CATEGORIES

Blogimirkun 8 kevätsuosikkia

20.4.2016

Hiljattain sain pyynnön, että tekisin opastuspostauksen siitä, mitä tarvitaan ammattimaisen blogin pitämiseen. Se onkin jo vähän pidempi, eikä niin yksiselitteinen postaus. Mutta sitä ennen ajattelin toteuttaa kevyen ja pilke silmäkulmassa tehdyn postauksen aiheesta: Miten näyttää ammattibloggaajalta tänä keväänä! :D Kuumimpien trendien jyllätessä sitä helposti tulee nähtyä samoja asioita joka blogissa. Nyt suomalaisia blogeja läpi käytyäni on myönnettävä, että kyllähän blogeissamme todella paljon toistoa näkyi. Välillä se saa jopa surkuhupaisia mittasuhteita. Kaikki upeat ja osaavat kanssabloggaajani ovat kyllä onnistuneesti poimineet omiin tyyleihinsä sopivat hittituotteet, eikä kukaan ole hetken trendeihin päästä varpaisiin pukeutunut. Mutta kaikkia kauniita blogikuvia selaillessa tuli kyllä selväksi ne hetken must -jutut – ainakin bloggaajien listalla. Joten tässä ne kahdeksan must have (tai vältettävää! :D ) -tuotetta, jos haluaa (tai ei halua :D) näyttää tänä keväänä muotibloggaajalta.

blogimirkku2

1.Liehuva ja kevyt trenssi. Se on joka toisella bloggaajalla tällä hetkellä päällä. Takki sopii kauniisti kevääseen, mutta on melkoisen epäkäytännöllinen näillä säillä, sillä se rypistyy helposti eikä sitä näytä kovinkaan moni kiinni pitävän (koska paksujen kerrosten päällä kangas varmaan rypistyisi rumasti kuvissa). Minunkin silmää tämä takki kuitenkin viehättää. Hennesissä kokeilin yhtä henkarissa kauniilta näyttänyttä versiota, mutta päälläni se näytti itsensäpaljastelijatakilta. Jos sinullakin tulee takista päällä samat pelottavat vibat kuin minullakin, niin toinen yhtä kuuma vaihtis on se hittitakki bomberi.

2.Silkkinen yömekko tai -paita, jonka suurin osa suomalaisista bloggaajista on pukenut joko t-paidan päälle tai housujen pariksi. Näillä säillä sitä ei vielä kovin monella näkynyt, mutta asteiden noustessa varmasti enenevissä määrin nähdään kesken päivän juhlittavia pyjamabileitä.

3.Älä unohda aurinkolaseja. Raybanin wayfare-malli tuntuu olevan se coolein valinta.

4.Kapea ja pitkä huivi. Ei tätä kyllä kaulahuiviksi voi kutsua. Ehkä lähempänä korua, sillä kylmällä se ei kyllä ketään lämmitä. Se on koristehuivi, jota käytetään kaulakorun sijasta. Kyseistä asustetta näkee tällä hetkellä melkein jokaisessa blogissa ja parhaalta se näyttää kerran kaulan ympäri heitettynä molemmat päät edessä vapaana liehuten.

5.Superstarit. Nämä klassitkot ovat juosseet kaikkien muotibloggaajien sydämeen. Eikä ihme. Onhan ne ajattomat ja mukavat päällä, sekä raikastavat arkista asua. Niin suosittu trendi, että on vaikea löytää blogia, missä valkoiset lenkkarit eivät vilahtaisi.

6.Ihkulaukkujen uusi lemmikki on mukana roikkuva karvapallo. Avaimenperäksikin sopivia karvapalloja löytyy joka värissä ja joka toisen bloggaajan laukkuhihnasta. Minäkin tästä haaveilin vielä loppuvuodesta, mutta nyt on pakko todeta, että kevättä kohden se ei enää silmää miellytä. Nyt niitä on nähnyt liikaa. Ehkä sitten taas syysiltojen pimetessä harkitsen sellaista laukkujeni talviturkiksi.

7.Merkkilaukku. Se voi olla Céline, Chanel, YSL tai mikä vaan hetken nimi, mutta melkein kaikilla bloggaajilla roikkuu mukana jokin merkkilaukku. Viimeaikoina Chloén Drew-laukku ja Chanelin Boy ovat olleet niitä hankituinpia uusia rakkauslaukkuja. Kyllä. Tässäkin kohdassa tämän blogimirkun on todettava: guilty as charged. 

8.Ja älä unohda ihania tuoreita kukkia! Ne viimeistelevät asukuvat ja näyttävät hyvältä vielä sen jälkeenkin kodin valkoisella marmoripöydällä. Ah. Kevät! :D

Tuleeko teillä mieleen muita tuotteita, jotka ovat valloittaneet keväiset blogikuvat yhtä räiskyvästi, kuin leskenlehdet tienpientareet?

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elisabeth

  Mistä toi musta yökkärimekko? Super!

  • Mrs.V

   Se on Zarasta, mutta ymmärtääkseni nyt loppuunmyyty? :/

 • Hahahaha ihana postaus <3

 • EmmiMaria

  En tiedä onko tämä valloittanut blogeja, mutta instaa ainakin. Nimittäin Calvin Kleinin alusvaatteet. Tuntuu, että niitäkin tulee joka tuutista kyllästymiseen asti.

  Mutta hauska tämä postaus! :D Mä en vaan voisi IKINÄ kuvitella laittavani päälle yöpaitaa, siis kodin ulkopuolella. En vaan lämpene tuolle ajatukselle sitten yhtään..

 • Hah :D tämä oli hauska postaus :) minkäs sille voi että osa noista vain näyttää hyvältä ja kelpuuttaisin omaanikin vaatekaappiin (tai pari sieltä jo löytyykin)! :)

 • l

  Ihan mahtava postaus! Lopussa vielä hienosti mainittu valkoinen marmoripöytä.

 • roosa

  Hauska postaus! :D Mun mielestä toi pyjamamuoti on ihan kauheaa. Toivottavasti menee äkkiä ohi :D

 • Mimi de Paris

  Hahaa. Mahtava postaus. Kylla tuohon ehka pitaa lisata viela parit Aquazzurat ja ehka myos Valentinon Rockstud’it :) Aina upeat… Kivaa kevatta!

 • Suvi

  Haha! Pakko kommentoida, että kokeilin tuollaista trenssiä viime kesänä ja aloin nauraa ääneen Zaran sovarissa, kun mieleen tuli Uuno Turhapuro.

 • Hemmuli

  En tiedä mikä tuossa trenssissä on, kun muiden päällä se tuntuu näyttävän hyvältä, mutta itseni päällä tulee lähinnä fiilis että “äkkiä pois tämä”. Tosi hauska postaus!

 • Johanna

  Tämä oli hauska!

 • ulla

  Hauska postaus :D

 • tanjas

  Tää oli ihana postaus! Tämmösiä huumorisävytteisiä tyylijuttuja lukee niin mielellään :)

 • saara

  :) en tiedä pidentääkö huumori ikää, mutta ainakin se tekee elämästä mukavampaa! :D