CATEGORIES

Tyylini kulmakivet vol.6 – Not for me

7.6.2009

Tässä postauskessa esittelen muutaman enemmän tai vähemmän suositumman muotisuuntauksen, joista olen todennut etteivät ne vaan ole minulle.

Haluan painottaa, että nämä seuraavat artikkelit eivät vain sovi minulle.
Tyyli on siitä ihana asia, että se on niin monimuotoista ja eri ihmisille sopivat eri asiat.

Eläinprintti

Eläinprinttiä käytettäessä, minusta tulee olla hyvin varovainen. Koska jos tätä printtiä pukee liikaa ylleen, on lopputulos villikissan näköinen eikä villin kissan;) Joten muista maltti!

Vaikkapa leopardiprintilliset balleriinat yhdistettynä muuten hyvin simppelin kokonaisuuden kanssa toimii kyllä. Eli käytä mielellään pieniä yksityiskohtia. Esimerkiksi leopadiprintilliset turkistakit ovat minun mielestäni kamalia.

Eli tätä printtiä tulisi käyttää vaan vähän kerrallaan päällä, ettei kokonaisuus näyttäisi halvalta.

Merkki, johon minä en lämpeä lähes lainkaan on Guess.

Toki olen nähnyt heillä muutamia kauniita vaatekappaleita, mutta yleisesti ottaen heidän laukuistaan en pidä lainkaan. Niissä vaan tapahtuu liikaa. Liikaa killuttimia ja printtiä.

Ainut Guessin tuote jonka omistan, on rannekelloni.

Muutenkin merkki on Suomessa kuulema ihan ylihinnoiteltu. Tavaraa saa kuulemani mukaan jenkeistä ihan murto-osalla Suomen hinnoista. Minusta on merkillistä, kuinka se on saanut niin kovan merkkituotteen statuksen Suomessa?

Tiedän että tämän mielipiteeni takia moni haluaa varmaan hyökätä päälleni, joten muistutan että tämä on vain minun mielipiteeni. Nuorekas merkkihän tämä on ja monen nuoren tytön päälle sopii.

Minusta kenkien tulee olla joko matalapohjaisia tai niissä tulee olla kunnolla korkoa ja kauniilla korolla! Näiden välimuodot eivät ole minun mieleeni. Jos haluaa mukavuutta, suosittelen korotonta, ja jos haluaa lisää pituutta ja upeaa muotoa jalkoihin niin sitten panostetaan siihen korkoon:) Myöskään paksuista koroista en pidä. Jotenkin vaan niiden ulkomuoto ei pure minuun.

Muotihan on siitä ihanaa, että se elää. Jotain mitä ennen vihasi, voikin olla jonkin ajan kuluttua juuri-se-must-juttu itselle:D

40 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Pipari

  Luulin, että mä ja mun sisko ollaan ainoita, jotka vihaa Guessia. :D

 • Anni

  Apua! En vaan osaisi olla enempää samaa mieltä kanssasi kahdesta ensimmäisestä kohdasta :D Etenkin tuo Guess on minuakin kovasti mietityttänyt, että mikä siinä niin kovasti vetoaa ja miten se täällä suomessa on saavuttanut niin suuren suosion. Ihmettelin jopa viime viikolla keskustan Stockalla, miten se onkin saanut niin paljon myyntitilaa ja melkein oman seinän siitä longchampin vierestä missä oli ennen kaikki burberry (Hassu huomio, mutta pisti silmään:D )Noista korkkareista on pakko sanoa sen verran, että koska en itse ole koskaan kamalasti korkokenkiä käyttänyt, joten en ole niillä niin hyvin oppinut kävelemään tuollaiset vähän matalammat ovat itselleni huomattavasti helpommat. Olen myös aika pitkä, joten en aina välttämättä edes halua enkä tarvitse niitä lisäsenttejä. (Mutta en siis kyllä missään nimessä laittasi noita ylemmässä kuvassa olevia 1,5cm korkkareita jalkaa, ne ovat tosiaan kyllä jo suorastaan rumat! Mutta nuo alemmat)

 • Annabella

  Samaa mieltä noista tolppakoroista, on vaan jotenkin niin rumat. Ja kengät on kivat kun näyttää siroilta ja kevyiltä, ne tuo jotenkin niin raskaan vaikutelman.

