CATEGORIES

Trendin maraton

5.3.2015

Lenkkarit ovat kulkeneet muotitietoisten tyylittärien jalassa jo hyvän tovin. Kun niitä aikoinaan rupesi näkymään katukuvassa terävien pukujen ja sliipattujen kokonaisuuksien kanssa, ajattelin kyseessä olevan ohikiitävä villitys. Toisin kävi. Mukavuus on vienyt naiset mukanaan ja lenkkarimuoti tuntuu vain yltyvän. Tämä trendi ei todellakaan ole mikään lyhyt sprintti. Nyt puhutaan maratonista.

Come runningall pictures from my Sneaker Outfit -pinterest board

Jopa minä, vannoutunut korkkarityttö, olen alkanut lämmetä tälle tyylille. Pitkään siinä menikin, mutta olen huomannut silmäileväni kevään lenkkaritarjontaa – ja sitä onkin paljon. Viime keväänä myönsin himoitsevani slip-on-lenkkareita. Olisin varmasti parin ostanut jos hyvät olisivat osuneet kohdalle, vaikka osittain pistinkin himotukseni raskaushormonien ja painavan pallomahan piikkiin. Mutta nyt, ilman tekosyitä, mieleni tekee niitä edelleen. Erityisesti kiinnostaa puhtaan valkoiset tennarit, mustat slip-on-lenkkarit sekä sama malli leopardiprintillä. Nyt alkukeväästä(!?) olisi varaa mistä valita, joten keräsin teille 14 kuumaa trendilenkkaria. Löydätkö seasta oman kevätkenkäsi?

getthesneakerlook

Left column
1. *Bianco musta lenkkari, 59,95e
2. *Vagabond valkoinen lenkkari, 99,95e
3. *Bianco kultaiset lenkkarit, 79,95e
4. *Tiger of Sweden mustat slip-on-lenkkarit, 179,95e
5. *NLY Shoes vaaleat leopardi slip-on-lenkkarit, 27,95e
6. *Nike Air Max pinkki lenkkari, 149,95e
7. *NLY Shoes käärmeprintti slip-on-lenkkari, 27,95e

Right column
1. *Bianco valkoinen slip-on-lenkkari, 49,95e
2. *Nike lenkkarit, 79,95e
3. *Marc by Marc Jacobs mustat slip-on-lenkkarit, 229,95e
4. *NLY Shoes kultaiset slip-on-lenkkarit, 27,95e
5. *River Island niitilliset slip-on-lenkkarit, 49,95e
6. *Michael Michael Kors beiget lenkkarit, 139,95e
7. *Marcus B leopardikuvioidut lenkkarit, 99,95e

Seuraavaksi tulossa ohjeistus tyylikkääseen ja katu-uskottavaan lenkkarityyliin.

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sennu

  Oii rakastuin noihin vasemmassa yläkulmassa oleviin mustiin kenkii mutta en löydä enää mistään:(

  • Joo tämä postaus on ikävä kyllä yli 1,5 vuotta vanha, niin todennäköisesti valikoimat jo muuttuneet melkoisesti :/ Toivottavasti tulee joskus uudestaan ja löydät haluamasi! :)

 • Katja

  Oma suosikkini löytyikin noista vasemman sarakkeen Air Maxeista, tosin siinä musta-harmaassa värissä. Laitoinkin sen tilaukseen, tosin en yhtään tiedä, osuuko koko kohdalleen, mutta onneksi noita nyt vielä taitaa löytyä ihan hyvin urheilukaupoistakin.

  Itse otan kyllä tämän lenkkaritrendin ilolla vastaan, kun mun tyylini on kai aika sporttinen tai ainakin tavallinen/arkinen. Tai siis, että esim. mun kevättakit on sellaisia, joihin sopii enemmänkin juuri monet lenkkarit kuin korkkarit. Tosin kyllähän mulla myös siistimpiä, matalakorkoisia/korottomia nahkakenkiä on, tuntuu nimittäin, että lenkkareilla on vaarana usein, että tyyli menee sitten jo vähän liiankin rennoksi… Ja on sekin vähän ikävää, jos tuntuu siltä, että ei eroa tyyliltään teini-ikäisistä…Mutta ei kai se niin vakavaa aina ole. :) Joten jään odottelemaan tuota seuraavaa aihetta käsittelevää postaustasi, josko siitä saisin jotain vinkkiä. :)

  Mukavaa kevään jatkoa! :)

  • Mrs.V

   Moi Katja! Ihana kuulla susta pitkästä aikaa! :) Kiva huomata, että olet täällä vielä <3 Ja todella kiva, jos näistä löytyi niin kiva pari, että laitoit tilaukseen asti. Toivottavasti ovat napit. Ja siis täytyy todeta, että nyt kun on kaksi vilperiö joiden perässä pitää juosta hikihatussa niin kyllä noi lenkkarit on ihan tervetulleet :D Tai ainakin tarpeeseen :D Ja tyyli on yksilöllistä. Jokaisella omansa :) Nautitaan niistä täysillä. Samaa sinne! :)

 • e

  “Seuraavaksi tulossa ohjeistus tyylikkääseen ja katu-uskottavaan lenkkarityyliin.”

  Yhtä “tyylikkääseen” kuin mitä esittelit eilisissä kuvissa….?

  • Mrs.V

   Eikun opas tyylikkääseen lenkkarityyliin! :) Olen korkkarityttö itse ja täysin uusi aluevaltaus tämä lenkkareilla vetely, joten kaipaan itsekin sillä saralla inspistä ja ohjenuoria.

 • Mä en vaaa ikinä tuu lämpeen tälle trendille :D Lenkkarit kuuluu vaan urheiluun.. Converset tms tennarit on ihan ok mutta kunnon urheilukengät eieiei! Tennareitakaan en kyllä itse pidä, kuin jos on oikeesti pakko esim lähikauppaan mennessä, työmatkalla tms. True korkkarityttö täällä siis ja tuun varmaan aina olemaankin :)

  http://sonvas.blogspot.fi

  • Mrs.V

   Mä ymmärrän sua niin hyvin! :D Vasta ihan hiljattain silmäni on alkanut tähän tottua, mutta sitä ennen olen ollut kanssasi ihan samalla linjalla.

 • Joo mä olen kanssa vasta nyt ihastunut oikein tosissaan. Ja tästä kollaasista napsisin omaan käyttöön välittömästi tummat ja punaiset Niket. Ihan täydelliset popot.

  • Mrs.V

   Pitihän sitä pari vuotta nähdä ennenkuin silmä antoi periksi :D Nyt vaan harjoittelemaan niiden käyttöä. Huomenna tulossa siihen vähän apuja!