CATEGORIES

Näin kesän kuumin trendi muuntautuu syksyyn

20.8.2016

velvetslipdress2style pictures from my Velvet Dress Pinterest board

earrings MAWI
sweat shirt CHOIES
slip dress ATTICO
sneakers ADIDAS superstars

Kuluneiden kuukausien yksi suurimpia trendejä oli valkoisen t-paidan päälle puettu satiiniinen slip dress. Ilmat viilenevät, mutta kyseinen trendi säilyy edelleen kuumana. T-paita vaihtuu pooloneuleeksi tai paksuksi college-paidaksi ja slip dress vaihtuu kevyestä satiinista uhkeaksi sametiksi, joka on saapuvan syystalven muodikkain materiaali.

Yllä olevissa kuvissa nähdään Italian uusi it-tyttö Gilda Ambrosio, joka ihastutti Pariisin muotiviikoilla vaaleanpunaisessa Atticon samettimekossa. Vaikka en asukokonaisuutta minun päälläni näe, niin silti kokonaisuus viehättää minua suuresti. Raikas sekä tavallisesta poikkeava. Mikäli mielelläsi jatkat slip dressien pukemista syksyyn on aika ryhtyä metsästämään sitä samettista yksilöä. Ainakin Gina Tricotin syysmallistoon on tulossa kyseisiä yöpaidoiksikin miellettyjä trendimekkoja.

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ulrika

  Ainakin tämä erikoinen yhdistelmä vaatii vartalolta paljon…näyttää helposti omituiselle pötkylälle. Ja miten saada tuo alla oleva paita muhkurattomasti mekon alle.

  • Mä mietin aivan samaa kyllä :o

 • sonja

  Hehe minustakin tuo on ihan järkky yhdistelmä vaikka suht avaramielisenä itseäni pukeutumisen suhteen pidän ja löydän usein epätavallisistakin asuista jotain positiivista. Jos ei muuta, niin sen, että ainakin piristää nähdä jotain erikoista. Mutta tämä, ei huh huh :D Mulle tulee mieleen joku muistisairas henkilö tai pöpilästä karannut. Sitäpaitsi tossahan syntyy kunnon muhkurat mekon alle ja hän näyttää ihan ihme pötkylältä.

  Leidi lienee saanut mitä hakikin, eli huomiota. Any publicity is good publicity. Vaikea silti uskoa että hän oikeasti olisi ihastuttanut (ainakaan laajalti)… :)

  Olisi tosi mielenkiintoista nähdä voiko tätä tyyliä saada toimimaan kellään, mitenkään!

  • :D Minä vaan edelleen tykkään, että kokonaisuus toimi hänellä! :D Ja itse päädyin googlettamaan naisen ja hänen vaatevalintojaan ja täytyy sanoa, että tykästyin. Paljon mielenkiintoisia kokonaisuuksia ja yllättäviä yhdistelmiä. Pitänee tehdä joku postaus aiheesta, jotta voidaan taas jutella oliko tämä asu vain niin monen mielestä huti vai onko kyseisen naisen tyyli kokonaisuudessaan sellainen, joka ei ihan suomalaiseen uppoa? :)

   • sonja

    Oletko törmännyt kuviin kenestäkään muusta tässä tyylissä? Luulisi, että joku on jo ottanut haasteen vastaan ja kopioinut tämän. :) Toisaalta tämä nainen on kyllä sen verran upea muuten, että jos se ei omaan silmääni toimi hänellä, niin kellä sitten…

    Ongelma ei monen mielestä ehkä niinkään ole edes epätavallinen yhdistäminen vaan se että kollarin muhkurat korostuvat niin pahasti sametin läpi. Asu ei vaan imartele kantajaansa sitten yhtään. Mutta pisteet sulle keskustelun herättämisestä, itsekin piti tulla uudestaan vielä katsomaan miten tää homma elää kommenttiboksissa. :D

    • Vielä en ole tuota collari + samettimekkoa nähnyt, mutta samettimekkoja juuri niiden ihoa myötäilevien pooloneuleiden kanssa olen nähnyt muotisivustoilla. Ja ongelma tosiaan onkin juuri tuo – miten saada college hyvännäköisesti alle? Toki nuo muhkurat tuossakin näkyvät, mutta eivät läheskään niin paljon mielestäni, mitä voisi kuvitella pienen samettimekon alla olevan collegepaidan näkyvän? :D Ja tosiaan… Juurikin sanotusta syystä en vaan ikinä näkisi tuota minun päälläni… :D Siinä olisi jo MUUTAMA muhkura enemmän :D

     Ja siis minusta ylipäänsä blogin pitämisessä keskustelu kommenttiboksissa on sitä mielenkiintoisinta ja parasta antia. Minusta on ihana jutella teidän kanssa ja näitä pinnallisia kuin syvempiäkin asioita miettiä :) Se on minusta antoisinta blogin pidossa! :) Joten kiitos, että te olette niin aktiivisia ja näitä seurailette! Koska kaikilla on niin kiire tänä päivänä, että annan todella arvoa sille, että annatte blogilleni aikaanne! <3

