CATEGORIES

Keskiviikon kutkutukset

30.9.2015

Vaikka iloitsenkin siitä, että illalla ovesta ulos suunnatessa pärjää vallan mainiosti sortseilla ja hihattomalla paidalla, on minulla samalla ikävä Suomen kirpeää syyssäätä. Syksy on Suomessa ihanaa aikaa. Ruska maalaa puut mitä kauneimmilla sävyillään, kynttilät sytyttävät iltahämärän tunnelman ja päälleen saa pukea mitä ihanimpia pehmoisia kerroksia. Suomen syksy on täynnä ihania asioita. Minulla on tällä hetkellä ikävä esimerkiksi villaneuleita, nahkahousuja ja muhkeita kaulaliinoja. Jos lämpöhalvaus ei kuulu päivän suunnitelmiin, ei niitä täällä parane päälle pistää. Täten tyydyn unelmoimaan niistä asukokonaisuuksista, mitä haluaisin pistää päälle, jos Suomessa olisin. Tässä ensimmäinen keskiviikon kutkutus.

WWvb

black top *FILIPPA K
camel pants MAX MARA
camel coat JASON WU
shoes GIANVITO ROSSI
bag DOLCE & GABBANA

Edelleen minulla on etsinnässä täydellinen pitkähelmainen kamelitakki. Ehdoton klassikko, joka näyttää hyvältä vuodesta toiseen ja käy kaiken kanssa. Täten siihen voisi jopa panostaakin. Nyt sille ei akuuttia tarvetta ole, mutta Suomeen palatessani se kiikkuu varmasti himotuslistani kärkisijoilla.

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Veera

  Camel coat on klassikko! Itse aion tulevaisuudessa panostaa Max Maran takkiin, mutta tällä hetkellä kuljen hieman edullisemman merkin takissa. Ja koska pitkästä takista ja klassisesta väristä pidän, niin ehdottomasti seuraavaan camel coatiin aion panostaa.
  Kauniin vaatekollaasin olet kerännyt inspiraatioksi!
  – Veera

 • Nöpö

  Hei! Asiaan juurikaan liittymättä, kyllästyykö siellä lasten aurinkorasvaamiseen? Itse ainakin alan kesän lopulla olla jo niin kypsä siihen, että ulos ei voi ilman rasvaa mennä. Toki talvella on pukeminen, mutta jotenkin koen sen rasvaamisen ikävämpänä, kun sitä leviää kaikkialle. :D

 • Kamelinvärinen takki on kyllä niin ajaton ja kaunis! Itsellä olisi himotuksena musta kietaisumallinen takki, vaalea villakangastakki kun löytyy ja kamelia tyydyn toistaiseksi vain ihailemaan muitten päällä ;>