CATEGORIES

Mielenkiintoa kokomustaan

18.2.2015

Tuttuun tapaan olen kokoamassa teille postausta kevään trendeistä. Suunnittelijoiden mallistoja selatessa silmiin osui toistuvasti vaatekappale, joka pysyy tiukasti muodin aallonharjalla: Nimittäin se kovin rakastamani poncho. Liehuvat viitat oli ehdottomasti kuluneen syksyn kuumpimpia trendejä, eikä niiden suosio tunnu laantuvan. Kevättä kohden muotikansa kaivaa kaapista viittansa ja suuntaa hiljalleen lämpeneville kaduille. Joten jos et ole vielä omaasi hankkinut, kannattaa viimeistään nyt sellaista silmällä pitää. Minäkin vielä himoitsen sitä kuviollista ja värikästä yksilöä, jolla saa kokomustastakin asusta katseita kääntävän kokonaisuuden.

mielenkiintoakokomustaanStreet style picture from Atlantic Pacific blog

Mustat aurinkolasit *Rayban 139e
Musta poolopaita *Samsoe & Samsoe 39e
Mustat housut *Cheap Monday 69,95e
1. Poncho *Vila 39,95e
2. Poncho *Miss Selfridge 49,95e
3. Poncho *Miss Selfridge 42,95e
4. Poncho *Miss Selfridge 41,95e
Mustat nilkkurit *Decadent 157e (norm.315e)
Musta laukku *Michael Kors 295e

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Heidi

  Norjalaisella Celinalla on aika paljon Burberryn suosittua ponchoa vastaava http://bycelina.blogg.no/1420300575_the_cape.html
  näytti olevan sheinside kaupasta ja vielä tarjouksessa tällä hetkellä!
  http://www.sheinside.com/Red-and-Black-Asymmetric-Wool-Blend-Cape-p-186337-cat-1735.html

 • Viitat on ihania! Ostin Zaran alennusmyynneistä neulotun viitan, jota olen pitänyt plussakeleillä yksinkertaisesti nahkatakin päällä :) Ihmiset kadulla katsovat kuin hullua, koska nahkatakki ei juurikaan alta näy… :D Oikeasti yhdistelmä on todella lämmin! Ja näyttää hyvältä.

 • napin

  Harmi että vaikuttaa olevan todella vaikeaa löytää kohtuuhintaista hyvistä materiaaleista tehtyä ponchoa :/ Villaneuleita kuitenkin löytää 30-100e hintaluokassa, mutta tuo taitaa olla sen verran enempi trendierikoisjuttu että ketjuliikkeet ei tee siitä “parempia” versioita. Näyttää kyllä kivalta!

 • Ihana, Atlantic Pasific on kyllä uskomattoman laadukas blogi! Itse koen kuitenkin, että poncho ei ole käytännöllinen, ei ainakaan Suomen sääolosuhteiden kanssa. Sen takia olen tykännyt enemmän huivi+vyö-yhdistelmästä https://www.pinterest.com/pin/48976714673061314/ ja https://www.pinterest.com/pin/210895195026832303/. Sillä tavalla voi saada tavallisesta huivistakin ponchomaisen, mutta se menee helposti takin alle.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • värikäs poncho olis kyllä kiva tuomaan väriä muuten mustiin asuihin ja kivaa vaihtelua värikkäille huiveille! :) omassakin kaapissa on vaan toi yksivärinen yksilö toistaiseksi!

 • KIva postaus! Pitää pitää silmät auki jos joku kiva poncho sattus silmään… ;)

  http://sonvas.blogspot.fi