CATEGORIES

Kesän trendimekko on silkkipyjama

28.3.2016

Pyjamabileet ovat olleet käynnissä muotilavoilla jo muutaman vuoden. Kevät/kesä 2016 mallistoissa silkkiunelmia tarjoilivat mm. Célinen, Emilio Puccin, Burberryn sekä Rochasin muotitalot. Silkkisen pehmeät ja liehuvat pyjamat ovat olleet muodikkaita jo jonkin aikaa, mutta katukuvassa niihin ei juuri ole törmännyt – mutta nyt se on muuttumassa. Viime kuukausina katukuvablogit ovat pursunneet innovatiivisia pyjamayhdistelmiä. Erityisen kovaa huutoa ovat olleet hennot silkkimekot, jotka yllätyksekseni taipuvat hämmästyttävän moneen kokonaisuuteen. Paljon on näkynyt valkoisia t-paitoja niiden alle puettuna, mikä ei ehkä omaa silmää niin viehätä. Itse pidän eniten mustista silkkimekoista, joiden helmassa on paksu pitsiosuus. Jos sellaisen pukisin, yhdistäisin sen muhkean pitkään villapaitaan, kuten kuvan tyttö alla.

trend alert slip dress Style picture from Lydia Elise’s blog

Kyseistä mekkoa en ehkä ihan koe itselleni sopivaksi, mutta voisin fuskata Lydia Elisen tapaan, ja käyttää mustia pitsisortseja mekon sijasta muhkean neuleen parina. Kuvassa nähdyt mustat silkkipitsisortsit ovat h&m:n mallistoa, mutta ne taitavat olla loppuunmyyty? Asosilta löytyy kuitenkin hyvin samantyyliset sortsit.

Koska kyseessä on selvästi hetken trendimekko, tulen vielä listaamaan muutaman suositun tavan sen yhdistelyyn. Tämä on trendi, joka vaatii enemmän harkintaa ovesta ulos lähtiessä. Alusvaatteeksi mielletyn mekon kanssa on helppoa mennä hyvin pieleen. Mutta jos kokonaisuus on tasapainossa, voi se näyttää myös erittäin hyvältä. Mieleen tulee väistämättä Frendit-sarjan kohtaus, jossa Rachel tapaa yllätyksekseen poikaystävänsä Joshuan vanhemmat slip dress päällään…. USA not ready. But maybe L.A.? Onkohan Suomi tähän valmis?

 

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Yöpaita. No further comments needed :D

  • Mrs.V

   Eli sun tuomio olisi: Finland – not ready! :D

   • No en itse asu Suomessa, sinne se sopisi vielä vähemmän. Täällä Keski-Euroopassakin tuo menisi ehkä tuolla lämpimämmissä leveysasteissa.. En osaa kuvitella että nämä klassisia vaatteita rakastavat itävaltalaiset laittaisivat pitsimekkoa päällensä muualle kuin makuuhuoneeseen :D

 • Heh mulle tuli heti tekstin ja kuvan nähtyäni mieleen samainen frendien kohtaus :D trendi on omaankin silmääni vähän villi, mutta oikein yhdistettynä varsin näyttävä. Esimerkiksi juurikin ison neuleen kanssa, kuten kuvassa! :)

 • Amanda

  Heippa Hanna!
  Tällä kommentilla ei ole mitään tekemistä silkkipyjamien kanssa, mutta nyt on aihetta kiitokseen! Meillä näyttäisi olevan ensi syksynä mahdollisuus yhdistellä lomia pidemmäksi pätkäksi, ja suunnitelmissa on mieheni vuosia haaveilema Trans-America -ajelu. Esittelin hänelle eilen sun muutaman päivän takaisen Los Angeles -kirjoituksen. Hän innostui siitä niin, että vietettiinkin monta leppoisaa tuntia matkan länsirannikko-osuutta suunnitellen! Mies luki keskittyneenä luullakseni kaikki viime vuoden reissupostaukset, haki google mapsista reittejä ja koordinaatteja ja kirjasi exceliin ;) Matkajuttuja on jo sun upeiden kuvien takia kiva lukea ihan viihteenä, mutta näinpä blogin lukemisesta voi saada hyötyäkin. Ja mieskin, joka on tainnut pitää blogosfäriä tyttöjen ajanvietteenä, tokaisi jossain vaiheessa, että tämä blogihan on aivan loistava. =)
  Suuret kiitokset!

  • Mrs.V

   Voi että miten ihana kuulla, että teidän pitkäaikainen unelma on pian toteutumassa ja olen blogillani pystynyt auttamaan tässä asiassa edes jotenkin! :) Ja kiitos kovasti kauniista sanoistasi. Olen todella kiitollinen kun ihmiset pitävät kuvistani. Minusta on tässä vuosien saatossa kehittynyt aika intohimoinen kameran takana olija, etten oikein itse tohtisi olla sen edessä :D Mutta aivan ihanaa Jenkkimatkaa. Siitä tulee varmasti ikimuistoinen. Kalifornia on niin älyttömän upea, että ette voi kuin rakastua siihen <3 Kiitos teille ja ikimuistoista matkaa!