CATEGORIES

3 varmaa tapaa tyylikkääseen lenkkarimuotiin

6.3.2015

Edellisen postauksen siivittämänä jatketaan lenkkiä vielä vähän pidemmälle. Etsinnässä on raikkaat lenkkarit kevääksi, mutta tämä vannoutunut korkkarityttö kaipaa inspiraatiota niiden pukemiseen. Miten pukea päälle lenkkarin niin, että kokonaisuus on skarpin tyylikäs? Olen selaillut paljon katukuvien lenkkarileidejä. Näistä kuvista on helppo koota kolme vallitsevaa sääntöä, joita noudattamalla saa lenkkarimuodista varmasti myös tyylikästä.

Kolme helppoa sääntöä tyylikkääseen lenkkarimuotiin:
1. Pidä väripaletti neutraalina
2. Pidä linjat suorana
3. Yhdistä väriläiskät

SNEAKERSkeepitneutral

Tyylikkään lenkkarimuodin ensimmäinen kulmakivi on neutraalit sävyt. Suosi mustaa, harmaata, valkoista ja kamelia. Pitämälllä värit tiukassa ja tyylikkäässä linjassa saa sporttikengät rentouttaan anteeksi. Valitse kauttaaltaan mustavalkoinen asu, jos tahdot pelata varman päälle.

sneakerKEEpitstraight

Jotta kokonaisuus pysyisi ryhdikkäänä, valitse suoria ja selkeälinjaisia vaatteita. Suosi klassisia neuleita ja yksivärisyyttä – unohda krumeluurit. Valitse joko skinny- tai suoralahkeiset housut, koska jalan linja on hyvä pitää suorana ja selkeänä. Suosi mustaa, koska se pidentää jalan linjaa ja luo näin illuusion pidemmistä sääristä. Viimeistele tyyli pitkällä suoralla villakangastakilla.

sneakerpopofcolorall pictures from my Sneaker Outifts – pinterest board

Jos kaipaat väriä, tuo niitä pieninä yksityiskohtina ja samassa värissä, mutta pidä asun pääpaino mustassa tai muussa neutraalissa sävyssä. Lenkkikavereita voi olla vaikkapa leikkisä pipo, hauskat aurinkolasit tai muhkea huivi. Värien yhdistäminen kokoaa asun hyvin yhteen ja tekee kokonaisuudesta tasapainoisen.

SIinä kolme helppoa säänöä, joiden siivin minä lähden kokoamaan mahdollisia tulevia lenkkariasujani.

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laur

  Oho. Ostin viikonloppuna ihanan moniväriset Niken tennarit. Kengistä löytyy neljän eri punaisen sävyä hempeästä vaaleanpunaisesta tummaan marjapuuroon. Lisäksi mukana on valkoista ja aavistus pilkottaa pohjan mustaa profiilista. Kengät tekivät niin hyvälle tuulelle minut, että taidan nuo kengät jalassa unohtaa kaikenmaailman sävyopit ja yhdistellä reteesti vaatekaappini sisältöä noihin. Toki vaatekaappini sävymaailma on aika neutraali, joten nuo tuovat piristystä tummansiniseen, beigen ja harmaan yhdistelmiin. Mutta omana vinkkinäni sneaker-ostoksille jaan, että hymy kaunistaa eniten. Valitse ne, jotka ilahduttavat. :)

 • Tässä kollaasissa on mukana kaksi ruotsalaistyylisuosikkiani: Victoria Törnegren & uusimassa blogikirjoituksessani esillä oleva Ellen Claesson <3

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Katja

  Pajon onnea koko perheelle, hieno juttu:)!

 • Lil

  Sun blogi on ihan omaa luokkaansa muotiblogien joukossa. inspiroi! Tämäkin postaus tuli kuin tilauksesta.

 • Tintti

  Varhaiset onnittelut minunkin puolesta tulevasta muutostanne tähtien loisteeseen! :)

 • Marita

  Moikka Hanna! Olen lukenut blogiasi alkuajoista kun asuit vielä Hollannissa :) en halua mennä asioiden edelle mutta luin että miehesi sai paikan Los Angelesista, toivottavasti jatkat vielä blogiasi vaikka elämäntilanne muuttuu!! :) ihanaa alkavaa kevättä sinulle ja perheellesi :)

 • aila

  Tyylikästähän tuo on, mutta en itse oikein innostu tuosta mustavalkoisesta, se on aika “kova” yhdistelmä. Itselleni kaipaan siihen ainakin näin talven kalpeana jotain pehmennystä. Tumma sininen tai harmaa yhdistettynä johonkin itselle sopivaan vaaleaan sävyyn toimisi myös. Tuosta suorat linjat -jutusta ja simppeleistä linjoista olen kyllä samaa mieltä. Ja onhan ne mukavat jalassa tuollaiset citylenkkarit, varsinkin, jos joutuu paljon kävelemään : ))

 • inni

  Nyt odotan mielenkiinnolla tulevia asuja, nämä näyttää hyvältä ja alkoi tehdä mieli harmaita slip-oneja. Joutunen pyörtämään puheeni lenkkareista :D

 • Jonna

  Hyvä postaus! Olen itsekin korkkarityttöjä, mutta nyt kotiäitiyden myötä olisi tilausta tennareille. Olen ostanut tennarit viimeksi kolme vuotta sitten… Tuo tyylikkään kokonaisuuden luominen mietityttää, joten postauksesi tuli kuin tilauksesta!

 • Eea

  Olipas kiva postaus, tämmöisiä lisää :) Onko farkkujen lahkeen pituudella sitten merkitystä? Suurin osa ainakin näissä kuvissa on nilkkojen yläpuolella.

 • jenni

  Luin just Hesarin sivuilta että saatatte kenties olla muuttamassa Losiin! En halua hypätä asioiden edelle, mutta kylläpä olis jännää lukea blogipäivityksiä sieltä – pidän peukkuja :)

  • H-P

   Samaa odotellaan täällä! Urheilusivuilta blogiuutisia ;)

 • Saikku

  Hyödyllinen ja mielenkiintoinen postaus! Oon täysin samoilla linjoilla sun kanssa :)

 • Tässäpä oli kiva inspiskollaasi. Oma lemppariyhdestämä on tämä keskimmäinen. Eli pitkähkö takki yhdistettynä lenkkareihin.