 • lintu

  Definitely not for me either :D

 • Mrs. V

  Paula,Kiitos kovasti. Nimenomaan "tuulettumista" varten tämän toisen blogin perustin:D Pelkkää pintaa ja terveyttä:)Kävin katsomassa blogisi ja hauskoja juttujahan sulla on siellä!:) Nauroin ihan ääneen:D Kiitos siitäkin!:)Jenni,nimenomaan, jokaisen tulee käyttää juuri sitä mikä itsestä parhaalta tuntuu!:) Mutta itse käytän joko flatsejä tai sitten kunnon korkoa:)

 • Jenni

  i SO agree noiden korkojen kanssa!!! mulla on aina ollut korot joko tai (yhtä poikkeista lukuun ottamatta ;) flat tai ~10cm (huolimatta siitä että silloin lähentelen 190cm). Mut tietty jokainen käyttää sitä korkopituutta kun itsestä parhaalle tuntuu. :D Kiva blogi sulla!

 • Paula

  ^^ Hei ja unohtu äskeisestä! Mää oon kanssa "hurahtanu" näihin teidän päivänasu/uusi ostos joka kulmasta-posteihin ja sen takia ottanu pari "muotinurkkaa" mukaan omiinkin hikisiin salijutuuihin… Tänään laitoin just viimeisimmän, mitä luulet? Oonko tavoittanu teidän tyylibloggareiden syvimmän olemuksen…? ;DD

 • Paula

  Moikka!Aivan ihana blogi sulla :)Todella piristävä ulkoasu! Itse kun pidän treeniblogia ja luenkin vain niitä, on tosi kiva välillä käydä "tuulettumassa" täällä ;DMukavaa kesää!

 • Mrs. V

  YSL,Jane!!:)Sä aloitit oman blogin!:) Vihdoin! Mahtavaa!:) Kävin jo kurkkaamassa ja jään innolla seuraamaan!:)

 • Mrs. V

  Kiki,Olen samaa mieltä. Eläinkuviointi voi olla hyvinkin kaunista jos sitä osaa käyttää maltillisesti!:)Nimenomaan, tuo korkoasiakin on ihan täysin makukysymys!:) Ihan mikä omaa silmää miellyttää niin sillä linjalla pitää mennä!:)Catherine,Siinä mielessä meillä on erilainen maku, että mä nimenomaan panostan johonkin ajattomaan. Mä saatan helposti kyllästyä printtiin tai silmäänpistäviin erikoisuuksiin, siksi niihin en taas mielelläni panosta. Eli taas palataan tähän, että täysi makuasia mistä silmä pitää!:)Ja makuasia sekin että mikä on kauniimpi laukku:) Missään nimessä ei pidä ostaa kalliimpaa laukkua jos itsensä mielestä se halvempi on kivempi!:) Ei tietenkään. Aina pitää ostaa se josta itse todella tykkää.Niin, ja luikkarin laukuthan on ehkä niiden "merkkilaukkujen" halvimmasta päästä, eli eiköhän ihmiset osta niitä myös siksi, että niistä pitää. Minun täytyy myöntää, että en itsekään pidä luikkarin printeistä. Kyllästyy helposti. Luikkarilla on niitä mauttomampia laukkuja mutta myös niitä ihania ja ajattomiakin. Tämä on taas makuasia mistä pitää:)Ikävä kyllä en vastaa mihinkään kysymyksiin ykstyiselämääni koskien:) Toivottavasti ymmärrät:)Kiitos vielä mielipiteestäsi!Mims,Jotenkin ei vaan tosiaan minun silmääni miellytä kittenheelsit. Tai sanotaan, että ne eivät ainakaan sovi minulle.Kiilakorkoihin olen vasta nyt alkanut päästä sisälle. Itse en omista ainoitakaan, mutta ne sellaiset missä on olkinen kiila, ovat miellyttäneet minun silmääni.Joten en sanon että pidän ehkä vain olkisista kiilakoroista?:D En tiedä ymmärrätkö mitä yritän selittää?:DHyvää päivää sinullekin!:)

 • YSL

  Heippa!Joo Guess on ehdoton NO NO. Mun mielestä ne on liian krumeluureja mun makuun.Veikkaan, että rakaat naapurimme(venäläiset) ovat suurin asiakaskunta, ehkä Guessillä onkin sen takia liikkeitä siunaantunut Helsinkiin jo 3, koska täällä on nykyään ihan hirveästi venäläisiä turisteja…Jane

 • Mims

  Moikka!Olen ihan samaa mielta kanssasi noista kittenheelsseista ja paksuista koroista, jotka tuo mieleen 90-luvun ylaaste hiippailut,hyi hyi.Mutta mita mielta olet kiila koroista?Mielestani niista juuri saa hieman extra mukavuutta korkeampiin kenkiin.Tietenkinhan naistakin on olemassa hulluja 70-luvun yliampuvia versioita mutta olen onnistunut loytamaan muutamat mukavat lempi kenkat kiilakoroista.Have a great day!

