CATEGORIES

Kaikki mitä tarvitset toimivaan kesägarderoobiin

29.5.2016

Joka sesonki muoti tuo uusia ideoita, millä maustaa sitä omaa tyyliä. Muotiblogit suorastaan pursuavat erilaisia trendituotteita, joista kukin voi poimia mieleisensä. Kaikkien olkaimettomien mekkojen, pitsisten alushameiden ja choker-korujen viidakossa kannattaa kuitenkin pitää mielessä ne klassikot. Tähän postaukseen listasin 16 kesäklassikkoa, jotka ovat toimivan kesägarderoobin ydin. Näitä klassikoita yhdistelemällä pääsee kevyesti syksyn kynnykselle asti, sillä kokonaisuudet muuntautuvat niin toimistoon, arkeen kuin puutarhajuhliinkin. Samainen lista toimii myös hyvänä kesälomamatkan pakkauslistana. Koska nämä vaatteet kestävät aikaa ja toimivat vaatekriisien hengenpelastajina joka kesä, suosittelisin niihin hiukan enemmän panostamaan (tosin kaikki alla olevan kollaasin vaatteet on Zaran tämänhetkisestä valikoimasta, jotta kaikki halukkaat voivat puuttuvat peruspilarit kaappiinsa lisätä).

kesaklassikot2

1.Perus valkoinen t-paita sopii kaiken kanssa. Yhtä toimiva se on myös ohuilla sinisillä raidoilla.
2.Hellehattu tuo jokaiseen kesäasuun ripauksen eleganssia.
3.Denim-sortsit ovat coolit ja ajattomat.
4.Juhlavempi kesäpaita tuo mielenkiintoa kesäklassikoihin.
5.Valkoiset farkut raikastavat asun kuin asun.
6.Klassinen uimapuku on varma valinta rannalle.
7.Aurinkolasit, koska kesähelteellä harvemmin jaksaa meikata.
8.Vaalea farkkutakki on klassikko, joka lämmittää illan hämärtyessä.
9.Valkoinen kauluspaita sopii niin töihin, kuin after-work terassille denim-sortsien kanssa.
10.Hellemekko saa arkisuutta matalilla sandaaleilla, mutta koroilla sopii hyvin treffi-iltoihinkin.
11.Liehuva hame on viileä kuumalla säällä.
12.Toimistomekko on asiallinen, mutta samalla kesäisen rento.
13.Cross-body laukku, koska kesäisin on kiva olla mahdollisimman pienellä liikenteessä.
14.Suorat housut tuovat asiallisuutta valkoiseen perus t-paitaankin.
15.Korottomat sandaalit arkistavat kesäasun.
16.Korolliset sandaalit tuovat jokaiseen asuun ryhtiä ja ripauksen juhlavuutta.

Kaikki kollaasin vaatteet Zaran tämänhetkisestä valikoimasta

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • mimi

  Olipa kiva postaus! kiitos! Tästä sai kivoja ideoita. Itse jäin funtsimaan työmekkoa ja värikästä paitaa. Zaran housut ja pitkä hame pitää katsastaa.

  • Todella kiva kuulla! :) Ja nämä vaatekappaleet kun toimivat ihan joka vuosi! :) Mä kävin itseasiassa eilen Zarassa kanssa väijymässä näitä vaatteita (kun etsin just jotain off-shoulder mekkoa, jonka ajattelin olevan just sopiva hellevaate näin raskaana olevalle) ja katsoin tuota värikäistä paitaa. Siinä oli hassust trumpettimaiset hihat, mikä ei kuvasta käynyt ilmi, mutta jos en olisi raskaana, niin tuo paita olisi varmaan päätynyt kassalle asti. Varmasti upea juuri farkun tai vaaleiden alaosien kanssa. IHailin myös tuota valkoista pitkää vekkihametta, mutta juuuuuu… ei ollut toivoakaan raskaana saada sitä päälle istumaan :D

 • Ohh that watermelon ! :)))

 • Haidi

  Heh tätä lukiessa tuli sellainen check, check, check, ostoslistalle, check, ostoslistalle efekti :D ja tätä lukiessa täytyypäs taas ihmetellä miksi en omista valkoista t-paitaa! Niin perus vaatekappale :o ihana idea kyllä tässä postauksessa ja tarttuipas itsellekin taas muutama shopping list vinkki!

  • Kiva jos postaus oli palveleva! Tosin itse tätä vielä näin jälkeenpäin katsoessa yhden asian kokonaisuudesta muuttaisin. Laittaisin valkoisen perus t-paidan sijasta samanlaisen, mutta ohuilla mustilla / tummansinisillä raidoilla! Koska kauluspaita tuo jo sen kaivatn raikkauden, mistä perus t-paita ei niin eroa. Klassisella seiloriraidalla saa jotain lisää asuun ja vaihtelevuutta esim. siihen valkoiseen kauluspaitaan! :)