CATEGORIES

Nuoren naisen opas

7.9.2016

alexa2-32462alexa2-3260alexa-3262

Bloggaava ystäväni Alexa piipahti kylässä eilen illalla. On aina ihana nähdä Alexaa, mutta nyt mökkihöperyyttä lähentelevänä oli tällainen extempore-vierailu poikkeuksellisen virkistävää. Alexa toi minulle tullessaan vielä aivan ihanan lahjan! Sain sydäntä lämmittävällä omistuskirjoituksella hänen uuden kirjansa: Nuoren naisen opas. Tein meille minttu matcha lattet (Alexakin ihastui suuresti, vaikka matcha latte olikin hänelle ihan uusi tuttavuus), istahdimme alas vaihtamaan kuulumiset samalla kun minä ihastelin hänen kovan työn tulostaan. Kirja täynnä mitä kauneimpia kuvia ja ihanan kevyttä tekstiä. Takakannessa Elle-lehden päätoimittaja Taru Marjamaa kuvailee kirjaa seuraavin sanoin:

“Alexan kirja on hyvän, kauniin ja hallitun elämän ABC. Laadukas elämä syntyy sitoutumisesta, sinnikkyydestä ja tavoitteellisuudesta. Siihen tämä opus antaa järkeviä ja käytännöllisiä vinkkejä”

Alexan tuntien kirja vastaa varmasti juurikin tuota kaikkea, mitä Alexa itse on. Vasta eilen kirjan sain hyppysiini, joten en ole ennättänyt sitä vielä kannesta kanteen lukea. Otteita sieltä täältä olen kuitenkin poiminut ja kirja tosissaan tarjoaa paljon käytännöllisiä vinkkejä, esim. lomalle pakkaamiseen. Miten ihmeessä en ole ennen tajunnut, että vaatteet kannattaa viikkauksen sijaan rullata matkalaukkuun?!  Aleksa ilahdutti minua kertomalla, että yksi minun ottamistani kuvista oli myös päätynyt kansien väliin. Muistatteko, kun kesällä vierailin Roihuvuoren kirsikkapuiden loisteessa Alexan kanssa? Yksi niistä kuvista nousi Alexan suosikiksi ja sen hän päätti säästää kirjaansa varten. Siellä kuva nyt sitten komeili “oma tie” -kappaleen alla. Kiitos muru kunniasta ja onnea vielä kerran!

Alexa Dagmarin Nuoren naisen opas löytyy nyt Akateemisesta, Suomalaisesta, kustantajan verkkokaupasta ja Zarrosta. Suosittelen lämmöllä siihen tutustumista.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Haidi

    Tämä kirja on kyllä päässyt omalle ostoslistalle! Seuraavan kerran Helsingissä käydessä täytyy käydä noutamassa :)

    • Kiva kuulla! Keskustan akateemisesta se löytyy ainakin toisesta kerroksesta! :) <3