CATEGORIES

TREND SPOTTING

1.10.2015

New Yorkista muotikansa lennähti Lontooseen, mistä matka taas jatkui tyylikkäästi Milanon muotiviikoille. Trendisivustot ja Instagram feedi on pursunnut mitä inspiroivimpia asukokonaisuuksia. Maailmanlaajuisesti tunnettujen trendsetterien armeija on näyttänyt mallia siitä, miten hetken kuumimmat jutut puetaan päälle. Jo parin päivän jälkeen on it-tuotteet Valentinon ja Armanin kotimaassa pakattu taas matkalaukkuihin ja katse suunnattu kohti Eiffel-tornia. Sitä ennen katsotaan kuitenkin muutama näyttävä street style-kuva Lontoosta ja Milanosta. Trend Report– postauksessa esittelelinkin teille syystalven kuumimmat trendit. Nyt ne näkyvät näyttävästi catwalkien lisäksi myös kävelykaduilla.

MILANLONDONFWSS

Trendeistä voimakkaimmin oli esillä kokoharmaat teräsnaiset, liehuvat lahkeet, pehmeä mokka, merimiestakit, hauskat hapsut ja ne minun suursuosikkini; viitat ja ponchot. The 1970’s are very much stayin’ alive. Löytyykö sinulta jo omaa suosikkia?

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Ponchot ja viitat on täälläkin ehdottomasti suosikit! :) ollut jotenkin ihana seurata instassa ja pinterestissä fashion weekejä! Ja snapissa olen tykännyt myös kun sa vähän backstage materiaaliakin eventeistä!