CATEGORIES

Hetken trenditakki on klassikko

8.3.2016

Bomber jacket, eli pilottitakki, on hetken trenditakki. Tätä pussahtavaa laatikkotakkia voi sanoa klassikoksi, sillä varman tasaisin väliajoin se singahtaa muotikansan suosioon. Kevät/kesä 2016 muotiviikoilla esimerkiksi Fendi, Rag & Bone, Emilio Pucci sekä Bottega Veneta esittelivät kirpeisiin kevätsäihin sopivat pilottitakit näytöslavoillaan. Nyt talven lauhtuessa, trenditakkia on alkanut näkyä myös katukuvassa ja blogeissa. Muutama viikko sitten pidetyillä Lontoon muotiviikoilla katutyylin kuningatar Olivia Palermo keräsi ihailuja kirjaillulla pilottitakillaan. Vaikka kyseistä asua en koe omaan tyyliini istuvaksi, niin silti ihailen kokonaisuuden raikkautta ja mielenkiintoa. Asukokonaisuudesta löytyy kalliimpia vaatekappaleita, kuten Christian Louboutinin mokkanahkaiset kengät tai Rag&Bone -merkin liehuvat nahkahousut, mutta itse pilottitakki on Topshopilta ja näin miltein jokaisen lompakolle sopiva. Ei mikään ihme, että takki myytiin näiden kuvien jälkeen nopeasti loppuun.

bomberjacket

Lopuksi minun on kuitenkin todettava, että tässä on trendi, joka ei minua erityisemmin viehätä. En tiedä miksi, mutta kyseiset takit eivät koskaan ole olleet mieleeni. Oli sitten klassikko tai ei. Bomberit ovat vain olleet pomminvarma ei. Tosin olen oppinut, että koskaan ei kannata sanoa ei koskaan… Olen minä ennenkin syönyt sanojani niin, että on rouskunut. Mieheni taas on pilottitakkien suuri fani, joten niitä tulee kyllä kotinurkissakin katsottua…

Pictures: Olivia Palermo, Angelica Blick and Fendi runway

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Veera

    Minuakaan ei aluksi ihan tämä trendi sytyttänyt, mutta mutta.. Viime vuonna ostin kuitenkin mielestäni kauniin Filippa K :n bomber jacketin. Hempeä vaaleanbeige väri sai pääni kääntymään. Takkia käytän usein valkoisen t -paidan, sinisten farkkujen ja sandaalien/tennareitten/nilkkureiden kanssa. Ihan kiva vaatekappale rentoon pukeutumiseen :)
    -Veera

    • Mrs.V

      Takkisi kuulostaa erittäin kauniille! :) Olen kyllä ihaillut joitakin yksilöitä, mutta jostain syystä en näe vaan istuvan omaan tyyliin? En tiedä mistä johtuu ? SInun klassinen kokonaisuus kuulostaa kieltämättä kauniille!