CATEGORIES

Style Steal

17.11.2014

Kauden suurimpia trendejä on ehdottomasti viitat. Erityisesti Burberryn syystalvi 2014 -näytöksen kirjava villaponcho on nauttinut fashionistojen suosiota. Tyylin viimeistelevään Burberry-viittaan voi painauttaa omat nimikirjaimet, mutta hintaa koko lystillä on n.1400 euroa. Jos olet laillani kyseistä ponchoa ihaillut, suosittelen kurkkaamaan Zaran valikoiman. Sieltä vastaavan voi ostaa murto-osalla Burberry-viitan hinnasta.

stylestealburberryponcho2Runway pic here / Streetstyle pic here / Olivia Palermo pic here / Style pic here

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tota Burberryn ponchoa on kyllä näkynyt ihan tosi monen julkkiksen päällä ja jotenkin sitä aina vaan jaksaa ihastella :) tuntuu kyllä että jokaisessa liikkeessä on nyt jos jonkin moista ponchoa :o

  • Mrs.V

   Sitä on näkynyt kyllä paljon. Ja nyt jos joskus on kyllä aika ponchoon satsata jos niistä tykkää. Kuten sanoit – niitä on ihan kaikkialla!

 • Riikka

  Nyt on kyllä pakko sanoa että pitkästä aikaa tämä on kyllä asuste jota en oikein sisäistä. Saan vahvasti tästä “eteisen matto”-viboja :D Värimaailma ja kuviot sekä tuo reunan tikkaus on tuttua Rautian matto-osastolta. Jäykkä matsku ja jotenkin alimitoitettu koko laskeutuakseen päällä nätisti. Lompakko saa siis huokaista helpotuksesta. Kerrankin.

  • Mrs.V

   Kyllähän se kieltämättä jotain mattoa saattaa muistuttaa :D Ehkä mua se siinä viehttääkin :D Ymmärrän hyvin, ettei kaikkia se eteisematto niin paljoa kuitenkaan viehtätä ! :D Joten saat iloisena myhäillä ja lompakko kiittää! :)