CATEGORIES

POM POM SANDAALIT

16.6.2016

POMPOMSANDALStyle pictures from Sincerely Jules– & Vivaluxury blogs

1. Sandal MABU BY MARIA BK 180e
2. Sandal BON BON 120e
3. Sandal (higheels) AQUAZZURRA 625e

Kesäsandaaleissa on viime aikoina näkynyt mukavia ja hauskoja uusia trendejä. On matalia tolppakorkoja, joilla jaksaa tanssia läpi juhannusyön. Korkeita nyörejä, jotka tuovat mieleen antiikin Rooman gladiaattorit. Helposti jalkaan sujahtavia Mule-sandaaleja sekä nyt pirteimpänä trendinä: värikkäillä pom pomeilla ja hauskoilla koristeilla täydennetyt sandaalit. Julkisuuden henkilöillä, kuten Rihannalla, on näkynyt jalassa nuo Aquazzurran korkeakorkoiset sandaalit. Niillä on hintaa reilu 600 euroa, mutta kollaasin muut kengät pyörivät inhimillisemmin 100e tietämillä. Minulle tulee tämän tyylisistä sandaaleista mieleen Meksikon hiekkarannat ja värikkäät sateenvarjodrinkit. Ihana mielleyhtymä, mutta siitä syystä en ihan näe itseäni niillä pitkin Helsingin katuja kipittämässä. Joten tämän(kin) trendin kohdalla totean, että ei minulle, mutta ihailen muilla.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • KataP

  Ei noi mun mielestä niin erikoiset ole! :p Voisin ihan hyvin pitää (jopa Suomessa), hehe, mikä lie sitten vinkskin vonksin mun maussa! Houkuttavat toden teolla. ;)

  • No siis mun mielestä ne on kyllä erikoiset, mutta sanan erittäin positiivisella tavalla! Minusta siis todella kauniit, mutta en heti keksi montaa asua, minkä kanssa itse pukisin. Mutta varmasti ihailen muiden päällä! :)

 • Amanda

  Tulee mieleen Lady Gaga! Ainoa suomalainen kenen jalkaan voin nuo Aquazzurrat kuvitella on Maria Veitola.

  • NO se on kyllä totta, että sopisivat loistavasti Veitolan Marialle! :D

 • Haidi

  Näkisin ihmisiä kenen tyyliin nämä uppoaisi ihan kympillä, mutta itseni päälle ei kyllä missään nimessä :D

  • Mä voisin kyllä nähdä nämä itsellä päällä jossain meksikolaisella auringorannalla :D

 • Salli

  Tuollaiset värikkäät ja leikkisät kengät on varmasti upeat varsinkin ruskettuneella iholla, mutta yhdyn mielipiteeseesi: ei mun juttu :D vaikka tykkäänkin pienistä väripilkuista omissa asuissani (käytän lähinnä mustia, harmaita ja valkoisia vaatteita), nuo kengät on ehkä semisti liian “lapsellisen” näköiset omaan tyyliini.