CATEGORIES

10 + 1 sateenvarjoa

18.6.2016

sateenvarjot

Edellistä postausta tehdessäni havahduin faktaan, että minulla on aina ollut vain niitä tylsääkin tylsempiä mustia sateenvarjoja. Miksi ihmeessä? Kun sadeasu on kuitenkin helposti melko mustanpuhuva, niin miksi ei piristäisi kokonaisuutta isolla väriläiskällä harmaassa säässä? Väreinä keltainen ja punainen viehättävät omaa silmää, mutta eniten minua kiinnostelisi tuollaiset veikeät läpinäkyvät sateenvarjot. Miksi muistelen, että Marimekolla olisi läpinäkyvällä pohjalla olevia punaisia ja mustia unikkokuosisia varjoja? En nopealla googletuksella kuitenkaan mistään sellaista löytänyt. Jos sellaisia olisi (ja vielä suuressa koossa), ostaisin yhden tältä istumalta. Tällä hetkellä pohdin tuon läpinäkyvän I love Rain -sateenvarjon tilaamista. Sen löysin kollaasiin umbrellaheaven.com -nimisestä verkkokaupasta. Heillä oli suurin sateenvarjovalikoima, mitä netistä nopeasti löysin. Ilmeisesti kyseessä on brittiläinen kauppa ja postitus Suomeen näyttäisi onnistuvan. Mutta ennen kuin lähden tilausta rustaamaan, onko teillä vinkkejä, missä olisi Suomen paras sateenvarjovalikoima?

Nalle-kuosinen sateenvarjo Moschino, musta kultakalloinen sateenvarjo Alexander McQueen, kaikki muut sateenvarjot Umbrellaheaven.com -verkkokaupasta

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ompas kauniita varjoja, itse poimin aikoinani yhteen postaukseen varjoja kun etsin itselleni omaa uutta varjoa. Löysin kaupan jossa oli kauniita eri värisiä -ja muotoisia sateenvarjoja. http://www.kauneudenkarkkikauppa.fi/kauneus/25-sateenvarjot

 • Heidi

  http://www.brellini.com/ ihania, myös “sisältä” kauniita sateenvarjoja!

  • Onpa nättejä! Jollain jälleenmyyjällä taisin nähdä näitä samoja varjoja! :)

 • Kristina

  Itse inhoan mustaa väriä vaatteissa ja asusteissa, tässä maassa tarvitaan värejä! :D Itselläni on sateenvarjoja useassa eri värissä, suosikkini on syvän punainen joka tuo iloa ja lämpöä sadepäivään.

 • Sasha

  Täysin kirkkaita sateenvarjoja olen nähnyt nyt keväällä ainakin Bikbokin liikkeessä! :) eivät kuitenkaan näyttäneet kovin isoilta.

 • En osaa kyllä neuvoa mistä löytyisi kivoja sateenvarjoja. Itse menen aina juurikin jollain mustalla tai entisten työpaikkojen mainossateenvarjoilla. Hävitän niitä kesän aikana ainakin 5 kpl ja toinen mokoma menee rikki, joten en ole koskaan “raaskinut” ostaa mitään hienoa sateenvarjoa :) .

  Mutta edellisestä sadepostauksestasi innostuneena kävin ostamassa keltaisen sadetakin. Nyt pääsee sadepäivänäkin mökkisaareen kastumatta (en omistanut ennen ollenkaan sadetakkia).

  Mukavaa sunnuntaita Hanna.

  • Itseasiassa mulla juuri eilen meni vanha musta sateenvarjo myrskytuulissa rikki, joten uusi on nyt todellakin tarpeen! :D Mutta ihana kuulla, että inspiroiduit ja löysit itsellesi ilahduttajan sadesäälle! Keltaiset sadetakivat ovat vain vertaansa vailla. Ihanaa viikonloppua! :)

 • I always choose black color for umbrellas, but seeing these beautiful umbrellas I think I might change my opinion :))

  https://colorofberries.wordpress.com/

  • The same! I’ve always had black ones?! Why?! The bright ones are so pretty and brighten up even the rainiest day!

 • RiikkaL

  Hei, ihanan ajankohtainen aihe kun sade rummuttaa ikkunaa! Oli pakko tulla huikkaamaan, että vähän yllättävästä paikasta löytyy ehkä tämän maan makein sateenvarjo: Arnoldsilta! Kahviloissa, ainakin osassa, on myynnissä ihan mahtava donitsivarjo, ja #donitsivarjonalla tagilla löytyy pari kuvaakin Instassa. :)

  • Hei mä katsoin Instan! Hauska oli varjo! :D Siinä onkin hieno vinkki, mistä löytyy ilahduttava sateenvarjo! :) Itse taidan metsästää käsiini tuollaisen läpinäkyvän PVC varjon, kun eilen vielä meni rikki se minun käyttämäni musta… :/

 • Anna

  Marimekolla oli vuosia sitten läpinäkyviä sateenvarjoja unikko-kuosilla, tiedän tämän koska ystävälläni oli kyseinen ja hän vannoi sen nimeen syksyn sateissa. Kyseisiä varjoja en ole kuitenkaan bongannut ainakaan Marimekon liikkeissä enää vuosikausiin, mikä on harmi. Itsellenikin sellaisen kotiuttaisin mielihyvin.

  • Noni! Tulihan se mielikuva jostain!! :D Koska sanoin tästä dinerillä kavereillenikin ja hekin muistelivat, että joskus olisi jossain näkynyt ja jos ei ole, niin pitäisi tehdä :D Pitääpä kysäistä siitä suunnasta, että onko niiden tuotanto lopetettu jostain tietystä syystä ja olisiko niitä ehkä tulossa joskus lisää? Koska sellainen olisi IHANA! <3

 • Haidi

  Mullakin on aina musta shademastersin varjo, ihan vain siksi, että niissä on loistava laatu ja se menee kasaan laukkuun :D mutta aiempaa postausta selaillessa aloin minäkin kaipaamaan värikäst varjoa. Läpinäkyvän varjon raahasin joskus rodokselta suomeen, mutta se meni rikki muutaman vuoden jälkeen! Iso valkoinen varjokin löytyy, mutta se on jostain saanut itseensä rumia ruosteenväriä läikkiä. Nyt kelpaisi uusi iso läpinäkyvä tai punainen!

  • Tuo kasaan meneminen on kyllä plussaa.. Minä taidan tarvita tuollaisen mukana kulkevan version sekä autoon jonkun ison, mitä sitten käyttää kun sillä liikkuu… Ja tosiaan valkoinen on kaunis, mutta sateen jäljet saattavat näkyä siinä yllättävänkin nopeasti? Minulla meni eilen myrskysäässä kuvatessa oma sateenvarjo rikki, joten nyt on todella haussa uusi… :)