CATEGORIES

Upeat hatut syystalveen

23.8.2016

Enää reilu viikko ja kuljemme jo syyskuussa! Syksyn kynnyksellä moni päivittää asusteitaan saapuviin kylmempiin säihin. Helsingin keskustan Stockmann avasi hiljattain uusitun asusteostastonsa. Siellä nyt pari kertaa pyörineenä totean sen parasta antia olevan suomalaisten merkkien omat hienot pisteet. Balmuir, Lumi ja Marimekko vievät vaivatta huomion vieressä olevilta tunnetuilta ulkomaalaisilta merkeiltä. Mutta erityisen iloinen olen siitä, että ystäväni Kati on saanut katutasolta hatuilleen ihan oman osastonsa. Blogiani pidempään seuranneet saattavat muistaa tämän ihanan pitkäaikaisen ystäväni, joka pienlapsiarjen lisäksi pyörittää omaa hattuyritystä nimeltä KN Collection. Jos sinun hattuarsenaalisi kaipaa täydennystä saapuvaan syystalveen, suosittelen ehdottomasti kurkistamaan nämä hatut!

kn collection-2639kn collection-2616 kn collection-2615 kn collection-2628

Kati aikoinaan nimesi tuon harmaan lierihatun minun mukaani Hanna-hatuksi <3 Siitä tuli hitti, ja on ollut pitkään hänen suosituimpia hattumallejaan. Nyt osastolta bongasin tuon mustan Iisa-pipon, josta tuli minun suosikkini talvisäille. Jos Stockaa ei lähistöltä löydy voit käydä myös KN Collectionin omilla nettisivuilla ihailemassa laajaa hattuvalikoimaa. Joten jos laillani haluat tukea suomalaisia pienyrittäjiä, niin muistahan KN Collection kun pää kaipaa tyylikästä lämmittäjää.

Katin hattuja on näkynyt päälläni mm. näissä aiemmissa postauksissa

The Hanna Hat
Hanna-hattu päässäni
Betonihattara (Zoe-hattu)
Harmaata ja raitaa asussa

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ida

  Harmaa lierihattu minun on haettava ?

  • Se on ihana! :)

 • Reetta

  Ihana tuo musta tupsuhattu!
  Oli hassu tilanne kun hämmennyin niin paljon kun näin ikkunan takaa sinut ja Kiran Gajinissa syömässä, olen lukenut niin kauan teidän blogeja niin vilkutin ihan kuin tutuille kunnes hoksasin että te varmaan ihmettelette kuka hullu teille niin tuttavallisesti vilkuttaa.,

  • Voi kiitos! :) Ja voi ei ollenkaan! :) Tuota tapahtuu usein ja ymmärrän hyvin! :) Niin ihanasti siellä vilkutit ison hymysi kanssa, että oli ilo vastata sinulle samalla tavalla takaisin! :)

 • Pauliina

  Kiitos taas kivasta vinkistä!

  • Ole hyvä! :) Ja iloinen olen kun voin lahjakkaista ystävistäni tällä tavoin vinkata! :)

 • Mari

  KN Collection hatut ovat aivan ihania. Ostohurmiota on omalta osaltani estänyt ainoastaan se, että ainakaan sovittamissani villahatuissa ei ole ollut vuorta. Itseäni kun valitettavasti villa kutittaa sietämättömästi päänahkaa. Ehkä vuorellisiakin on jossain vaiheessa tulossa markkinoille, sanoo hän toivorikkaana :)

  • Ah, voi että! Ymmärrän hyvin tunteen. Mullakin ennen kaikki villa kutitti ihan sietämättömästi. Nyt jotenkin kuitenkin olen alkanut sitä sietämään, ellei ole todella kutittavaa laatua… :/

 • m

  Toi Iisa on kyllä aika täydellinen! ?mikähän mahtaa olla hinta, kun en tuolta sivuilta löytänyt.. menee kyl vakavasti harkintaan.. ??

  • Mä katsoin hintalapun Stockalla. Muistaakseni jotain 70e tienoilla? :)

   • m

    Okke! Raaskisikohan sitä tässä syksyllä vähän panostaa.. ?

    • Käy ainakin kokeilemassa jos mahdollisuus on! :)

  • m

   En oo muuten ikinä tajunnu et Balmuir on suomalainen?! ?