CATEGORIES

6 kesän kauneinta sandaalia

10.5.2016

sesongin kauneimmat sandaalit

Viime vuoden asuimme Kaliforniassa, mikä vaati kenkäkaapiltani ihan uusia luottoyksilöitä. Suomessa käytän ylivoimaisesti entien lenkkareita, nilkkureita ja saappaita, mutta Etelä-Kalifornian paahteisessa auringossa ne olivat pääsääntöisesti aivan liian hiostava vaihtoehto. Täten viime vuonna tuli käytettyä todella paljon sandaaleja – korollisia ja korottomia. Kovan testivuoden jälkeen suosikiksi ylsi kaksi mukavaa ja kaunista paria: korollisista Aquazzurran Sexy Thing -malli ja korottomista Valentinon Rockstud -sandaalit (kuvassa yllä). Näinä toukokuun lämpiminä päivinä molemmat kenkämallit ovat päässeet ensimmäistä kertaa nyt Suomessakin käyttöön. Viime vuonna Valentinon Rockstudit olivat minulla päällä se harva se päivä, joten toivon tästä kesästä lämmintä, jotta sandaalit saavat täälläkin paljon käyttöaikaa. Ainakin tällä hetkellä meteorologit uskaltavat povata keskiarvoa lämpimämpää kesää. Nyt vaan sormet ristiin, että se toteutuu.

Mutta jo viime vuonna kaipasin vähän näyttävämpiä mustiakin korottomia sandaaleja. Mieleni tekisi niin kovasti noita musta Valentinon Rockstudeja, koska tiedän niiden olevan erittäin mukavat päällä. Mutta samalla en halua ostaa samaa mallia, mikä kaapistani jo löytyy. Tosin tänä vuonna Rockstud -malli on saanut rinnalleen toisen hyvin samantyylisen sandaalin. Tukiremmejä on yksi lisää, mikä tekee kengästä edes vähän erinäköisen. Verkkokauppa mytheresan sivuilta valitsin kuusi minun mielestäni kauneinta korotonta sandaalia täksi kesäksi. Viisi niistä on mustia, koska mustat omaan kaappiin nyt täksi kesäksi haluaisin. Nuo harmaat Valentinot ovat minusta ihan äärimmäisen kauniit, mutta jo omistamani ruskeat ajavat saman asian. Täten nyt kallistun noiden Saint Laurentin hapsullisten sandaalien puoleen. Niissä on ihanasti sitä jotain, mutta samalla toimivat lapsiarjessa. Tosin huomasin niitä googletellessani hieman erikoisen seikan. Nämä kengät ovat mytheresan sivuilla 100 euroa kalliimmat, kuin muissa luotettavissa verkkokaupoissa. Esimerkiksi Luisa Via Roman ja Saint Laurentin omassa verkkokaupassa niiden hinta on 595 euroa. Tällaiseen en ole ennen törmännyt. Yleensä hinnat ovat näillä kaupoilla hyvin samat. Onkohan mytheresan liikkeellä käynyt hinnoittelussa näppäilyvirhe?

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • -H

  Ah, nyt aloin himoitsemaan itsekin noita sandaaleja ;) Osaatko sanoa, onko näissä ihan “normaalit” koot?

  • Ne on niiin ihanat! Ja jos tosiaan Valentinoja tarkoitat niin niissä on suositeltu yleensä ottamaan puoli kokoa tai koon isompi, mitä normaalisti. Iselläni on koon isompi ja olisi kyllä puolikokoakin riittänyt, mutta vaikka on kantapäässä vähän enemmän tilaa niin silti todella mukavat jalassa.

 • Haidi

  Voihan ihanuus mitä sandaaleja! Yleensä niitit ei muhun iske, mutta jotenkin kun noita valentinon rock studeja näkee joka paikassa on niihin jotenkin jo vähän ihastunut :) ja aiempaan kommenttiin liittyen mulla ainakin auttaa kuvien kanssa, kun kääntää kännykän vaakasuuntaan! Ainakin näin ensihätään kuvat saa vähän isompina!

  • Joo että noi Valentinot on ihanat! Von kyllä todella suositella! <3 Ja hei olet ihan oikeassa! Itse ainakin saan kuvat isommiksi kännyllä niin ilman että reso kärsii. Myös ne pystyy puhelimella tallentamaan näin sa sitä kautta vähän zoomailemaan :)

 • Ääh, Valentinot! Mä tahtoisin niin! <3

  • Ne on <3 <3 <3

 • elisaa

  Hei Hanna!
  Olen laittanut tästä palautetta idealistallekin, mutta kun siirryit idealistalle, kävi inhottavasti ainakin niille ketkä kännykällä lukevat blogiasia.. :/ Nimittäin ennen idealistaa blogisi kuvia oli mahdollisuus klikata auki suuremmaksi/zoomailla, jotta näkisi kuvat lähempää/isompana, mutta nyt tämäkään ei enää ole mahdollista,eikä kännykällä näe mitenkään tarkasti kuvia :( en itse käytä tietokonetta kuin ehkä kerran pari viikossa -kätevämpää lukea kännykällä. Mutta inhottavaa että suosikkiblogini kuvia en saa nähtyä enää yhtä upeasti kuin ennen :( Ei ole väliä onko mobiiliversio/tietokoneversio kännykässä, silti kuvat näkyvät liian pieninä kännykästä katsottuna ja siis zoomaus vaan tekee epäselvemmäksi kuvat.. :| Selitinköhän yhtään ymmärrettävästi? :D Saisiko tähän muutosta? :o :)

  Mutta jälleen ihana postaus, ja voi ihanuus mitä sandaaleja!! :O <3

  • Hei selitit oikein selkeästi!! Ja mäkin toivon tätä ominaisuutta! Mä kysyn meidän digitiimiltä onko mahdollista, koska mäkin tykkään suosikkiblogeissani todella zoomailla ja mallailla kuvia! :D Kiitos ihan valtavasti, että minun blogini on sinulle sellainen! <3