 • Catherina

  Mun on vielä kanssa pakko kommentoida tästä Guessin hinta-laatu-suhteesta, jota täällä mietiskellään. No itsellä on neljä Guessin laukkua ja kaikki ovat kestäneet uudenveroisina tähän päivään asti. Säilytän saamissa pölypusseissa ja käytän siististi, joten minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa Guessin laukuista tai vaatteista ja asusteista, joita merkiltä omistan. Laukkuni eivät myöskään ole möhlönnäköisiä vaan pikemminkin tyylikkäitä ja erilaisia, ei sellaisia mitä esim. Stokkalla myydään. Minuakaan eivät kaikki Guessin laukut miellytä, sen täytyy olla sellainen laukku, joka hyllyltä pistää silmään. :) Itse tykkään, kun laukussa on jotain mitä katsella ja ihastella. Mielestäni näin yleisellä tasolla sanottuna esim. LV:n laukut ovat tylsiä ja liian yksinkertaisia makuuni. Miksi siis maksaisin viisi kertaa enemmän vain merkistä, kun voin saada edullisemmin paljon kauniimman laukun? Tämähän on tietysti taas makuasia. Tylsiä ja yksinkertaisia laukkuja voin sitten ostella parilla kympiltä tyyliin H&M:stä. Elikä merkin vuoksi en LV:tä aio ostaa. Se menee mielestäni itseni kohdalla turhamaisuuteen. Joskus mietityttääkin, että onko esim. LV:n laukut oikeesti sitten niin kauniita, että niistä haluaa maksaa vai onko mielessä jotain muuta?! Minusta laadukkuus ja kestävyys eivät voi olla ainoita syitä ostaa LV:tä. Tai sitten itse en ole vielä vain nähnyt LV:n kauneutta. :) Anyway, sulla on kiva blogi ja tykkään käydä lukemassa postauksiasi. Missäpäin ulkomaita muuten asustelet? Onko sinulla ulkomaalainen poikkis? Ei muuten mutta itselläni on ulkkispoikkis ja jossain vaiheessa meidän olisi tarkoitus muuttaa yhteen jonnekin päin maailmaa. Elellään etänä tällä hetkellä. Olisikin kiva kuulla minkälaista sinun elämä ulkomailla tai jos sinulla on ulkkispoikkis, minkälaista elämä erimaalaisen kanssa on sinun mielestä. Oletteko asuneet etäsuhteessa? Toivottavasti ei ole liian henk.koht.kysymyksiä.

 • *Kiki*

  Rakastan klassisen kaunista ja tietyllä tapaa yksinkertaista tyyliä. tykkään kuitenkin antaa sille sähäkkyyttä pienillä yksityiskohdilla. En missään nimessä pidä eläinprintistä, joka jatkuu aina varpaista päähän asti. Sain esim. työpaidakseni läpikuultavan löysänmallisen leopardikuosisen paidan, joka esim valkeiden housujen/shortsien ja yksinkertaisten asusuteiden kanssa näyttää mielestäni todella tyylikkäältä. Mielestäni eläinkuosi kohtuudella ja oikein yhdistettynä, juuri esimerkiksi sievät balleriinat tai kiva panta, näyttää kivalta.Koroista olen taas vähän erimieltä. Mutta makuasioistahan ei kiistellä :). Minun mielestäni jo muutamankin sentin korko antaa asuun paljon. Korko korostaa mielestäni aina asun naisellisuutta. Itse saan ihanaa boostia, kun laitan korkokengät jalkaani. Toki pidän myös korkeista koroista, ne vaan tuppaavat pitkän illan aikana laittamaan jalkapohjat tuleen :P aijaiGuessista olen samaa mieltä pitkälti. Niissä tapahtuu ihan liikaa, mutta toisaalta sain tädiltäni lahjaksi upean valkeanahkaisen Guessin lompakon, joka on yksi aarteeni. Se on ulkonäöltään sellainen upea klassisen kaunis :)

 • Mrs. V

  heta,mutta miten muutenkaan voisi ottaa vastaan fiksusti kirjoitettua mielipidekirjoitusta joka on perusteellisesti argumentoitu!Erilaiset mielipiteet ovat äärimmäisen hyviä ja opettavia, jos ihmiset ovat todella pistäneet ajatusta asiaan ja osanneet perustellakin!:) Joten kiitos siitä itsellesi! Olen nyt hyvin tyytyväinen päätöksestäni rajoittaa kommentointi vaan reksiteröityneisiin käyttäjiin, kun vihdoin saa aikaan kunnon keskustelua!:)Kiitos kovasti kohteliaisuudesta. Blogit ovat siinä mielessä niin ihana keksintö, että meitä on niin moneksi!:) erittäin positiivista on myös se, että näin teihin kommentoijiin voi tutustuakin!:)

