CATEGORIES

Samettiset kadut

22.9.2016

Syyskuu on saapunut ja kadut alkavat hiljalleen täyttyä kauden muodikkaimmasta materiaalista: sametista. Katukuvassa näkyy samettisia takkeja, housuja, mekkoja, hameita, kenkiä, laukkuja ja paitoja. Samettinen asu on erityisen trendikäs valinta talven juhliin, mutta tänä vuonna ei kannata arkailla sen käytössä arkenakin. Tämä ylellisen paksu materiaali sopii loistavasti kylmenevään säähän.

velvet-streets zara-velvet-streets

Ketjuliikkeistä Zara on poikkeuksellisen nopea vastaamaan hetken trendeihin. Nyt jo henkareilla roikkuu vaikka mitä samettisia suloisuuksia, joilla tuoda mielenkiintoa arkiasuihin. Jos sametti viehättää, mutta et ihan oikein tiedä miten sitä pukisi, aloita vaikkapa samettisista asusteista. Samettiset loaferit tai samettinen laukku on helppo ja trendikäs lisä päivän asuun. Minua kiinnostaa hankkia samettinen juhlamekko tai housupuku tulevan sesongin juhliin. Värinä erityisesti smaragdinvihreä houkuttelisi. Vaikka sametti on syystalven näkyvin trendi, sen yhdistely ei välttämättä tunnu helpolta. Täten lähitulevaisuudessa on luvassa inspiraatiopostauksia sen käyttöön ja yhdistelyyn.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Mimi de Paris

    Oi, olen täysin hullaantunut ja hurahtanut samettiin. Mikä uskomaton come-back! Tämä on ollut jo vuosia lempimateriaali, mutta olen viime vuoden pitänyt samettisia oloasuja vain kotona. Ne ovat jotenkin perusverkkareita astetta “fiinimmän” oloiset vaikka ovatkin rennot verkkarit. Nythän nuo vanhat aarteet ovat taas katu-uskottavia. Mahtavia samettisia ihanuuksia on muuten moni hyljännyt ja niitä löytyy aika mukavasti myös erilaisilta kirppareilta ja second hand liikkeistä. Omistan myös 40-luvun käsin ommellun smaragdinvihreä-turkoosin mekon. Se pääsee nyt vihdoin käyttöön. Ps. Kaikkea hyvää sinulle raskauden loppumetreille ja mahtavaa syksyä poikakatraan kanssa.

    • Voi herttinen miten herkulliselta tuo sinun samettimekkosi kuulostaa! <3 Ja ihan totta. Kirppikseltä voi tehdä niiden suhteen vaikka mitä löytöjä! Kiitos ihan huimasti! Viimeistä viedään! :)

  • Haidi

    Siis tuo valkonenpaita ja vaaleanpunainen samettihame on kyllä ihan mielettömän kaunis asu! Itse taidan kyllä aloittaa pienemmestä, vaikka siitä laukusta :)

    • Minustakin valkoisen ja vanhanroosan yhdistelmä on kerrassaan upea. Vielä kun viimeistelee mustilla asusteilla niin ryhdikäs kokonaiskuva on valmis <3 Mä voisin miettiä itselleni mekkoa, jossa valkoinen yläosa, vanharoosahelmaosa, ja vyötärö mustalla rusetilla erotettu! Uuuh! :D