CATEGORIES

Trendikäs klassikkotakki

14.9.2016

Talvisesongin lähestyessä takit nousevat ansaitusti trendien keskiöön. Tänä vuonna kuuminta takkimuotia ovat isot toppatakit, koristeelliset biker-nahkarotsit, kelsiturkit, pienet viitat ja omana henkilökohtaisena lempparina klassiset laivastotakit. Tummansininen takki kultaisilla napeilla näyttää hyvältä vuodesta toiseen, mutta nyt se on klassisuutensa lisäksi myös erityisen trendikäs. Puoleen pohkeeseen ylettyvä pitkä laivastotakki näytti olevan muotisuunnittelijoiden suosikki. Rinnuksia koristivat laivastohenkiset paikat ja hihansuut oli kirjailtu asiaan kuuluvaan henkeen. Kyseisiä takkeja näkyi mm. Coachin, Tommy Hilfigerin ja Gallianon muotilavoilla.

navy1 navy2

Laivastotakkeja löytyy tänä syksynä varmasti melkein jokaiselta massaketjulta. Kurkkasin Zaran valikoiman ja heidän mallistostaan löytyy laivastotakkeja pataljoonaksi asti. On lyhyttä, keskipitkää ja vähän pidempääkin laivastotakkia kultaisilla yksityiskohdilla.

Klassisen tyylin kannattajana minulta löytyy kaapista oma vanha laivastonsininen takki kultaisilla yksityiskohdilla. Se saa varmasti tänäkin syystalvena paljon käyttöä. Kyseisen takin olette nähneet ennen mm. Klassinen trendiväri-asupostauksessa. Edelleen tuo asu muutaman vuoden takaa miellyttää silmääni ja voisin kokonaisuuden sellaisenaan päälleni pukea. Kyseessä on siis trendi, joka kestää poikkeuksellisen hyvin aikaa. Joten jos sinussakin asuu pieni seilori, kannattaa tähän takkitrendiin jopa panostaa.

Street Style picture / Stockholm Streetstyle

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Ostin navy-henkisen takin, mutta nyt olen sormi suussa huivin suhteen! Sillä takkini malli huutaa huivia seurakseen, mutten keksi minkälainen huivi olisi niin ajaton, että voisin parittaa ne lähes aina kun tätä takkia käyttäisin. Paisley-kuvioinen ei ole tyyliäni laisinkaan, sulla taas tuo kombo näyttää upealta. Toinen minkä voisin kuvitella luonnostaan sopivan, olisi uuden Guccin hönkimää merihenkisyyttä, mutten millään haluaisi olla niin alleviivaava lookissani.
  Ja tsemppiä oloosi tulokkaanne kanssa :)

  • Tuo laivastonsininen on siitä ihana, että sen kanssa käy niin moni! Mutta kieltämättä punavalkosininen huivi olisi erityisen herkku tuon kanssa. Mutta kieltämättä tuo vielä lisää sitä merihenkisyyttä. Toivottavasti löydät vielä täydellisen huivin!

 • Vitsit näyttää kivoille noi takit! Täällä Ausseissa ei vaan kohta enää viitti kauheesti takkia käytellä, kun alkaa kesä tulla. Kaupoissa kuitenkin jonkun verran kivoja on löytyny, ehkä pistän pahvilaatikossa menemään Suomeen ja odottamaan ens syksyä, eiköhä sillonkin käyttöö löydy

  • Ah, voi että! Mä ymmärän tuon kaihon… Viime vuonna kun asuttiin Losissa ja lokakuussa oli vielä tukahduttavat +37 astetta lämmintä, niin kyllä mulla oli jo vaihtelunkin vuoksi ikävä Suomesa ja syyssäitä, kerrospukeutumista, kynttilöitä, ilman raikkautta… Mutta hei ensi vuonna sinullakin! :)

 • Moikka Hanna!! Olen lueskellut sinun blogia jo jonkun aikaa ja olen nyt inspiroitunut itekkin kehittelemään omaa blogia ystävän kanssa. Ensi postaus on nyt kirjoitettu, mutta arvostaisin paljon jos kävisit vilkaisemassa ja anataisit palautetta ulkoasusta yms. Koko homma on vielä ihan alkutekijöissä ja haluan luoda blogista paljon paremman vielä. 

  Kiitos paljon ! :)

  • Moi Saskia!
   Paljon onnea uuden blogin johdosta! Siitä se lähtee!:) Teillä jo hienot isot kuvat ja selvästi silmää kuvaamiselle :) Blogia oppii vaan tekemällä ja se vie pienen hetken, että saa siitä omasta tyylistä kiinni. Alku teillä näyttää loistavalta, joten hirmuisesti vaan tekemisen iloa ja onnea uudelle blogille! :)

 • Itse ihastuin tähän blogissani esittelemään täysipitkään takkiin kovin. Kuvaukset toteutttiin kesän lopussa, mutta siitä asti olen odottanut, että pääsen kääriytymään takkiin taas uudestaan!

  http://www.style-plaza.com/2016/08/fryda-coat.html

  Onneksi nämä Ranskan helteetki väistyivät nyt, niin ehkä vielä joku päivä voin vetäistä tuon takin päälleni ;)

  • MITEN IHANA TAKKI!! :O Love it! Eli siis Andiataan kaikki ne, jotka haluavat tällaiseen klassikkotakkiin vähän enemmän panostaa! UPEA! <3 Ja upea sinä <3 Kyllä mäkin venailisin, koska tuohon saa uudestaan pukeutua! :D

 • Haidi

  Tälläinen klassikko takki omasta vaatekaapista vielä puuttuukiin ja uusi syystakki olisi vielä hakusessa! Kaupoille siis ;)

  • Katsoppa tuo linkki ihanan Anna Sofian blogiin. Siellä Andiatan takki, joka on minun mielestä ihan täydellinen SUomen syystalveen. Pituus on aina plussa + laatu on hyvää + malli on ajaton!

 • J / World by J

  Itse sain napattua tummansinisen villakangastakin HMxBalmain mallistosta viime marraskuussa ja odotan kovasti että saan pukea sen uudelleen päälle :)
  Onnea loppuraskauteen ja kiitos ihanasta blogista <3
  xx J

  • Aah se takki oli upea!!! <3 Ihanaa syystalvea sinulle se päällä – tyylikästä tulee ainakin olemaan!
   Ja kiitos itsellesi tsempeistä ja kaikista näistä yhteisistä vuosista <3