 • heta

  Pakko vielä kommentoida, että kiva että otit aikaisemman kommenttini noin ihanasti vastaan! :) Tosiaan Guessin kohdalla hinta-laatusuhde ei ole ihan kohdillaan, sen olen huomannut karvaasti näin parin vuoden kokemuksen jälkeen. Musta on tosi hieno juttu, että panostat laatuun, koska se on ensinnäkin ympäristöystävällistä ja, no, yleensä laatu näyttää todella hyvältä. Itsekin liu'un koko ajan samaan suuntaan kulutustottumuksissani. Joten jatka samaan malliin, musta näytät todella hyvää esimerkkiä. Ja on aivan ihanaa että olet niin kohtelias ja annat erilaisten mielipiteiden kukkia kommenttiboksissasi, niin kauan kuin ne ovat asiallisia. Oot kyllä hyvää vauhtia nousemassa mun lempparibloggaajakseni :)

 • Mrs. V

  Ellen,Hauskaa että meillä menee niin yksyhteen mielipiteemme:)Mutta ei sinänsä ylläri koska me molemmat suosimme yksinkertaista ja klassista:)Mulla ihan sama tuon rannekelloni kanssa. Rakastan pientä blingiä, mutta vain koruissa!:)zara,Mä olen samaa mieltä. Pienet ykstyiskohdat kyllä voivat näyttää hyviltä. Kyllä mäkin voisin ehkä jopa joskus ostaa leopardiprintilliset balleriinat ja käyttäisin sitä muuten mustan asun kanssa:D We'll see;)Voinhan mä noissa opastaa sen verran kun pystyn. Mun pieni musta on caviar-nahkaa, koska käytän sitä ulos mennessä. Se myös kestää paremmin sen jos sen päälle vaikka jotain tippuisikin. Jos nopeasti saat puhdistettua, niin ei jää jälkiä. Mutta mun iso musta on lampaannahkaa, ja pidän sen pehmeydestä. Se on juuri sopivan kokoinenkin, sillä siihen pieneen pitää osata pakaa vaan tarpeelliset:D mun valkoinen jumbo on taas caviar-nahkaa, sillä kuulema valkoinen lampaannahka-versio kuulema imee väriä itseensä?! Eli ei voisi käyttää lainkaan farkkujen kanssa?! Koska haluan että laukkuni säilyvät eliniän, totesin että valkoisen kohdalla oli parempi ottaa caviar-nahkainen, koska se nyt vaan on järkevää ja pidempikestoisempi vaihtoehto. Vaikkakin sen lampaannahka laukun ulkomuoto on hieman silmää miellyttävempi… Ja lampaannahka on aina kalliimpi kuin vastaava koko caviarina. Sinänsä hassua koska tuo caviar-nahka on kestävempää…Toivottavasti tää auttoi!

 • zara

  Mun no-no-listalta löytyy samat jutut. mut toisaalta oon kyllä salaa ihastunut lanvinin leopardikuvioisiin fantasy-satiiniballerinoihin. Täs niistä kuva, hieman huono tosin, mutta mielestäni noi piristäisivät kivasti jotain simppeliä asua: http://images.teamsugar.com/files/upl2/0/3987/15_2009/999baf5c7c1489b0_24cd9d3642d2aa9c_full_cameron_diaz_3_wenn2349354.preview.jpgolen aivan ihastunut chanelin laukkuihisi! Saanko kysyä onko sun laukut caviaria vai lampaannahkaa? ja kumpaa suosit ja miksi?

 • ellen

  Olen samaa mieltä kaikista. On mulla yhdet kengät joissa on tuollainen paksu korko, mutta ne on aika vaativat ulkonäöllisesti. Guessin laukut on jotenkin "halvan" näköisiä, siis just että liikaa kaikkea ja keinonahkaa jne. Guessin kellostani olen tykännyt, kun siinä saa olla vähän blingiä, on niin pieni asuste:D Kellot taitaa olla samoissa hinnoissa kuin laukut, ja omasta mielestäni kello on kyseiseltä merkiltä myös enemmän aikaa kestävä vaihtoehto.Mä en osaa edes kunnolla kävellä jos on kitten heelsit, meinaan vaan kompuroida! En tiedä mistä johtuu.

