CATEGORIES

Kevään kuumin laukku

4.5.2016

GUCCIdionysus3a GUCCIdionysus3b

Viime syksystä lähtien tätä laukkua on näkynyt enenevissä määrin, mutta nyt se todella ponnahtaa esiin joka kuvasta. Kyseessä on muotikansan hetken it-laukku: Guccin klassikkokuosinen Dionysus. Kaikkien tuntema Gucci ei ole vuosiin tuottanut jättihypetystä saanutta laukkumallia, joten oli ehkä aikakin ryhdistäytyä. Nosteesta muodin jättitalo saanee kiittää uutta luovaa johtajaansa Alessandro Micheleä, joka sai ylennyksensä juuri ennen syys/talvi 2015 -malliston julkaisua viime keväänä. Laukkua saa kahdessa eri koossa. Eniten laukkua on näkynyt tuossa klassisessa monogram-kuosissa, mutta it-tyttöjen olkapäillä on roikkunut myös villimpiä kukkaprintein koristeltuja verisoita. Laukun olen ennättänyt nähdä jo kahdella suomalaisellakin muodin ammattilaisella: Sandra Hagelstamilla sekä Johanna Piispalla.

Samaan postaukseen myönnän, että laukku ei nouse minun himotuslistalleni. Tämä johtunee siitä, että tiedän kokemuksesta kyseisen printin ylittävän kyllästyksen kynnykseni nopeasti. Ostin nimittäin joskus 20-vuotiaana ensimmäisen Gucci-laukkuni ja juurikin tuolla kuosilla. Ja miten kävi? Kyllästyin siihen parissa vuodessa, enkä enää ikinä valinnut sitä kaapista. Tästä oppineena ihailen laukkua muiden päällä (koska kaunishan se on ja näyttää upealta pehmeiden sävyjen rinalla), mutta samalla tiedän, että tuo printti ei minulle ole.

Lisää kuvia laukusta voit käydä ihailemassa Gucci Dionysus Pinterest-taulultani. Ja jos todella innostuit, niin esimerkiksi luotettava mytheresa-verkkokauppa myy kyseistä mallia.

First and last picture by Ohh Couture
Rest of the pictures by Lydia Elise Millen

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maija M.

  Mä olen ollut Gucci-fani niin kauan kun muistan ja olen tosi iloinen siitä, että perinteinen italialainen brändi on saanut uutta nostetta! Kyllähän tuo Guccin signature-kuosi joskus kyllästyttää, mutta mun mielestä voittaa LV-perusmonogrammin 6-0! :D Siinä on vaan sellainen kuosi, ettei ole mun juttu yhtään. Ostin joululahjaksi itselleni Guccin Disco soho-laukun pitkän kuolailun jälkeen ja voi että mä rakastan sitä laukkua <3 Siitä tulee varmasti laukku, jota en ikinä myy pois :)

  • Olen kyllä siitä sun kanssa ihan samaa mieltä, että tuo Gucci kuosi on paremman näköinen kun LV:n kuosi. Mua ikävä kyllä molemmat tällä hetkellä kyllästyttää. Mutta pakko sanoa, että kyllä mä tuota laukkua nyt parhaillaan vielä ihailen! Vaan tiedän liian hyvin sen, että pian kyllästyn siihen taas :/

 • Jessica

  Hei!

  Tämä taitaa olla ensimmäinen blogikommenttini ikinä eikä tämä kyllä liity tähän postaukseen millään lailla, mutta näin kesän kynnyksellä ajattelin esittää postaustoiveen hyvistä aurinkosuojista :) Muistaakseni vuosi (?) sitten kyselit blogin puolella vinkkejä hyviin korkeamman suojakertoimen voiteisiin, niin kiinnostaisi tietää, että oletko löytänyt jo luottotuoteen? Itsellä hakusessa hyvät ja tahmaamattomat tuotteet kasvoille ja vartalolle :)

  Ja lopuksi vielä kiitos inspiroivasta blogistasi ja ihanaa kesää ja vauvan odotusta sinulle ja perheellesi! Sinä rokkaat! :)

  • Hei Jessica! :) Ihanaa kuulla sinusta! :)
   Hei tiedätkö… en ole löytänyt hyvää korkean suojakertoimen voidetta… Tykästyin Diego Dalla Palman spray-aurinkovoiteeseen (spf 6), mutta uutta luottovoidetta, joka oliis yli 20, ei ole löytynyt… Joten täälläkin otetaan ne vinkit mieluusti vastaan! :)
   Kiitos ja sitä samaa sinulle! :)

 • Laukun malli on kyllä kaunis, mutta tuo Guccin kuosi on kyllä aivan kamala. Jotenkin sellainen isoisän kalsareilta näyttävä kuosi :D

  Mutta toisaalta en kyllä tykkää myöskään LV:n logolaukuista, menee itselläni samaan kategoriaan tuon Guccin kanssa.

