CATEGORIES

Uudet Célinet

29.8.2015

Koko alkukevään olin aivan onnessani (tässäkin postauksessä näkyvistä) Lindexin aurinkolaseistani. Ne olivat juuri täydelliset nassulleni ja ihanan erilaiset niiden lukuisten (liian monien) Rayban Aviatorieni rinnalle. Mutta sitten yksi kaunis päivä, kun yritin vääntynyttä sankaa itse vähän takaisin taivuttaa (virhe), ne hajosivat käsiini. Teki mieli itkeä. Olin niin viehättynyt niistä, että yritin metsästää Lindexin nettikaupasta toiset samanlaiset – tuloksetta. Loppuunmyyty koko maasta. No totta kai. Siitä lähtien olen yrittänyt etsiä täältä uutta hyvää paria, joka olisi tuolla samalla tortoise-värityksellä, ohuilla sangoilla ja aavistuksen kissamaisella raamilla. Alkuviikosta löysin vihdoin täältä aurinkolasien loputtomasta merestä uuden parin, johon olen täysin hullaantunut.

california accessories celine sunglasses-0632

Siinä ne nyt ovat.
Merkki on Céline ja mallin nimi on Thin Mary.
Mikäli malli kiinnostaa sinuakin, voit täältä kurkata lisäinfot.
I absolutely love these.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sooy

  Moikka! Mulla ei ainakaan tuo linkki toimi :(

 • Ihanat nuo Lindexin lasit, ymmärrän miksi olin pettynyt. Mutta lasien vaihdoksen kautta saa aina uuden ilmeen itselleen! Itse pidän kovasti kotimaisista puukehysaurinkolaseista, Pöllöistä.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Maailman hirvein tunne on rikkoa vahingossa ne täydelliset aurinkolasit.. Mutta nähä Celinet on kyllä ihan täydelliset! Aivan ihana malli ja väri :)

  • Mrs.V

   Kyllä se aina harmittaa. Mutta tämä malli on ihanan kevyt! Tuntuvat todella hyviltä päällä! :)

 • Veera

  Hyvä valinta! ;) minulla on samat mustana. Kivan kevyet päällä ja hyvännäköiset tietenkin!
  -Veera

  • Mrs.V

   Jee! High five arskasisko! :) Juuri niinkuin sanoit: Ihanan kevyet päällä! :)

 • Virpi

  Hei :) En tiedä muista mut en löydä tuosta linkatusta postauksesta niitä laseja kyllä mistään kuvasta :D Joko unihiekat on vielä silmillä tai sitten on tullu väärä linkki :)
  Hyvää syksynjatkoa! :)

  • Mrs.V

   Hei kiitos huomiosta! Linkkaukseen oli joutunut väärä postaus! :/ Pahoitteluni. Nyt pitäisi löytyä sen takaa oikea! Kiitos paljon ja sitä samaa! :)