CATEGORIES

25 upeaa asukokonaisuutta intiaanikesään

17.8.2015

Kuten tässä postauksessa listasin, 1970-luku ja sen kaikki herkut ovat kesän ja saapuvan syksyn kuuminta hottia. Suomeenkin iski sinnikkäiden sateiden jälkeen intiaanikesä, joten tästä trendistä haluaa moni ottaa kaiken irti. Kesäkoltutkin voi kantaa pitkälle syksyyn, kun ne parittaa paksujen sukkisten, ylipolvensaappaiden ja nahkatakin kanssa. Suomen säihin toimivimpia trendikappaleita lienevät muhkea poncho ja mokkainen nahkatakki. Koska kyseessä on kuitenkin ohimenevä muotituulahdus, jolla piristää sitä omaa turvallista tyyliä, suosittelisin pihistäämään näissä maustekappaleissa. Täten keräsin teille 20 trendikästä sekä edullista asukokonaisuutta Nelly.comin verkkokaupasta, millä jokainen halukas ehtii vielä ottaa kaiken irti viimein saapuneesta intiaanikesästä, vaikka Flow onkin taas juhlittu.

1970vibenellykorjattu

Lovely lace
1.*NLY Trend valkoinen mekko
2.*Musta pitsimekko (Suosikki!)
3.*Denim & Supply Ralph Lauren pitsimekko
4.*Musta pitsimekko
5.*Valkoinen pitsitoppi

Earthy print
1.*Mustavalkoinen playsuit
2.*Odd Molly mekko ja asusteet(Suosikki!)
3.*Printillinen tunika
4.*Printtimekko
5.*Printtimekko ja asusteet

Fabulous Fringe
1.*Hapsumokkaliivi asu
2.*Musta hapsullinen twin-set (Suosikki!)
3.*Valkoinen hapsutoppi
4.*Pitsitoppi ja hapsuhame(Suosikki!)
5.*Musta liivi sekä tekomokkahame

Go with the flow
1.*Viitta (Suosikki!)
2.*Valkoinen off-shoulder-mekko
3.*Kimono asu
4.*Sininen jumpsuit
5.*Burgundy mekko

Playful Playsuits
1.*Musta pitsinen jumpsuit
2.*Valkoinen pitsinen playsuit (Suosikki)
3.*Mokkainen playsuit
4.*Musta hapsullinen playsuit(Suosikki!)
5.*Kuviollinen pitkä playsuit

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • svi

  Mielestäni on ihailtavaa ja toimit hyvänä roolimallina meille nuoremmille, kun kerrot rehellisesti että osa “muotivillityksistä” on vain hetken huumaa. Kannustat näissä edullisempiin ostoksiin ja huomioit ettei kaikkiin juttuihin tarvitse aina lähteä mukaan täysillä. Mennään sen oma tyylin ehdoilla joita sitten piristetään hetken kuumimmilla jutuilla. Panostetaan sitten niihin omiin vaatekaapin kulmakiviin, jotka pelastaa aamulla kiireessä jokakerta ;) Itsekkin tykkään ajatella juuri näin, ei se määrä vaan laatu!

  Muutenkin näin blogin välityksellä vaikutat erittäin fiksulta ja jalat maassa -tyyppiseltä tyrmäävän tyylitajun omistavalta naiselta! Blogiasi on aina ilo lukea ja kiitos että jaksat päivitellä kuulumisiasi vaikka kahden pienen lapsen äitinä on varmasti kiireistä elämää :)

 • Minnie

  Mikä intiaanikesä? Luulin, että on elokuu eli kesäkuukausi ja silloin on normaalia olla lämmintä. Jos joskus ehkä syyskuun puolessa välissä nähdään näitä lämpötiloja, voidaan puhua intiaanikesästä. Anteeksi avautuminen, mutta joka paikassa tätä termiä käytetään väärin. :D Ymmärrän, että “syksy” alkaa monen mielestä jo elokuun alkupuolella (?!), koska useat koulut alkavat nykyisin silloin, mutta säästä puhuttaessa ei kyllä mennä millään tavalla samassa rytmisssä.

  Anteeksi, meni postauksen aiheen vierestä tämä kommentointi. :D Kauniita vaatteita oot etsinyt tähän! :) Ihanaa loppukesää ja alkavaa syksyä sinulle ja perheellesi! On ollut mahtavaa päästä täältä blogin kautta näkemään millaiselta siellä päin maailmaa eläminen näyttää. :)

  • Mrs.V

   Minä olen ymmärtänyt sen myös niin, että intiaanikesästä puhutaan kun kesä alkaa syksyn korvilla eli ns. myöhässä. Koska yleisesti kesä ja heinäkuu ovat ne lomakuukaudet ja elokuussa (Suomessa) ihmiset palaavat toimistoille ja työmailit taas laulavat. Täten voidaan puhua siitä, että kesä alkoi myöhässä? Onhan se varmasti ehkä säistä puhuttaessa “väärin”, mutta fiiliksestä taitaa enemmänkin olla kyse? :)

   Ja kiitos! Kiva kun pidit! :) Minä olen täällä tosiaan vähän hurahtanut nyt mokalle ja hapsuille :/ Kiitos kovasti seurastasi ja mukavaa kun viihdyt mukana! :)

   • Minnie

    “Intiaanikesäksi kutsutaan syksyyn ajoittuvaa, yllättävää lämmintä jaksoa. Syksyn lämmintä jaksoa kutsutaan intiaanikesäksi vasta, kun syksy on jo täysin käynnissä.

    – Syksyn on pitänyt alkaa kunnolla, ennen kuin voidaan puhua intiaanikesästä. Meteorologisesti syksy alkaa silloin, kun vuorokauden keskilämpötila on jo pysyvästi alle kymmenessä asteessa, sanoo MTV3:n meteorologi Aleksi Jokela.”

    Tätä tarkoitin lähinnä :)

    • Mrs.V

     Ymmärsin kyllä :) vähän kuin takatalvi, mutta takakesä ;)