CATEGORIES

Marmorikuoret

16.4.2016

richmond&finch kannykuori-3754

Siskoni blogista löysin vinkin, että Nelly.comiin on tullut myyntiin mitä hienoimpia puhelimen suojakuoria (valikoimaan pääset *tästä). Oman iPhone 6:n valkoinen apple-suojakuori oli nimittäin jo aikansa elänyt. Väri lähenteli enneminkin harmaata ja ulkonäkö oli kaikin puolin nuhjuinen ja likainen. Nyt kun itselläni on jokin vimmatun himo valkoiseen marmoriin, iskin siltä istumalta kiinni. Sisko mainitsi haluavansa itselleen mustat, joten tekstasin nopeasti kysyäkseni, tilaanko samalla kuoret hänellekin. Sitten loppuviikosta ne saapuivat. Minun sekä siskon uudet kännykän kuoret Richmond & Finch merkiltä. I absolutely love ’em!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Hei! Nuorilta kotimaisilta suunnittelijoilta saa myös hienoja kuoria, myös marmoriversion. Katsokaa Nunuco Design Company. Suosikaa suomalaista ?!

  • Mrs.V

   Hei kiitos paljon vinkistä! Pitääpä heti katsastaa! :)

 • Jasmin

  Marmorikuvio miellyttää silmää täälläkin, ja juurikin puhelimen kuoria himoitsen! Tosin uuden luurin ostaminen olisi edessä niin ehkä sitten samaan syssyyn himotuskuorikin:) niin pieni asia mutta itselleni tärkeää miltä se näyttää haha!

  • Mrs.V

   Nuo kuoret ovat kyllä hienot! Minulla ei ole juurikaan mitään erikoiskuoria ollut koskaan ollut käytössä. Aina ollut joka applen oma, joka lähinnä vaan suojaa iskuilta. Mutta ai että miten kivalta nää näyttääkään! ja kuitenkin puhelin suhteellisen usein kädessä. Toivottavasti myös suojaa yhtä hyvin! :/

 • Anonymous

  Anteeksi vaan, mutta blogienne taso on laskenut kovasti kun molemmat kirjoitatte samoista asioista. Jos kustantaisin “huvin” niin huomauttaisin jo asiasta.

  • Mrs.V

   Pahoitteluni, jos tunnet näin. Minä ja siskoni kyllä molemmat pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen tasoon. Jos on kyse pinnalla olevasta trendistä, voi helposti tulla samoja aiheita :) Eikä meillä muuten tyyli/maku kovin usein yksiin siskon kanssa mene, joten varmaan aika harvoista kerroista kyse ;) Minä olen töissä Allerilla, sisko taas työllistää itse itsensä. Joten ei tässä kenenkään tarvitse harmistua :)

   • Papu

    Paitsi Allerin?

    • Mrs.V

     Miksi pitäisi? :) Minusta on vaan hienoa, että meidän blogimme edes joskus (koska totuuden nimissä, tämähän on tosi harvinaista, että meillä saman tyylisiä juttuja on) korreloivat toisiaan! :) Olemme kuitenkin siskoja. Hyvin läheisiä sellaisia. Minusta on hyvä, että se näkyy myös! :)

     Ja toiselta kantilta tämä postaus esimerkkinä: Minusta se esimerkiksi palvelee lukijaakin, että kun sisko postaa löytämistään marmorikuorista, että näistä hän pitää, niin minäkin ihastun ja todella menen ja ostan ne meille? Sillä sehän taas osoittaa sen, että kaikki linkkaamamme suositukset on sellaisia, mitä ostaisimme itsekin oikeasti! :) Mä olen iloinen, jos meillä siskon kanssa joskus edes menee maku yksiin :D

     • Laura

      Minä en ainakaan haluaisi lukea blogia, jonka sisältöä sanelee kustantaja tai muu vastaava. Valitsen seuraamani blogit, koska pidän kirjoittajan valitsemasta tyylistä ja aiheista. Persoonallisuus saa näkyä! Siksipä ei haittaa vaikka välillä tulee samoja aiheita. Niitä ei ole pakko lukea jos tuntuu, että on juuri jostain saman lukenut. Eikä toistoja kyllä kauhean usein tule edes.

     • Mrs.V

      Minä olen kyllä samaa mieltä kanssasi. Ja niin on myös Aller. Minua on aina talossa kohdeltu ihan äärimmäisen hyvin ja kunnioitettavasti. Koskaan ei ole minulle mitään tuputettu, joten tiedän, että he eivät näistä harmistu. Ne tukavat minun persoonaani ja elämääni. Kira on siskoni, ja se saa myös näkyä. :) Ja vaikka kuten sanoit – ei toistoja kauhean usein tosiaan tule, koska vaikka ollaan siskoja ja tehdään yhdessä paljon, on meillä hyvin erilaiset tyylit. :) Kiitos, että ymmärrät pointtini! :)