CATEGORIES

Trendikkäät olkapäät

4.6.2016

offtheshoulderAll pictures from my off the shoulder top & dress Pinterest boards

Tänä kesänä trendikkäintä on paljastaa olkapäät. Viimeaikoina muotiblogit ovat suorastaan pursunneet erilaisia olkapäät paljastavia mekkoja ja toppeja. Erityisen paljon niitä näkee valkoisena, farkkuisena ja ohuena sinivalkoraitana. Itsekin päätin lähteä tähän trendiin mukaan kun tajusin, että mallihan sopii loistavasti myös kasvavalle pallomahalle. Päädyin ostamaan Zarasta tuon sinivalkoraidallisen mekon (suosikiksi merkittynä), jonka helma tosin nousee sen verran ylös, että olen käyttänyt sitä valkoisten farkkujen ja -sortsien parina. Mutta pari asiaa kannattaa tämän tyylisiä toppeja/mekkoja käyttäessä muistaa.

1.Bandeau-rintaliivit
Pue alle bandeau-malliset rintaliivit, jotka vetävät rinnat niin pieniksi, kuin mahdollista. Koska paita näyttää helposti turhan ronskilta, jos suoran ja litteän olkapäälinjan jälkeen nousee yhtäkkiä valtavan suuret kummut. Push-upit kannattaa siis unohtaa. Kuulemani mukaan Monki-vaatemerkki myy hyviä ja edullisia bandeau-mallisia puuvillarintsikoita.

2.Röyhelöt tasapainottavat
Jos sinulla on vähänkin suuremmat rinnat ja kaipaat niille kunnollisen tuen, suosittelen valitsemaan off the shoulder-topin/mekon, jossa on tuollainen röyhelö vielä olkapäälinjan päällä. Se tasapainotaa yläkropan kumpuilua.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Brigitte Bardot oli kaunis eikä ronski olkapäätkin paljaina

  “…ronskilta, jos suoran ja litteän olkapäälinjan jälkeen nousee yhtäkkiä valtavan suuret kummut.” Olen samaa mieltä, mutta tämä ns. bardot kaula-aukko tulee kyllä nimenomaan naiselta, jolla oli niin sanotusti melkoisen ronskina tuo olkapäälinjan jälkeinen alue :) eli lienee makuasia pitääkö sitä ronskina, rumana vai sensuellina.

  • Varmasti on aina mielipidekysymys! Itsellä tällä hetkellä raskauden takia aika tuhdissa kunnossa tuo rintavarustus ja itse en voinut kuvitella valitsevani tuollaista suoralinjaista off-the-shoulder toppia tai mekkoa, koska se oli minusta epäimartelevan näköistä kun suoran viivan jälkeen tulee yhtäkkiä kauheat kummut. Liian kovana. Röyhelö tuo siihen linjaan pehmeyttä :)

 • Niina

  Itsekin kokeilin tuota farkkumekkoa Zarassa. Niin kaunis! Mutta xs koko olisi ollut sopiva ja 175cm aivan liian lyhyt. Kun olisin sitä paljain säärin halunnut käyttää. Harmi, hieman lyhyemmällä varmaan tosi upea!

  • Oh, voi harmi! Minä ostin ZArasta sellaisen farkkuisen POPLYN mekoo/sortsiasu yhdistelmän. Kurkkaavat olkapäät, kyhyt helma, mutta alla sortsit turvana :) Loistokombo!

 • Koruhullu

  Hei, unohtui kysyä postauksessasi Mukavuusalueen ulkopuolella, että mikä on tuo hopeanvärinen riipus kaulassasi? Olen jo pitkään haeskellut jotain pitkähköä riipusta löytämättä mieleistäni. Tuohon näyttää saavan myös kivasti erilaisia killuttimia. Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!

  • Hei joo! Thomas Sabo! Siellä riittää killuttimia! :D Mulla killuttimia kerääntynyt omaan riipukseen sieltä täältä. <3

 • Haidi

  Off the shoulder paidat ja mekot on kyllä niin kauniita :) ehdottomasti yksi omista lemppari trendeistäni!

  • Ne ovat! Ja just täydellisiä tällaiselle pallomahallekin :)