 • Mrs. V

  heta,kiitos ensiksi nyt mahtavasta kommentista!:) Juuri tätä minä toivoinkin kun vaihdoin asetukset niin, että vain rekisteröityneet voivat kommentoida. Tänne syntyy oikeasti järkevää keskustelua (tai no niin fiksua kun tyylistä ja muodista nyt voi saada:D) vaatteista, muodista, tyylistä ja kaikesta pienestä ja ihanasta!:) Ja todella hyvin perusteltu tuo miksi Guess nostaa Suomessa merkkinä päätään. Taitaa olla ihan totta. Olemme vielä matkalla siihen, että näihin arjen pieniin asioihin voisi panostaakin. Minä olen vain ymmärtänyt, että Guess on ylihinnoiteltu Suomessa? Itse en ole koskaan jenkeissä käynyt ko. merkin hintoja katselemassa, mutta olen kuullut asiasta moneltakin. Olen samaa mieltä kanssasi (niinkuin Bisquits tuossa aikaisemmin hyvin sanoikin) että ei tulisi tuomita merkin perusteella… Eli mun ei pitäisi ehkä pitää yllä näin vahvoja Guessin vastaisia tunteita:) Mä vaan en oikeasti ole vielä nähnyt yhtään mun silmää miellyttävää Guessin laukkua, siksi varmaan tää päähän pinttymä.Eli siis olen siinä ehdottomasti samaa mieltä että merkistä viis jos laukku miellyttää silmää! Minä itse suosin vaan kengissä ja laukuissa nimenomaan sitä laatua, että se kestää vuodesta toiseen. En tosiaan itse osaa sanoa Guessin kohdalla mitään hinta-laatusuhteesta, koska en ole heiltä ainuttakaan laukkua ostanut. Minusta vaan on outoa, että hintaero Suomen ja Jenkkien välillä voi olla niin huomattavan suuri että se puhuttaa. Siitä vedin johtopäätöksen, että hinta-laatusuhteessa on jotain vikana.Mutta edelleen, makuasioista ei missään nimessä voi kiistellä. Minusta on ihanaa vaan kuunnella hyvin perusteltuja mielipiteitä!:) Joten kiitos vielä sinulle heta!:)

 • heta

  Hihii, nyt loin minäkin oman googletilin :)Itse allekirjoitan kyllä ensimmäisen ja viimeisen kauhistuksenkohteesi, mutta Guessista olen puolittain eri mieltä. Omistan itse muutaman ko. merkin laukun, ja kaikki ovat erittäin tyylikkäitä ja hillittyjä – ilman, että kaikissa olisi "glitteriä, kiiltonahkaa, logokuosia, feikkitimantteja ja krokopintaa" samassa laukussa. Itse asiassa glitteriä, krokopintaa ja feikkitimantteja ei löydy yhdestäkään, plus että logokuosi ei todellekaan ole vain Guessin käytössä :) Hinta-laatusuhde ei ehkä ole ihan kohdillaan täällä Suomessa, se on totta. Tuntuu, että jotkut lyttäävät (enkä nyt tarkoita sinua, Mrs. V!) Guessin siksi, ettei se ole yhtä kallis ja statussymboli kuin esimerkiksi LV:n tuotteet – ja moinen syy vasta typerä onkin. Merkistä viis, jos laukku aiheuttaa sydämentykytyksiä (positiivisessa mielessä), ostan sen. On tietenkin totta, että Guessilta löytyy hirveitä härpäkkeitä, mutta niin löytyy muiltakin merkeiltä. Itselläni LV:n multicoloured monogram-kuosi aiheuttaa oksennusrefleksin, ja se on todellakin vain yksi esimerkki.Ja Guessin nousu "halutuksi merkkituotteeksi" Suomessa on vain ollut ihan luonnollista kehityskulkua valtaväestön joukossa. Huippumerkkituotteet ja niiden liikkeet ovat Suomessa todella uusi ilmiö, ja ilman Guessin ja muiden vastaavien merkkien "alustusta" olisikin LV:n ja kumppaneiden ollut vaikeaa rantautua Suomeen – muutaman kympin peruslaukuista Louis Vuittoneihin on kuitenkin matkaa. Suomessa suurin osa ihmisistä ei ole tottunut luksukseen ja ajatukseen, että laukkuun tai kenkiin voisi käyttää useita satoja euroja, mutta trendin myötä siihenkin on menty, ja aikoinaan Guess on tavallaan ollut se, mitä esimerkiksi LV on tänään.Onneksi osa kommentoineista onkin ollut sitä mieltä, että Guess voi hyvin toimia joidenkin muiden kohdalla :) Merkillähän ei saisi olla loppujen lopuksi kauheasti väliä – todellinen tyylilyyli ostaa sitä, mikä sattuu näyttämään hyvältä (plus tietenkin kestää enemmän kuin yhden käyttökerran) ;)

