CATEGORIES

Safiirinsininen samettitoppi

24.9.2016

miamia-velvet-getthelookStyle inspiration from Mia Mia Mine-blog

top / *TOPSHOP
jeans / *MAISON SCOTCH
shoes VALENTINO Rockstuds
bag CHANEL 2.55

Ihastuin safiirinsiniseen olkapäät paljaaksi jättävään samettitoppiin bloggaaja Mia Mia Minen päällä. Kyseinen toppi on Topshopin, mutta se on valitettavasti ollut loppuunmyyty heiltä jo jonkin aikaa. Kun jaoin kuvan Saapuva Sametti-postauksessa osa teistäkin kyseistä paitaa ihasteli. Eilen etsin nettikaupoista houkuttelevia samettisia yksilöitä ja yllätyksekseni törmäsin samaan Topshopin paitaan Nelly.comin valikoimissa. Joten jos sinuakin syksyinen sametti himottaa ja mietit miten materiaalin voisi päivän asuun integroida, tässä ensimmäinen inspistärppi.

 

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Julli

  No voi hitsit enpä älynnyt linkittää sillon tänne suoraa linkkiä siihen paitaan. Mutta se tarjous on jo mennyt umpeen kun kävin juuri etsimässä sitä. Siellä ne tarjoukset kestää neljän pvän ajan jolloin ne poistuu. Membersiltä löytyy muutenkin aika kivoja juttuja 70% tai 80% alennuksella! http://Www.members.com Suosittelen tekemään tunnukset sinne!! :)

 • julialaaksonem92@gmail.com

  Ja tämän bongasin myös members.comista 17euron hintaan. ;)

  • Whaaaat?! Onko sinulla linkkiä? :) Huikee vinkki! Kiitos :)

 • Mimi de Paris

  Tuskailin ihan samaa, toppi oli loppu kaikkialta. Mutta löysin sen Ebaysta jopa tagien kera ja huusin omakseni 12 eurolla! Aivan uskomattoman kaunis luonnossa tuo toppi. Ajattelin yhdistää sitä arkenakin mm. korkeakauluksisen mustan poolon kaverina.

  • Hei voi vitsi miten ihanalta yhdistelysuunnitelmasi kuulostavat! Ja ihana kuulla, että on luonnossa yhtä kaunis! koska tuo on todella kaunis jo kuvassa!

 • Johanna

  Heei, ihanaa! Tämä oli lauantaiaamun piristys :)! Olen etsinyt tuota toppia ja nyt klikkasin sen itselleni tämän vinkin ansiosta – ja juhlatkin on jo tiedossa, kiitos! Ihanaa päivää ja tsemppiä loppuodotukseen <3

  • Hei ihan mahtavaa! minustakin tuo toppi on jotenkin ihan äärimmäisen kaunis! Mustien ja kultaisten yksityiskohtien kanssa suorastaan tyrmäävä! Kiitos paljon! <3