CATEGORIES

Heinäsuovasta

2.8.2016

heinahattu hm-2200

Viime viikolla ihastelin heinähattuja ja -kasseja. Mainitsin vielä etsiväni omiani ja teiltähän sain taas parhaat vinkit. Suosittelitte kurkkaamaan H&M:n alet ja sieltähän tärppäsi. Löysin juuri enkä melkein sellaisen heinähatun jollaista olin etsinytkin. Ja hintaa sillä oli enää vain vaivaiset kolme euroa! Löysin kauniin rantakassinkin mustilla tupsuilla huokeaan seitsemän euron hintaan. Ei paha. Sopii vielä täydellisesti niiden vanhojen Uggin mustien espadrillojeni kanssa. Mukaan lähti vielä toinenkin suurempi lierinen heinähattu, samaan edulliseen kolmen euron hintaan. Näitä kaikkia roikkui Aleksanterinkadun myymälän hyllyissä vielä vaikka kuinka paljon, joten jos haluat loppukesäksi vielä omasi – tiedät mistä ne löytää.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rilla

  Näköjään aivan sama kumman blogia lukee, sinun vai Metin. Ihan samat kamat ja jutut molemmissa. Kumpi matkii kumpaa?

  • Meillä on yksinkertaisesti Metin kanssa hyvin samanlainen maku. Aina ollut :)

 • Haidi

  Hei mahtavaa, että löysit nyt itsellesi hatun ja kassin! Ja vitsi miten meneekin kivasti yhteen sitten niitten Uggien kanssa :) itsekin ostin kyseiset kengät mustina kun blogissasi bongasin ne kukkaversiot ja ne on vaan niin mukavat !

  • Niin minustakin! :) Ja voi että ne kukkaversiot! <3 Niitä ei ole tullutkaan käytettyä toviin. Nuo mustat olleet nyt viimeaikoina enemmän omaan mieleen :) Joten hyvän valinnan teit pidemmällä tähtäimellä! :)

 • Hyvä, että vinkistä oli hyötyä! :)

  • Kiitos paljon Aurora! :)