CATEGORIES

Got it!

23.10.2015

Sisko saapui toissapäivänä Losiin (lisää fiiliksiä voit seurata snapchateistämme strictlystyle ja kirakosonen). Länsirannikolle hän lensi New Yorkin kautta, missä hän piipahti Balmain x H&M -yhteistyömalliston lanseerausjuhlissa. Pyysin siskoa pitämään silmällä, josko hän saisi minulle ostettua sen paksun mustakultaisen vyön, josta tässä postauksessa mainitsin. Sillä kutsuvierailla oli mahdollisuus juhlien jälkeen ostaa malliston kappaleita paikan päälle luodusta pop-up shopista. Kun mahdollisuus siihen vihdoin suotiin, oli paikka nopeasti kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Alessandra Ambrosio ja Gigi Hadidkin juoksivat kilpaa haluamiensa vaattekappaleiden perässä. Pienen onnenkantamoisen myötä, siskon onnistui napata minulle tämä yksi kappale, jota mallistosta himosin.

balmainbelt-5590 balmainbelt-5595

Balmain x H&M -mallisto saapuu kauppoihin 5.marraskuuta. Tuotteet tulevat varmasti menemään kuumille kiville. Vinkki kuitenkin siskolta: mekkojen ja jakkujen mitoitus on hyvin, hyvin niukkaa. Helmat ovat erittäin lyhyttä mitoitusta ja hihat kapoisia. Joten kannattaa ehdottomasti kokeilla vaatetta päälle ennen ostoa.

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Hei ihan mahtavaa! Mietinkiin tulisikohan vyö siskosi kautta sinulle, ihanaa kun löytyi himotus kotiin asti :) ps. Teidän lentokenttä snäpit sai kyyneleitä tälle yliherkkikselle silmään :’)