 • Mrs. V

  Milla,I agree!:)Jamelia,Juuri näin.Kaikilla tulee olla se oma juttu. Muotia ei tosiaan pidä orjamaisesti seurata vaan poimia piristykseksi vaan ne jutut, jotka kokee silmää miellyttäviksi ja omiksi jutuiksi.Ja täällä on toinen joka rakastaa kaikkea kimaltavaa!:D Onneksi kuitenkin harvoin päädyn ostaa mitään kimaltelevaa. Koruissa sopii kimallellakin:)Ella B,mulla sama, ei vaan yksinkertaisesti miellytä minun silmääni.Itse en omista mitään, missä olisi eläinkuosia, mutta todellakin olen nähnyt tapoja, miten kyseinen kuosi näyttää todella upealta!En vaan usko että se sopisi minulle, mulle itselle tulisi siitä liian helposti halpa olo. siis ihan just me.Heli,mulla sama. Sillä olen nähnyt todella upeita eläinkuosi juttuja, mutta jotenkin en näe sitä itselläni!:) Nimenomaan itselle tulee se sama olo niinkuin sanoit: levoton, halpa ja mulla vielä epävarma olo.Mutta niinkuin Bisquits fiksusti huomautti, ei tulisi kokonaista merkkiä karttaa, vaan yksilöidä ne laukut yms. Joten varmasti olet upeat korkkarit löytänyt ko. merkiltä.

 • Heli

  Mä en oikeen tiiä mitä mieltä oon noista eläinkuoseista. Nythän niitä on kaikkialla ja koko ajan, mutta muhun ne ei kyllä iske niin paljon, että haluaisin itselleni jotain ostaa. Muutamaa leopardi/seepra-kuvioista yläosaa oon koittanut, ja onhan ne ollut ihan OK-kivoja, mutta aina järkeilen, että en kuitenkaan tule niitä hirveasti käyttämään. Mulle tulee vaan niistä tosi levoton olo ja vähän halvahko mielikuva.Ja Guessista olen kanssa samaa mieltä. Kerran löysin yhdet tosi kivat korkkarit, mutta ne laukut joita olen nähnyt, on ollut mun mielestä aika mauttomia.

 • Ella B

  Asuin ennen Guess-kaupan yläkerrassa, joten sen ohi tuli kuljettua yhden jos toisen kerran päivässä, enkä ikinä joutanut edes hintaa katsoa, ei oikein miellyttänyt silmää kyseisen merkin tuotteet.Eläinprinteistä olen periaatteessa samaa mieltä, mutta silti kummasti joskus siitä tykkään! Tässä nyt istun seeprakuvionen maxi-mekko päällâ, ja komerosta löytyy leopardiballerinat…Ps. Ei tämä mekko ole niin ruma kun kuulostaa;)

 • Follow your dreams

  Mulla on yksi Guessin laukkuja sitä olen kyllä käyttänyt paljon mieheltä lahjaksi saatu:)Mutta en minäkään ostaisi kaikkia Guessin malleja todellakaan!.Laukusssa täytyy olla joku oma juttuettä passaa käyttäjälleen;).Kelloissa tykkään hiukan blin blingkoristeista joten kellot kelpuutan kans Guessin:D.Nuo eläinkuosit en koskaan oikein tykästynyt niihin,mutta muilla ok.Musta on ihana ,että kaikilla on jotakin omaa tyylissäänja ei seuraa vaan pelkkäämuotia.Sulla on kiva tyylijatka samaan malliin:)Jamelia

 • Milla

  Hrrr.. Guess aiheuttaa kylmiä väreitä tälläkin suunnalla, ja ei sillä positiivisella tavalla! No, oikeastaan kaikki, jossa vähänkään on logoa, ei miellytä minun silmääni, mutta nuo ovat jotenkin jäävuoren huippu :>

