CATEGORIES

Nude suede shoes

19.7.2015

Kesän kuumimpia trendejä on ollut 70-luku ja sen myötä materiaaleista mokka on ollut hyvin edustettuna. Leikkisistä hapsuista ja nyöreistä mieleen hiipii väistämättä intiaanit ja makeat mokkasiinit. Trendikansa on ollut niin ihastunut niihin, että ihmekkös Suomessa sataa niin kovin. Sadetanssia on harrastettu sankoin joukoin. Myös minä olen lisännyt vaaleaa mokkanahkaa olevat avokärkiset sandaalit himotuslistalleni. Nyt vaan toivotaan sinne Suomeenkin oikein pitkää ja kuumaa intiaanikesää.

nudesuedeshoes

Seuraavaksi tulossa joka budjetin postaus parhaista nude suede shoeseista

All pictures from my Pinterest board: Suede sandals

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Olen varma, että 99% lukijoista ymmärtää varsin hyvin miksei jokaiseen kommenttiin tule vastausta tai vastauksissa kestää. Monet työkseen bloggaavat eivät vastaile ikinä kommentteihin… Itse toki arvostan sitä, että kommentteihin vastaillaan, mutta oletkin yksi harvoista positiivisessa mielessä, joka sen tekee nimenomaan halusta vastata ja ajatuksella. Kyllä sen huomaa:) Haleja sinne aurinkoon ja toivotaan tosiaan, että tänne Suomeenkin tulisi se kesä :D

  • Mrs.V

   <3 Mona <3 JTiedän että valtaosa ymmärtää hyvin tämän tilanteeni. <3 Ja se varmaan on ongelmanikin vastailussa. Haluan syventyä kommentteihin, joten "lennosta nopeasti vastailu" ei vaan minulta onnistu. Tosin lennosta tehdään tällä hetkellä n. miljoona muutakin asiaa :D Toivottavasti sinne Suomeen tulisi pian kesä ja kiitos taas <3

 • Ihana tuo keskimmäinen hapsuhame! Ostin juuri itselleni valkoisen hapsulaukun ja odotan nyt että pääsen sitä käyttämään Helsingin kaduilla <3

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Minäkin olen huomannut hypisteleväni hapsuhameita!! :D Vielä olen hillinnyt itseni :D

 • Veera

  Niin ja piti sanoa, että älä missään nimessä lopeta tätä upeaa blogia!!! :)
  – Veera

  • Mrs.V

   En missään nimessä haluaisi, sillä blogi on aivan ihanaa tekemistä ja “omaa aikaa”. Mutta aika on ollut niin tiukilla viime kuukaudet ja stressitaso välillä turhan korkealla niin tässä punnitsen kaikkia vaihtoehtoja sekä niiden hyötyjä ja haittoja. :)

   • meow

    Täällä päässä myös kovasti toivotaan, ettei blogi loppuisi. Kyllä me täällä Hanna ymmärretään ja paljon voimia kiireeseen <3 :)

   • sonsaa

    Todellakin täällä päässä ymmärretään, ettei aika kaikkeen riitä, ja toivottavasti löydät ongelmaan ratkaisun, sillä kaikkein tärkeintä on, että itse jaksat nauttia elämästä perheesi kanssa. On upeaa, kuinka kiinnostunut olet lukijoistasi ja halukas vastaamaan kommentteihin, vaikka aika ja voimavarat ovat tiukilla. Toivon todella, että blogin lopettaminen ei ole ratkaisu, johon päädyt, mutta on myös ymmärrettävää, jos muuta järkevää vaihtoehtoa ei löydy :) Voimia!

   • Veera

    Ymmärrän toki ja tsemppiä arkeen :) Blogisi erottuu laadullaan, kauniilla kuvillaan ja teksteillä monista “höttö” blogeista ja todella moni varmasti toivoo, että jatkat! Tuot iloa ja kauneutta arkeen kivoilla postauksillasi. Pienten lasten äitinä on kiva myös lukea postauksia, joissa tuot esiin myös lasten pukeutumista yms. :)
    – Veera

 • Veera

  Aah, ihania kenkiä! Mokkanahka on ihana materiaali niin kengissä kuin laukuissakin! Jotenkin niin lempeä, jos niin voi edes sanoa :)
  – Veera

  • Mrs.V

   Samaa mieltä! Juurikin lempeä! :)

 • Linda

  Ymmärrän, että välillä on elämässä kiire ja etenkin jos teillä käy paljon vieraita siellä. Silti mielestäni on välinpitämättömyyttä meitä lukijoita kohtaan, kun et enää vastaile kommentteihin. Kuitenkin mikäli tästä palkkaa saa niin tämä on työ, eikä missään työssä voi jättää hommiaan puolitiehen..

  • Mrs.V

   Voin luvata sinulle, että kyse ei ole välinpitämättömyydestä. Suoraan sanottuna välillä ihan itkettää, kun ei ole mitään aikaa itselle ja työ jutuille. Työtä tästä tekee sen, että minulla on kuussa tietty postausmäärä, mihin pitää yltää. Kommentit eivät kuulu velvoitteisiin vaan niihin vaan yksinkertaosesti haluaisin aina vastata, koska minusta yksi parhaita puolia blogissa on teidän kanssa kanssakäyminen. Vaikka kuinka haluaisin, aikaa ei ole. Kahden alle kolmevuotiaan lapsen ja vierasrumban kanssa aikaa ei vain yksinkertaisesti ole. Yöuneni mahtuvat yhden käden sormiin, että saan edes postauksen kasaan. Siksi olen joutunut miettimään lastenhoitajan palkkausta, että voisin edes jotain työtä tehdä. Tai vaihtoehtoisesti blogin lopettamista. Joten toivon, että ymmärrät kun sanon, että kyse ei missään nimessä ole välinpitämättömyydestä, vaan vaativasta ja kiireisestä (vaikkikin samalla yksistä ihanimmista) elämänvaiheesta.