  Minulla on Guccilta muutama huivi ja niistä olen tykännyt, kun tuo kuosi jää “piiloon” mustaan ja harmaaseen väriin.

  • Mulla on ikävä kyllä sama, kuin sulla. Nuorempana tyttönä tuli käytettyä sen verran, että se meni yli. Nyt ei vaan pysty. Vaikka minusta näissä kuvissa laukku näyttää upealta ja sen olen nähnyt upeana ystävienikin päällä. Joten ymmärrän ihastuksen, jos ei ole tässä trendissä ollut jo kerran mukana. Mutta pahoin pelkään kyllästyksen hiipivän.

 • Kilppari

  Pakko myöntää että kaikista ns. luksusmerkeistä Guccin signature-kuosi on kaikista kamalin. Siinä on jotain auttamattomasti ajastaan jäänyttä ja kulahtanutta.

  • No Gucci on kyllä asusteissaan jäänyt jotenkin muiden jalkoihin viime vuosina. Tosin nyt on kyllä uuden pääsuunnittelijan myötä ollut havaittavaissa nostetta. Mutta allekirjoitan, ainakin asusteiden kohdalla jotenkin ajasta vähän jäänyt. Toivottavasti tämä on nyt suunta uudelle ja Guccilta saa odottaa “uutta nousua” :)

 • EmmiMaria

  Nyt ei kyllä ollut mun makuun yhtään tuo laukku. Muilla voin ihailla, mutta itselläni en näkisi kyseistä laukkua mitenkään. Mä oon muutenkin niin tarkka laukkujen suhteen :D En halua, että laukusta paistaa kilometrien päähän, että on kyse on jostain tietystä merkistä. Esim Guess laukut, no no. Liikaa kaikkea niissä :/

  • Minullakin on sama, että Guessin laukut eivät koskaan ole miellyttäneet silmääni. Ja tämän laukun kohdalla jotenkin se, että tiedän varmasti, että se jossain vaiheessa käy kyllästyttämään, niin vie viimeisetkin himotuksen rippeet. Mutta tykkään pehmeästä sävystä ja miten kauniilta se näyttää valkoisen, harmaan ja beigen asukokonaisuuden täydentäjänä! :)

 • Sama juttu. Laukkua on ihana katsella, mutta ostin myös silloin 20-vuotiaana tuon printin Guccin kumisaappaat, niin sain printistä yliannostuksen.

  Kaunis se on, mutta omaan tyyliini se ei sovi.

  • No just näin… Joku muukin kommentoi pari postausta sitten, että kun trendissä on kerran ollut mukana ja se on ollut ohimenevä, niin siihen ei vältämättä kannata lähteä uudelleen jos ei se jäänyt omaan tyyliin… Kaunis, mutta sama juttu kuin sulla murunen. <3

 • Haidi

  Täälläkkään laukku ei yllä must have listalle, vaikka kaunis onkin. Kuosit on vaan jotakin, mitkä eivät omaan silmääni iske koska tiedän sen kyllästymisen seuraavan :)

  • Veera

   Minä taas olen ollut todella innoissani näistä uusista laukuista.Itseltäni löytyy dionysus coated canvas pieni laukku,josta saa olkahihnan irti, jolloin laukkua voi käyttää myös kirjekuorilaukkuna. Olen kyllä tykännyt ja laukku tuntunut laadukkaalta ja tuntuu sopivan moneen asuun ja tilanteeseen. :)

   • Todella mukava kuulla! :) Ja kyllähän Gucci taas selvästi nostaa profiiliaan monen vuoden “hiljaisemman vuoden” jälkeen. Ja tosiaan ymmärrän enemmän kuin hyvin ihastuksen tähän laukkuun. Minusta se on todella kaunis lisä tuollaisten klassisten ja pehmeiden asujen rinnalle. Mutta tosiaan kun itse oli jo kerran tässä trendissä mukana 10 vuotta sitten ja siihen kuosiin kyllästyi, niin itsellä ei ole enää takaisin menemistä :D

  • Se on juuri näin. Ja varsinkin kun kierroksella kerran ollut mukana, niin ei oikein toista kertaa sytytä…:/ Mutta ihailen muilla! :) Hetken :)