CATEGORIES

Nouseva kesätrendi: Boho-pusero

14.6.2016

BOHOBLOUSE

Olkapäät paljastava off-the-shoulder toppi on ollut kevään kuumin paitahitti, mutta sen rinnalle on nousemassa toinen kesäpuserotrendi. Viime viikkoina Instagramissa on vilahdellut erityisen paljon boho-puseroita. Näitä pussahtavia tupsullisia paitoja on näkynyt erityisesti suosittujen ulkomaalaisten bloggaajien päällä. Dominoivia värejä ovat olleet punainen, sininen ja valkoinen. Erityisen hyvältä ne näyttävät farkkusortsien ja sandaalien kanssa puettuna. Itse olen viehättynyt tuosta Zaran sinivalkoisesta boheemista tunikasta. Sen alle mahtuu mukavasti kasvava vatsakin, nyt kun omat farkkusortsit alkavat olla tukalat päällä.

Picture sources: Vivaluxury blog & Mia Mia Mine

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Nää trendi väläyspostaukset, joissa oot etsinyt kuvia eri lähteistä ja tuotteita on kyl jotenkin mun lemppareita tällä hetkellä. Ihanan värikkäitä viel nää viimeisimmät niin ihana lukea ja innostua aiheesta. Okei, on sitä jo bohopaidoista ehtinyt innostua ennen tätäkin, mutta lisää :)

    http://bluehiraeth.blogspot.fi

    • Todella kiva kuulla! :) Niistä on ehkä helpompi inspiroitua kun yhteen on koottu monta erilaista tyyliä/malli, mistä kukin voi poimia itseään miellyttävimmän? :) Ainakin toivon, että tällaiset trendipostaukset ovat inspiroivia, koska minusta niitä on myös kiva tehdä! :)

  • Haidi

    Näitä paitoja on kyllä vilissyt eri someissa sen verran, että itsekin on alkanut pohtimaan ostoa! :D