CATEGORIES

Beautiful campaigns

9.10.2010

On ihailla selailla naistenlehtiä ja kuolailla suurien muotitalojen mainoskuvia. Monen muun suuren merkin tavoin, Louis Vuittonilla on kauniita ja puhuttelevia kuvia. Tässä muutama, jotka miellyttivät minun silmääni.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jaana

  Näissä kuvissa on sellaista hämyistä kotoisuutta tietyllä tapaa – näitä kuvia on helppo katsoa. Mä tykkään kans!!! =)

 • Jenni

  Tuon viimeisen Louis Vuittonin mainoskuvan olenkin joskus bongannut jostain lehdestä, en tiedä miksi, mutta ihastuin siihen kovasti! Pitkästä aikaa mainoskuva joka saa hymyn kasvoille, hassua sinänsä että yhdellä kuvalla on moinen vaikutus :)

 • Linnea

  Ihania kuvia! Pidän etenkin tuosta, missä on tuo Pirates Of The Caribbeanissakin esiintynyt mies. Löysin tänään blogisi ja pakko sanoa, että aivan ihana! Miten en ole löytänyt jo aiemmin! :) Tahtoisin kysyä muutamaa asiaa, jos viitsit vastata, eli kuinka vahna olet? (noin suunnilleen) Ja kun selasin vanhoja juttujasi bongasin sinulta aika monta erilaista designer laukkua, niin kuinka monta sinulla niitä on yhteensä? =) OLEN KADE!

 • naana

  Oijoi mitä ihania mainoksia! *Kuolaa* :PIhanaa päivää ihanainen!

 • AnsQ

  On kyllä kauniita ja mielenkiintoisen näköisiä mainoksia. Ulkomaalaiset muotilehdet on näitä pullollaan ja siksi niistä pidänkin. :p

 • HarMonica

  Bongasin joskus jostain lehdestä tuon Coppoloiden kuvan, tykästyin heti. Aivan ihana! Ei mitenkään erityinen mutta kuitenkin jotenkin ihana. :)