CATEGORIES

Teräsnaiset

31.10.2015

Ei harmaita hiirulaisia, vaan jylhiä teräsnaisia. Siinä syksyn yksi hoteimmista trendeistä, joka saa puolestani räiskyä harmaan monissa eri sykähdyttävissä sävyissä hamaan tulevaan. Talvikuukausina suomalaiset hautautuvat helposti mustaan, vaikka sen kokoharmaa sisko olisi huomattavasti pehmeämpi ja kiinnostavampi vaihtoehto, mutta silti yhtä yksinkertaisen kaunis. Leikittele vaikkapa pehmeän kasmirvillan ja jykevän collegen yhdistelmällä tai sävyjen harmonialla. Täällä kaiken auringon keskellä, harmaa harmonia kiehtoo minua trendeistä nyt eniten. Kuin hiljainen kaipuu kotiin.

womenofsteelpictures from my Pinterest All Grey -board

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tuulia

  Harmaa on ihana väri, ehdoton lempivärini.
  Tsemppiä kovasti että jaksat vielä Kalifornian auringon alla, kyllä se paluu Suomeen vielä tulee. Tuntuu sinulla olevan niin mahdottoman kova kaipuu kotiin. Hauskaa Halloweenia!

  • Mrs.V

   Se on ihana!
   Ja kiitos kovasti huomaavaisuudesta, mutta on tainnut tekstistäni todellisuutta kovempi kaipuu tulla läpi? :) Sillä ikävä Suomea, perhettä ja ystäviä on aina kova, mutta kyllä täällä kelpaa silti oikein hyvin :) Ei tiukkaa tee ;) Samaa sinne! :)

 • Kokoharmaa olisi kyllä ihanaa vaihtelua sille ainaiselle mustalle! Ja omasta vaatekaapistakin se onnistuisi helposti :)

  • Mrs.V

   Se on ehdottomasti vähemmän käytetty päästä varpaisiin puettuna, ja helppo toteuttaa! :)