 • Mrs. V

  ellybo,ei munkaan:)Bisquits,Mahtavaa! Kiitos näistä loistavista esimerkeistä.Olet kyllä ihan oikeessa. Ei saisi keskittyä siihen merkkiin, vaan ihan ykittäisiin laukkuihin!Mutta minun silmääni vaan ei n.99% Guessin laukuista miellytä. Tuo laukku jonka laitoit linkkiin, on hyvä esimerkki siitä, että ei kaikissa tapahdu liikaa (mikä yleensä Guessin laukuissa mun mielestä on teemana) mutta jotenkin, vaikka tuossa ei tapahdu liikaa, niin minua ei sitten taas muotoilu miellytä?Ja sitten noi luikkarin mallit…Ai apua miten kamalia:D Varsinkin se hirveä mallisto mitkä oli koristeltu vielä maailman mauttomimmilla vitseillä?! En ymmärrä… Eli siis joissain asioissa on meilläkin sama maku!:)Luikkarilta mun mielestä löytyy aika useinkin yliampuvia malleja…Minun mielestä simppeli on hyvä, niihin en kyllästy samalla tavalla.Kiitos hyvästä kommentista!Lilya,Ihan totta että makuja on monia, mutta niin sen pitää mennäkin! Olisi ihan kamalaa jos meillä kaikilla olisi ihan samanlainen maku!:) Erilaisuus rikastaa.

 • Lilya

  Guessin laukut on ihan kivoja,minun mielestäni.Tässähän sen juuri huomaa,että ihmisillä on niin eri makuja mitä tulee muotiin :)Mutta aika hintavia romppeitahan nuo guessin vaatteet,laukut,kengät,kello yms ovat.

 • Bisquits

  Kommentoisin tähän sen verran, että kuvissa oleva Guess-laukku on kuitenkin vain yksi malli – kaikissa Guessin laukuissa ei suinkaan ole tuota vilisevää printtiä. En itsekään pidä tuosta mallista, mutta kyllä Guessilla kauniitakin laukkuja on, tässä vain yksi esimerkki:http://www.geekpurses.com/wp-content/gallery/94/guess-handbags.jpgMinusta aika monilta huippumerkeiltäkin löytyy ylitseampuvia malleja, niitä on esimerkiksi Louis Vuittonillakin:http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/13000105/Images/119/06661.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_-5tY0KAm1CM/SEDAyqYGRNI/AAAAAAAAASE/aMzafhzkvAg/s320/louis%2Bvuitton%2Bbag.jpgItse ajattelen siis niin, ettei merkillä ole niin väliä, kunhan malli miellyttää omaa silmääni. Mutta makuja on tosiaan monia. :-)

 • ellybo

  Samoilla linjoilla ton Guessin ja eläinkuvion kanssa =) ei ole vain mun juttu!

 • Mrs. V

  Pinja,mun on pakko yhtyä sinun mielipiteeseen…:S Niissä tapahtuu liikaa.

 • Mrs. V

  Catherina,kiitos kovasti erilaisesta kommentista! Todella kiva saada tänne mielipide joka selittää taas tämän toisen puolen!:)Nimenomaan, makuasioistahan ei voi kiistellä. Se tästä muodista ja tyyleistä tekee niin mielenkiintoisen, että makuja on niin erilaisia!Ja paljon ymmärrettävämpää, jos niitä jenkeistä ostaa.Niin se nimenomaan pitää mennä, että ostaa juuri niitä vaatteita, laukkuja, kenkiä ja muita asusteita jotka omaa silmää miellyttävät!:)Kiitos hyvästä kommentistasi!

 • Catherina

  Mä taas olen aito Guessfani, ollut siitä saakka, kun niitä Suomessa ensi kertaa myytiin Aleksi 13 edeltäjässä. Jostain syystä siitä tuli kova muotihitti?! (Mikä omasta mielestä ei ole hyvä juttu, sillä etsin aina jotain erilaista, mitä ei heti tule vastaan kadulla) Mielestäni laukut vaan ovat tarpeeksi erilaisia verrattuna joihinkin peruslaukkuihin ja joihinkin merkkilaukkuihin. Ehkä se laukkujen yms. erilaisuus viehättää. Ja on Guessin laukut mielestäni tehty tyylikkäästi vaikka joissakin laukuissa olisikin hirveästi monenlaista mukana, mutta eivät ne koskaan korneilta näytä. Lisäksi haluan mainita, että todellakin Suomessa Guess maksaa aivan liikaa, joten ostelen niitä sitten ulkomailta ja saapahan sellaisia, joita ei Suomessa ole. Mutta kaikilla on omat mielipiteensä tyyleistä ja merkeistä. Itse ostan sellaisia laukkuja, jotka viehättävät omaa tyyliä ja makua.

