CATEGORIES

Street Style of New York Fashion Week

20.9.2015

Muotiviikot starttasivat viime viikolla New Yorkista, missä nyt jo pakataan laukkuja ja  suunnataan katse kohti Euroopan muotilavoja. Catwalkien annin ja seuraavan sesongin trendien lisäksi on vähintään yhtä mielenkiintoista seurata paikalle saapunutta muotikansaa ja heidän pukeutumistaan. Näillä tyylittärillä on helposti hallussa hetken trendit sekä vahva vainu tulevista. Tähän postaukseen poimin muutaman Street Style -suosikkini New Yorkin muotiviikkojen trendien vilisemiltä kaduilta.

nyfwstreetstyle

Hyvin vahvasti olivat katukuvassa esillä kauden trendit (katso tästä syksyn Trend Report). Erityisen suuressä suosiossa on edelleen 1970-luku ja sen monet hienoudet. Hapsua, mokkaa, leveitä lahkeita (pillejä ei näkynyt juuri lainkaan), ruutua (myös pastellina), boheemeja mekkoja sekä pitkiä liivejä näkyi pilvin pimein. Mikäli New Yorkin näytöksiä on uskominen, hapsut pitävät pintansa ensi vuoteen asti.

Street Style Pics: Popsugar.com

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sara

  Kivoja kuvia (toimivat siis hyvänä inspiraationlähteenä). Nuo ensimmäisen kuvan raitahousut voisin ostaa itsellekin! :-)

 • sonsaa

  Vitsit miten upea tuo yksi lettikampaus! Ja okei on hänen asunsakin tyylikäs niin kuin monen muunkin poimimasi neitokaisen, mutta silti. Voi kun itsekin osaisi tehdä tuommoisen! :)

 • Upeita tyylittäriä ollut kyllä liikkeellä! :) ja paljon näkyi kyllä lavoillakin samoja viboja kun syksynkin muodissa jo näkyy.

 • Really great photos

 • Tää oli tosi kiinnostavaa katseltavaa. Mutta vitsi jos vielä nää kuvat ois ollut sun ottamia :) Siis siinä mielessä et nää just kertoo kuin hyvä kuvaaja olet = aivan omaa luokkaasi.

  Jonain vuonna pakko vielä päästä noita katutyylejä itse bongailemaan paikan päälle New Yorkiin =)