja Célinen näytöksissä. Ei siis ihme, että trendi on tehnyt jo tiensä myös massojen ketjuliikkeisiin.

Zarasta löysin tämän harmaan parin, joka asusteilla leikkien muuntuu toimistokelpoiseksi tyylitaiturin työasuksi, kuin myös rennoksi kaupunkilookiksi.

PULLITOVER1.Grey knit/Zara/39,95e 2.Black lace top/Nelly/16,30e 3.Knitted pants/Zara/39,95e 4.Bag/Céline/2000e 5.Necklace/Zara/39,95e 6.Sandals/Givenchy/600e 7.Sandals/Birkenstock/80e 8.Slippers/Mango/60e 9.Sneakers/Zara/59,95e

Toimiston tyylilyyli viimeistelee villan korkokengillä, näyttävällä kaulakorulla tai vaikkapa pitkällä ja rennon kevyellä bleiserillä. Kaunis kontrasti rentoutta ja ryhtiä. Tyylikkäät tohvelit ovat loistava vaihtoehto kun on edessä paljon kävelyä ja kylmeneviä päiviä. Syksyn viileinä päivinä sama asu muuntautuu myös kaupungilla juoksenteluun. Kiedo kaulaan muhkein ja lämpimin villahuivisi (samainen neutraaliväri olisi ideaali) ja vedä jalkaan raikkaat lenkkarit. Trenditietoisin valitsee lisälämmikkeeksi vielä harmaan poncho-viitan.

Runway pictures: Celine.com

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • aila

  Onko tuo Zaran asu ihan oikeata villaa ? Todella edullinen jos on.

  • Mrs.V

   Ei näkynyt tarkkaa infoa, mutta mitä todennäköisimmin ei ole. En ole varma tuosta Celinenkään asusta, että mitä materiaalia se loppujen lopuksi on. Mutta siinähän se hinta ero näiden merkkien välille tulee: materiaali + tehty työ + brändi… En muuten tiedä tuon Celinenkään tarkkaa matskua. Pitäisi varmaankin täsmentää trendin nimi niin, että NÄYTTÄÄ villalta :D Mitä sinä arvelisit materiaalien olevan? Muistaakseni sinä tiedät ihailtavan paljon materiaaleista! Olisi ihana joskus jopa sun kanssa muutama maili vaihtaa kangasmateriaaleista ja niiden plussista ja miinuksista. Voisin tehdä sinun avullasi toivottavasti jopa postauksen, missä voitaisiin toivottavasti auttaa muitakin materiaalivalinnoissa? :)

   • aila

    Minä olen hieman materiaaliniuho, tunnustan : D Ja haluan aina, ihan aina tietää, mitä materiaalia hankkimani vaate on. Johtuu osaksi myös siitä, että olen sen verran herkkäihoinen, että senkin takia pitää tietää. Ja käytössä olen huomannut esim. juuri tuon villan suhteen, että aitoa villaa sen olla pitää, että lämmittää eikä hiosta: )..Luonnonmateriaalit käytössä noin yleensäkin eikä esim. keinonahkaa ollenkaan. Viime vuosina viskoosit ym. muuntokuidutkin ovat melkein kokonaan jääneet pois. Minulla jää paljon heräteostoksiakin ostamatta, kun katsoo sen materiaalitiedon ; ) selvää säästöä, muka, kostautuu sitten kun ostaa kalliimmalla sen luonnonkuituisen…urheiluvaatteissa toki käytän niitä teknisiä matskuja : ) Ihan omia käyttäjäkokemuksia voin kyllä listata, jos niistä on apua. Ainahan ne tietty ovat henkilökohtaisia ja omien elämäntilanteiden sanelemia. : )