CATEGORIES

Tyylillä hyvää

13.6.2016

Viime viikolla julkaisin yhteistyöpostauksen, missä kerroin olevani mukana Zadaa-mobiilisovelluksen #mäolenmukana haasteessa. Tekstiilikaksosia mobiilissa yhdistävä Zadaa lanseerasi hyväntekeväisyyskampanjan, jonka tavoitteena on kerätä 10 000 euroa kotimaan ja ulkomaiden lasten hyväksi. Zadaassa myymiesi vaatteiden kautta voit lahjoittaa suoraan 1€, 5€, 10€ tai koko summan kaupastasi Pelastakaa Lapset ry:lle.

zadaa postaus-5175

Pian kolmen lapsen äitinä järjestön toimenkuva on hyvin lähellä sydäntä ja siksi hyppäsinkin innolla mukaan kampanjaan. Ryhdyin Zadaan käyttäjäksi ja lisäsin myyntiin vanhoja vaatteita ja asusteita, joista kaikista menee ainakin osa Pelastakaa Lapset Ry:lle. Suurin osa näistä tuotteista on jo myyty ja viime viikon lopulla kaupaksi meni myös se suurin potti: Vuosikymmenen vanha (mutta uudenveroisessa kunnossa oleva) punainen Louis Vuitton Speedy laukkuni, josta koko myyntihinta (600e) meni Pelastakaa Lapset Ry:n hyväksi. Laukun osti ihanainen lukijani M, joka jo silloin monia monia vuosia sitten laukkua blogissani ihaili. Eilen sain häneltä viestin, että hän on vastaanottanut laukun ja on siihen jo täysin rakastunut. Kiitos hänen, saimme olla tekemässä roppakaupalla hyvää suomalaisten ja ulkomaalaisten lasten hyväksi. Kyseinen myynti oli Zadaan suurin kauppa sekä isoin lahjoitus mobiilisovelluksen kautta hyväntekeväisyysjärjestön hyväksi – ainakin toistaiseksi…

zadaa tavarat-5127

Joten jos kaapistasi löytyy aarteita, mitä et kirpputorille raaski/ehdi raahata, liity Zadaan käyttäjäksi ja tule mukaan tekemään hyvää tyylillä. Kiitos teille kaikki upeat lukijani, kun olette mukana tekemässä hyvää lasten hyväksi! <3

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • SK

  Olet mahtava ihminen!

  • Kiitos, mutta en mitenkään sen mahtavampi kuin kukaan mukaan. VArmasti kaikki haluavat auttaa mahdollisuuksiensa mukaan. :) Mahtavaa on, että te haluatte auttaa kanssani ja teette siitä mahdollista! :)

 • Heissan! <3 Loistava kohde ja upea lahjoitus! Ihanaa uutta viikkoa koko poppoolle! :)

  • Kyllä. Mahtavaa saada tehdä lukijoiden kanssa tällaisia. Kiito ja sitä samaa sinne! :)

 • Minna

  Kiitos vielä Hanna ihanasta laukusta! :) on tosiaan uudenveroinen ja väri on parempi kuin kuvittelin. Täydentää mun vaatekaappia mukavasti ja tuntuu hyvältä osallistua tällä tavalla hyvän tekemiseen. :) ihanaa kesänjatkoa sinne! :)

  • Todella ihana kuulla! :) Kiitos sinulle ihan hirmuisesti siitä vielä, että halusit olla mukana tekemässä hyvää! :) Sitä samaa sinne! :)