CATEGORIES

18 parasta trendikaulakorua

25.3.2016

Edellisessä postauksessa esittelin hetken siroa korutrendiä ja lupasin kartoittaa niiden tämän hetkistä valikoimaa verkkokaupoissa. Ja niitähän oli pilvin pimein. Sain myös teiltä ystävällisiltä lukijoilta vinkkejä korumerkeistä, jotka kannattaa kurkata kun tällaisia hentoja kaulakoruja etsii. Erityisesti Stella & Dot sekä Dogeared -merkit olivat mieleeni. Viimeiseksi mainittua merkkiä voi myös käydä ihastelemassa livenä Helsingin Uudenmaankadun ihastuttavassa Sofinah -putiikissa.

Alle keräsin kollaasin, jossa esittelen 18 silmääni eniten viehättänyttä kaulakorua, jotka on tällä hetkellä saatavilla tunnetuissa verkkokaupoissa. Kuvituksena käytin kauniin Lisa Olssonin kuvia. Tämä suosittu ruotsalainen bloggaaja on selvästi hurahtanut myös kyseiseen trendiin, sillä melkein kaikissa hänen viimeisissä asukuvissaan voi ihailla kevyiden korujen röykkiöitä.

DELICATEjewelry All style pictures from Lisa Olsson’s blog

Find *Nelly.com necklaces here
Find Hennes & Mauritz necklaces here
Find ASOS.com necklaces here

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Johanna Bur.

  Upeita, kauniita, siroja koruja! Koen tämän “trendin” enemmän omakseni kuin massiiviset statement-korut, vaikka en ole tuollaisilla pidemmillä riipuksilla saanut valikoimaani vielä täydennettyäkään. Sanon trendin lainausmerkeissä, koska minulle se ei ole trendi vaan vuosia jatkunut mieltymys. :)
  Julkkikset käyttää paljon Jennifer Meyerin koruja, jotka tietääkseni ponkasivat kansainväliseen julkisuuteen He’s Just Not That Into You -leffasta (leffassa Jennifer Anistonin yllä oleva Wishbone-koru). Sillä on hieman hintaa… ja kysyntää!

  • Mrs.V

   Hei sehän se oli myös!! Niistä joku muukin sanoi aiemmin, katsoin ja ihastuin! Nimi vain hukassa. Kiitos kovasti avusta! :)

   • Johanna Bur.

    My pleasure! :)

 • vilma

  Kendra Scott myy myös siroja koruja, jos niihin haluaa vähän väriä kivien muodossa. Kannattaa tsekata!

 • Itse olen enemmän sirojen korujen ystävä, joten tämä trendi uppoaa varsin hyvin! Harmikseni yhden lempiyksilöni onnistuin rikkomaan töissä kun pisin ketju otti laatikkoston reunaan kiinni ja katkesi.. Uutta etsiessä :) täällä tosin kullan sijasta mennään hopealla, joka sopii omalle iholleni paremmin.

 • Nämä sirot korut ovat ihania, ihastuttavat myös tällaista, joka muuten käyttää kaulakoruja melko harvoin. Minäkin olen enemmän hopean ystävä, mutta kesällä kultaiset korut on kyllä myös varsin kivoja! Kiitos näistä vinkeistä!

 • Minni

  Sirot korut ovat kyllä todella kauniita ja sopivat minkä tahansa asun kanssa yhdisteltäväksi. Mutta olen viime aikoina odotellut sinulta asupostauksia niinkuin yleensä sinulta on niitä tullutkin, onko lähiaikoina tiedossa asuistasi kuvia? Sillä niitä itse olen saanut usein inspiraatiota myös omaankin pukeutumiseen..:)

 • meow

  Aivan ihania koruja ja siro trendi on ehdottomasti enemmän mun mieleen! Valitettavasti vain olen enemmän hopeisten korujen ystävä kuin kultaisten… Sopivat kalvakalle iholleni paremmin :)