CATEGORIES

Trendikkäin huivi nyt

10.4.2016

Lämpöasteet nousevat ja trendituulet puhaltavat lännestä päin. Jo viime syksynä ohuita huiveja näkyi jonkin verran Losin katukuvassa. Viime vuonna hurahdin mokkaan, liehuviin kukkamekkoihin ja hauskoihin hapsuihin. Kapoisat huivit muistuttivat myös kukkien täyteisestä 1970-luvusta, mutta ne olisin mieluusti jättänyt tuolle rauhanjulistuksen vuosikymmenelle. Nyt, puoli vuotta myöhemmin, on silmäni alkanut trendille tottua. Parhaalta se näyttää minusta hyvin pelkistettynä. Musta kapea huivi kerran käärittynä kaulan ympärille, niin että molemmat päät liehuvat edessä vapaana. Erityisen kivan lisän se antaa valkoiselle kauluspaidalle, joka saa klassiseen asukokonaisuuteen ihan uutta mielenkiintoa. Ruotsalaiset bloggaajatähdet ovat jo tähän kaulaliinaan ihastuneet. Kauankohan menee, että trendi puhkeaa kukkaan täällä Suomessakin?

SKINNYSCARFstyle pictures from Kenza Zouiten-, Janni Delér– and Lisa Olsson -blogs.

Nopealla silmäyksellä ainakin *Nelly.com verkkokaupasta löytyy samanlainen ohut musta huivi, kuin yllä nähdyissä kuvissa. Itse ajattelin kyllä ensiksi kokeilla, josko saisin vanhan satiinisen aamutakin vyöstä kehitettyä itselleni samanlaisen huivin… Jos sinäkin innostuit, kurkkaahan ideoita huivilla asustamiseen Skinny Scarf– Pinterest-taulultani.

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Tähän trendiin on omakin silmä alkanut jo tottua ja kaupoista onkin tullut metsästettyå kapeaa mustaa huivia! Tosin pitäisiwhkä ensin kaivaa se oma kaappi läpi :D