CATEGORIES

MANGON PYJAMA PARTY

14.4.2016

Olen jo muutamaan otteeseen kirjoittanut kesän kuumasta mekkotrendistä, eli slip-on dressistä. Vaikka osalle tämä on pyjama ja sillä siisti, niin toisille tämä trendi iskee ja lujaa. Trendimekkoa olen nähnyt jo joissain suomalaisien bloggaajienkin asukuvissa. Täten uskallan väittää, että kyllä näitä nähdään vielä enemmänkin Suomen katukuvassa. Jos etsit omaa silkkimekkoa lämpenevien säiden rientoihin, suosittelen kurkkaamaan Mangon valikoiman. Kävin siellä hiljattain pyörähtämässä ja rekit suorastaan vaatiavat pyjamabileitä.

MANGOPJ

Jos kaipaat inspiraatiota ja ideoita mekon pukemiseen, katsohan nämä aiemmat postaukseni:

Trendimekko
6 tapaa käyttää silkkimekkoa

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Saara

  Moikka!
  Terveiset pian 1,5 v. pojan äidiltä! Olisi hauskaa, jos tekisit postauksen/postaussarjan kauneudenhoidosta ja pukeutumisesta pienten lasten äidin näkökulmasta. Joskus tuntuu, että arki menee juostessa kaikkialle ehtivän pienen perässä verkkarit puurossa ja paita spagetissa. Pahin vauva-ajan väsymyskooma alkaa onneksi jo helpottaa, mutta aikaa ehostautumiseen on edelleen niukasti. Silti haluaisin näyttää ainakin toisinaan freessiltä ja huolitellulta, erityisesti kun töihin paluu alkaa olla ajankohtainen. Uskon, että jos jollakin on tyylin ja kauneudenhoidon vinkkivitoset kiireiselle pienen lapsen äidille, niin ne on juuri sinulla. Please, share your secret! :)

  • Mrs.V

   Iiik! Mä rakastan läträtä voiteilla ja ihanilla tuotteilla, mutta totuuden nimissä on niitä päiviä, kun ei piru vie vaan illan päätteksi jaksa tehdä mitään muuta kuin kaatua sänkyyn! :D Uskon, että ne arjen kauneusrutiinit pitää parhaiten yllä oman ihon hyvinvointia, mutta jos tilanne kehittyy pahaksi niin kannattaa juuri käydä tekemässä kasvohoitoja kosmetologin kanssa, joka osaa neuvoa mihin kannattaa sillä hetkellä kiinnittää huomiota. Mutta joo, lasten kanssa…. helpommin sanottu, kuin tehty. Mullakin oli tuolla jenkeissä sellainen 9kk puristus/ vauvakooma, että oli kyllä vaikea näyttää freesiltä. Onneksi rusketus pelasti niin ei tarvinnut sitten paljoa säätääkään. On mulla tosin joitakin tuotteita, joita kätän aina, vaikka ei olisi paljoa aikaa. Pitääpä laittaa tämä ajatus korvan taa. Kiitos kauniista sanoista – mutta siis ihan samassa jamassa oon sun kanssa :D

 • Dublinissa näitä slip dressejä tuli vastaan kyllä ihan joka kaupassa! Mangon valikoima on kuitenkin laajin mihin olen törmännyt :) kuvissa trendi näyttää hyvältä, mutta en ainakaan toistaiseksi näe itseäni liihottamassa slip dress päällä kaupungilla!

  • Mrs.V

   Joo en mäkään… Ja ei kyllä ole munkaan kropalle (vatsa joka tuntuu tällä kertaa kasvavan joka suuntaan :D) se imartelevin nyt :D Mutta ne mustat pitsisortsit neuleen alla kiinnostelis kyllä… :)