CATEGORIES

Höyhenissä

13.10.2014

Trend report f/w14 -postauksessa kartoitin syystalven kuumimmat vaatekappaleet, tyylit, printit, värit ja materiaalit. Viimeiseen ryhmään kuului näyttävät yölinnut, jotka sulillaan pröystäilivät mm. Célinen ja Lanvinin näytöksissä. Mainitsin, että olen tovin höyhenpeitteisestä hameesta haaveillut, mutta vielä sellainen on kaupan hyllylle jäänyt. Jos sinäkin tahdot tänä talvena yli käenpesän lentää, katsasta Katri/n syystalven valikoima. Merkin takaa löytyvä Katri Niskanen on suomalaisista suunnittelijoista suosikkini ja hänen tämänhetkisestä mallistosta löytyy nyt myös näitä näyttäviä höyhenhepeneitä.

katrniniskanenflo

Pikkujoulusesonki lähestyy kovaa vauhtia. Jos haluat erottua eduksesi perinteisen punaisen kimalluksen joukosta, on sulka-asu näyttävä ja erittäin muodikas vaihtoehto.

Katri/n Flo-luomuksia voit löytää ainakin merkin omasta kivijalkaliikkeestä Iso Roobertinkadulta.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Upean näköisiä niin mekko kuin toppi! Mutta hieman liian villiä omaan makuuni :) toistaiseksi tyydyn siis ihailemaan muilla!

  • Mrs.V

   Joo tämä on varmasti trendi, joka ei ole kaikille. En minäkään sitä mekkona pystyisi pukemaan päälle – näyttäisin kanalta :D Tosin upea upea Vilma P-bloggaaja piti tätä mekkoa hiljattain päällä ja hänen kauniin kroppansa päällä tämä mekko oli mieletön!

 • Höyhenhame olisi kyllä todella cool! Pitääpä pitää silmät auki ja tutkia nettikauppojen valikoimaa :)

  • Mrs.V

   Joo minuakin sellainen mustana tai beigenvärisenä kiinnostaisi…. :)