 • Pinja

  Oon niin samaa mieltä noista guessin laukuista. Musta ne on ihan hirveen näkösiä. Nimen omaan ne killuttimet ja tollanen säläprintti. :D

 • Mrs. V

  Johanna,Hei ihanuus ja myös pian rouva!:)Sun päällä kaikki näyttää hyvältä niin se on varmasti ihan sama millainen korko sulla on!:)Olen erittäin otettu jos sinä pidät minun jutuista!:) terveisin,sinun juttujasi rakastava:)Eve,samaa mieltä olen kanssasi. Miksi maksaa liikaa?Salla,hahah:) soulmate!:)Anna E,voi ei, mä olen todella pahoillani sun puolesta tän mun uudistuksen takia. Koska sinä olet aina ihanasti jättänyt kommentoidessasi oman nimimerkkisi! täten pystymme oikeasti käymään keskusteluja ja saamme vuorovaikutustakin aikaiseksi! Näin tämä bloggaaminen ei ole niin yksipuolista kun ihmiset jättävät nimimerkin ja voi oppia tuntemaan toista! JOten olen erittäin pahoillani sinun kaltaisille ihanille "anonyymeille", vaikka sinut tiedänkin anna e:nä:)Olen sun kanssasi Guessistä hyvin samoilla linjoilla. Itse en sitä ymmärrä, mutta makuasioistahan ei voi kiistellä!:)Aurora,minuakin on ihmetyttänyt Guessin menestys Suomessa! 3 liikettä samassa kaupungissa? Täytyy pyyhkiä hyvin jos tämän talouskriisin aikana pystyy niin monta liikettä pistämään pystyyn.Minunkin mielestä niissä laukuissa vaan tapahtuu liikaa ja sitten lopuksi vielä koristeltu laatuunsa nähden naurettavalla hinnalla. Don't get it.

 • Aurora

  Oi, ihana kun joku on aivan samaa mieltä mun kanssa Guessista (ja oikeastaan myös eläinprintin liiallisesta käytöstä sekä kitten heeleistä..). En tosiaan tajua, mikä ihmeen status Guessilla on Suomessa. Helsingissäkin sen liikkeitä on yksin 3 (!!!), joten hyvin näyttää menevän…Tähän mennessä olen nähnyt vasta yhden huivin Guessilta, minkä olisin kelpuuttanut kaappiini. Laukut ovat ainakin ehdotonta no-no kamaa: miksi ihmeessä niihin on pitänyt tunkea kaikkea glitteriä, kiiltonahkaa, logokuosia, feikkitimantteja ja krokopintaa samaan laukkuun? Ja sitten muuten niin vaatimattomasti pukeutuvat suomalaiset fiilistelevät sellaisia itätyylisiä laukkuja, ei mene mun järkeen… (ja huom kaikki, en sitten pilkkaa mitään virolaisten kautta venäläisten tyyliä, vaan mielestäni se ei vaan millään sovi yhteen suomityylin kanssa) :)

 • Synnove

  Äh, tästä mä en tykännyt, että piti luoda joku google-tili, että voi kommentoida… :( Nyt en edes voinut ottaa sitä nimimerkkiä, jota käytin anonyyminä :( Blaah.. sitten tietty unohdan pian ton salasanan ym. kun en voinut ottaa omaa vakiosalasanaanikaan käyttöön… Blaah taas :D Kkauhee valitus tähän alkuun)No, oli pakko nyt luoda se tili, kun halusin niin kommata tähän postaukseen :DOon niin samaa mieltä noista Guessin tuotteista. Mä en myöskään pidä niistä ja en myöskään ymmärrä miksi Guess Suomessa on saanut jotenkin "hienon" merkkituotteen aseman. Mutta siis tämäkin on vaan mun mielipide. Varmasti Guess sopii toisille.. mä en vaan siitä pidä.T: AnnaE

 • Salla

  Mäkään en yhtään syty Guessin laukuille ja kengille, niissä todellakin tapahtuu liikaa. Rannekello on mullakin ainut, jonka kyseiseltä merkiltä omistan :)

 • Eve

  Tuo Guessin huikea status Suomessa on kyllä hassu juttu! En pitäisi itse Guessin kamppeita erityisen laadukkaina tai (suomalaisen) hintansa arvoisina. Jenkkiläiseen hintaansa nähden ne ovat ihan ok, mutta Suomessa saavat mun puolestani jäädä hyllyyn.

 • Johanna

  Heissan rouva :) Olen kyllä uskomattoman samaa mieltä.Ainoastaan noista pikkukoroista tykkään -päiväsaikaan kaupungille/lounaalle jne. Ymmärrän sun pointin, mutta kun mun mielestä jo pienikin korko voi muuttaa ryhtiä ja säären näköa.. Mut kuten sanottu, makuasioita. En ala kinastelemaan ;)Ihanaa kun jaksat kirjotella näin usein, täällä on joka kerta mielenkiintoista luettavaa.