CATEGORIES

Pretty Ponchos

2.9.2014

Hiipivän syksyn trendeihin kuuluvat pitkät viitat sekä meksikolaista alkuperää olevat ponchot. Itse pidän molemmista ja niitä löytyykin kaapista valmiina jo muutama. Ponchot ovat täydellisiä syyslämmikkeitä raskaanaoleville ja vieläpä yllättävän ajattomia. Strictly Style-blogia pidempään seuranneet ovat nähneet tuon kamelinvärisen ponchoni asukuvissa lähestulkoon joka syksy. Olen sen aikoinaan ihan Hennes&Mauritzista ostanut ja hyvin on jo monet vuodet palvellut.

prettyponcho1Style pic on the right: Lovely Pepa -blog

Tämän kamelikaavun lisäksi kaapistani löytyy pienempi musta yksilö. Olette nähneet sen päälläni tässä asussa odottaessani kuopustani, sekä tässä neljä vuotta vanhassa asukuvassa! Koska tälle vaatekappaleelle tuntuu löytyvän käyttöä vuodesta toiseen, voisin jopa harkita panostavani uuteen yksilöön – ehkäpä harmaana… Mikäli ruudun toiselta puolen löytyy muitakin ponchon pauloissa olevia, voitte käydä kurkkaamassa lisäinspiraatiota sen yhdistelyyn Pinterestini Poncho-taululta.

Seuraavaksi postaus, missä kartoitan nettiliikkeiden parhaat poncho-valikoimat! Next up: 20 best poncho picks!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hanna

  Itse hankin oman viittani viime syksyllä Lissabonin Stradivariuksesta. Rakastuin siihen ensisilmäyksellä! Sittemmin se on päätynyt päälle useaankin otteeseen, mutta aina lähes samalla tavalla yhdisteltynä. Olisikin kiva lukea postaus erilaisista asuista, joihin sinä yhdistäisit poncon/viitan. :-)

 • Saaramaria

  Nyt innostuin! Ihana tuo kamelinvärinen, kohoneuleinen poncho. Täytyy laittaa verkot vesille, jos nappaisi jostain vastaava omaankin onkeen :)

 • Heidi

  Juurikin ajankohtainen aihe. Olenkin etsinyt itselleni syksyksi kivaa viittaa/ponchoa. Myös raskauteni on siihen osasyynä. Vaikka kokoa 36 olenkin, ei suuremmatkaan koot enään mahan kohdalta mene kovin hyvin päälle. Oivallinen syysasu siis!

 • Jaana

  Kyllä, juuri tuon tyyppinen, hieman ohuempi poncho, olisi kyllä supertyylikäs. Tänään kaupungilta tarttui mukaan musta leveälierinen huopahattu….oli pakko jättää se maksamisen jälkeen suoraan päähän :) vielä tekis mieli hattuhulluuksissani hankkia tuollainen beige tai vaaleanharmaa hattu myös….tai viininpunainen…. Hatut on kyllä ihania!

 • Haidi

  Pitäisi kyllä itsekin nyt kotiuttaa tuo poncho! Olisi niin kätevä syys säähän :) ja tuo neljävuotta vanha asu oli aikanaan yksi lempparini! Etenkin pinkkiä laukkua ihailin aina ;D

 • Ponchot ovat kyllä kertakaikkisen ihania ja monipuolisia vaatekappaleita! Itseltänikin löytyisi yksi oikein autenttinen Perusta hankittu yksilö – ehkäpä sitäkin voisi soveltaa tämän syksyn pukeutumisessa ;)

  Yksi juttu täytyy muuten korjata tuosta ponchon alkuperästä: on totta, että ponchot ovat levinneet Väli-Amerikkaan (eli mm. Meksikoon), sekä myös Pohjois-Amerikkaan, mutta ponchojen alkuperä on kuitenkin Etelä-Amerikan Andit ja täten kaikki Andien lähettyvillä olevat maat; Kolumbia, Peru, Ecuador, Bolivia, Chile, etc. Tätä random triviaa jota tietää kun on Etelä-Amerikkalaista verta ;)