 • Josefin

  Juuri näin minäkin ajattelen. Meitä on niin erilaisia ja itseäni ei ikinä ärsytä ihmiset jotka kulkevat tylsissä vaatteissa (ja samoissa joissa jokainen vastaantulevakin on), mutta olen useasti huomannut että nämä ihmiset on niitä jotka eivät voi antaa tilaa muiden vapaudelle mm pukeutua. Ollaan aina kärkkäästi arvostelemassa tai silmiä pyörittelemässä. Siksi minäkin viihdyn luovien, persoonallisten ihmisten joukossa. Sillon kaikessa on tapana nähdä mahdollisuuksia, ei vain tapoja ja kaavoja.
  “I think everything in life is art. What you do. How you dress. The way you love someone, and how you talk. Your smile and your personality. What you believe in, and all your dreams. The way you drink your tea. How you decorate your home. Or party. Your grocery list. The food you make. How your writing looks. And the way you feel. Life is art.”
  Ihanaa viikonalkua :)

  • Minusta on ihanaa, että olemme niin erlaisia. Se tekee kaikesta mielenkiintoista. Juuri tässäkin minua viehätti se poikkeavuus ja yllätyselementti. Mutta pakko sanoa, että itse viihdyn sen paremmin, mitä erilaisimpia ihmisiä on ympärillä. Kaikilla on oma tarjottavansa ja kaikilta voi tosiaan oppia! :) Toki tietynlainen ymmärtämättömyys ja negatiivisuus voi helposti rikkoa hyvän ilmapiirin, mutta silloin voi haastaa itseään ystävällisyydellä löytämään sitä kultaista keskitietä. Ei se tietystikään toimi aina, mutta aina voi yrittää ymmärtää :)

 • saara

  On (ainakin) kahdenlaista taidetta. sellaista taiteellista, jota moni parjaa, kun ei se ole edes nättiä. Ja sitten on sellaista taidetta joka on esteettistä ja viihdyttävää. Minusta muoti on yksi taiteen muoto, ei sen aina tarvitse olla kaunista ja käytännöllistä. Taiteen tehtävä on herättää tunteita! ?

 • Jonna

  Minunkin mielestä asu on aivan kauhea, mutta tosi kiva, että jaksat tehdä myös tällaisia trendipostauksia! ? En ole monesti kommenttia jättänyt, mutta blogiasi olen seurannut jo kuusi vuotta. Löysin aikoinaan blogisi, kun olin äippälomalla esikoisen syntymän jälkeen. Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista ja tsemppiä arkeesi! ☺

 • Jenni

  Apua :D joo onhan tuo erikoinen, mutta mun mielestä aivan kamala! Jos edes imartelisi kantajaansa niin ymmärtäisin paremmin. Huh!

 • Katri

  Ei huhhuh :D On kyllä suoraan sanottuna ihan hirveä viritelmä. Kuten myös se t-paita ja satiinimekkokin. Ehkä mun on muutenkin vaikea ymmärtää sellaista oikein kiihkoilevaa muotikansaa, jotka menee sokeana laumana kulloisen “johtajan” eli jonkun “muoti-ikonin” perässä miettimättä yhtään, onko kyseinen trendi oikeasti edes tyylikäs tai käytännöllinen. Tai sitten olen vaan ajatusmaailmaltani vähän tylsä kun yleensäkin keinotekoinen erikoisuuden luominen ihmetyttää :)

  • Kaikilla on oma tyylinsä ja makunsa ja ymmärrän itse vallan hyvin, että tämä ei todellakaan ole “valtavirralle”. Mutta minusta on ihana nähdä näitä tavallisesta poikkeavia kokeiluita ja minun mielestä tämä kuitenkin näyttää hyvältä! :D Niinkuin todettu, ei varmasti sopi minun tyyliini eikä minulla vastaava nähdä, mutta ihastelen kyllä niillä, jotka tällaisia yhdistelmiä pystyy niin ryhdillä kantamaan! :)

 • Em

  Vitsi ett’ repesin tälle!! :D :D
  Tässä ei kyllä toimi mikään!

  • No siis mun mielestä tässä juurikin yllättävällä tavalla toimii! :D En osaa selittää mikä minua tässä viehättää! :D Mutta jokin! :D

 • aila

  Joo, erilainen on, mutta mielestäni siis ihan hirveä : D Tässä oikeastaan alkaa miettimään, tekevätkö nuo tyyli-ikonit tuollaisia asukokonaisuuksia ihan läpällä. Ja muotikansa on että oooh : DD Mutta mikäs siinä, eihän se ole minulta pois, jos joku pukee collegepuseron yöpaidan/iltapuvun alle ja lähtee kylille.

  • Ymmärrän enemmän kuin hyvin, että tämä tyyli ei todellakaan ole kaikille. Varsinkin kun ne satiiniset mieltää niin helposti yökkäreiksi. Mutta tämän kuvan samettinen kauneus on minusta jo enemmän mekko. Jokin sen yllätyksellisyydessä vetoaa minuun. En osaa suoraan selittää miksi, koska tiedän, että omaan tyyliin ei sopisi :)

 • Anonymous

  Eihän tää voi olla tosissaan. Tämä on ehkä typerin tyylivillitys sitten säärenlämmittimien.

  • Minun mielestäni tämä näyttää ihanan erilaiselle! Ei istu omaan tyyliini, mutta ihailen muilla! :)